房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
咁即係你有證據未 咁多廢話
而家你話我講樓爆喎
我問你證據係邊,你問返我?
屌你老母樓台啲智障狗淨係識錄音機咁覆 問完又重覆問返人,答完再問第二樣,永遠都唔敢正面答我

然後又成班怨婦幾年都谷住道氣想搵我報當你地狗咁撚之仇 仲要次次都比我屌到潛,真心覺得你地好撚pathetic
講多無謂, 等睇發爛渣
2018年已經交左幾年租, 到今年都應該交左6,7年租以上 

諗起韓林兒日夜無間貼東方大公文匯新聞
我淨係記得當年你又係話自己好撚有錢 成班人笑鳩你叫你比證據 一直都貼唔到 你又係用呢招扮哂野叫人搵搵搵唔知搵乜柒 仲改埋依家呢個on9名精神勝利法 仲有撚狗俠 淡友俠 你地3個出哂名比人當狗咁撚㗎啦
後尾3個相繼潛哂水 我諗呢度大把人有印象
依家敢膽死出黎話自己估中哂 人地低置區就開足咁多年post 你就2018年之後唔見左人 仲大大聲吹到你屌到人潛水
自己講出黎有冇覺得好撚搞笑
係咪朋友借acc咋

3zero巴好波

屌 條友潛足3年水 依家夠撚膽死話自己講中哂樓價跌嗰段時間真係以為無人記得佢當年點樣敗走財經台
大大話話睇咗財經台5-6年
見證住一班著名淡淡深潛 沒事兒 撚狗俠 淡友俠 供完昏 花生 王小虎 古巨J 全部收撚哂皮 依家得返新星韓總一個單打獨鬥
邊估到當年嘅廢淡依家夠撚膽死上黎FF自己大勝 屌到人潛水 仲要吹到自己specific估中樓價跌邊段時間
當正自己中共咩屌 係度改寫歷史
笑撚到仆街
2020年樓市CCL139點 神預測大賭局!!! 3zero鞭屍專家 VS 麥太保#19092
https://lih.kg/oFmdDAX
#180 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
話撚咗你班怨婦同五毛一樣,過一排又出嚟 仲要圍圈對住啲唔知有咩特別嘅打飛機

我19年頭移撚咗民啲回覆你唔cap?
「突發」我成為左連登最多契仔既契爺
https://lih.kg/787671

Post都開埋

樓台啲賤種狗真係好撚顛FF到自己都呃埋
死柒頭打大段嘢,J埋知名on9仔3zero啲廢cap
仲未搵到我講樓爆
2019年頭移左民? 又係精神移民大法? 定係移左去元朗?

其實你係咪弱智
多謝你自己衝出黎證明你自己開post打飛機精神勝利法順便證明埋你2018年打後就潛水
一句話人弱智就想掩飾自己有幾柒?
咁佢都嚇得幾失敗下
呢位 ching 識 d 野
師兄移左去邊? 想跟你搵食
垃圾駁唔到又係度語無倫次 識唔識咩叫潛水?

屌你條無鳩用嘅垃圾搵到我講樓爆未呀
縮到落老母個閪都唔敢答
Ching 身份證幾多號,有無反過送中,想同你做朋友
不嬲知佢有少少燥狂精神病 交租多年輸到傻傻地
智力正常都會唔知你做乜鳩
開post講香港電視睇到嘅嘢就一定身在香港 屌你條友現實真心白卡嚟
Ching 想聽你 define 咩叫炒樓
可唔可以影個即時外國景 加手寫name tag連日期比我羨慕一下外國自由空氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞