房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
又縮算吧啦你 同一招用足3年
你自貼再叫聲契爺拍片咪再貼比你睇囉 成班乞衣仔成日要求人地點點點,訓撚醒未
你地做我契弟幫我挽鞋都未夠班啦

你做到我咪貼囉柒頭
Ptsd死乞衣
財經台先政治觸角高,炒港股既除外
Aa 搵食,之後你買咗家破人亡都唔關佢事,有咩做唔出
咁自己檢討下啦自己唔割蓆人地咪當佢地一伙ga啦
你cap到我話樓爆嘅言論未啫?

定搵搵下見到我18年5/6月時係一個類似乜柒牛屎國YOHO嘅post 見到我講叫人睇多最少半年再買唔好即衝接火棒個post 所以而家縮返咗去老母個閪度?

樓台啲賤種低智契仔次次都係咁,過一排又loop
同韓林兒一樣 話買樓幾咁下賤 講到自己老母幾咁黃

一問佢老母 點解唔買入價賣樓益下班走唔到嘅手足 即刻左閃右避多多借口

口講黃 實際自己咪一樣喺樓價癲升嘅得利益者

一路食血饅 一路屌其他買樓嘅人
你都on9
係你自己話自己身家好多 又無證據
你唔貼咪當你鳩up 就係咁簡單 你估好想睇你雞碎咁多錢咩喺香港無幾千萬就唔好學人扮有錢啦
幻想啲人求你 笑撚死
唔知藍定黃
係多AA狗同用樓價刷存在感既人囉

乜有錢人都跪求
笑撚到
CCTOY真得特別好笑
其實冇咁複雜
因為佢地仇富
買樓=有錢=唔鍾意=藍屍
。。。好唔甘心,但係以前嘅我真係咁嘅mindset。。之前有個同事買咗樓,特登唔同佢傾偈,唱佢係南師,食飯夾錢嗰陣特登叫佢比埋零頭($0.3~5,太多驚佢發現)覺得自己好邪惡好低B,唉
好奇一問大家俾幾多佣aa9? 成日覺得佢哋唔值收十幾皮佣一單成交
利申:
我有樓
屋企人有樓

嘩 好威
你都戇鳩睇嘢咁鍾意斷章取義,你不如去做大公報啦,後面嗰句對乞衣眼就盲撚咗睇唔到?

睇淡香港未來賣樓叫而家買樓啲人接我貨,咪啱哂你哋日日龍市gogogo嘅傻散口吻囉,而家接我貨聽日咪賺囉,咁有咩講錯先?

定係唔敢認炒港樓呢樣嘢本身就係一場不道德嘅生意
明明香港靠支那同世界之間做生意,先畀你呢啲水鬼升城隍撈到啲水油,以為有層爛鳩狗竇喺度日日也文也武好巴閉,好光彩咁樣我敢講我都認係咁樣賺到錢,又如何?
我淨係記得你當年柒到要改埋名話樓爆股爆
可惜但依家仲未爆 都難怪你咁憎佢哋

你鳩up就唔使證據啦,我問你搵到我話樓爆股爆嘅證據未呀契仔 成班柒頭當年比我當狗咁撚仲係度FF

我當時講18年下半跌就有圖,但你呢啲走數ptsd狗有咩可以賭? 賭輸咪又係好似成班低智狗咁笠曬水扮盲 之後仲要成班柒頭頭耐唔耐就好似你條撚屌咁出嚟FF 話我睇樓爆
其實呢你文盲唔緊要,cap啲唔關事嘅出嚟九唔搭八做乜鳩呀 我問你搵到我講樓爆未呀 定你真係比我撚到ptsd 選擇忘記咗啲不快事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞