房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
我邊句話你同我賭?
你張「鞭屍」圖其實想表達咩?
你唔係拜緊我睇市準咩
都估到巴打會圖文並茂出嚟鞭屍
咁肉緊做咩 我認炒樓係唔道德呀 即使到今日我都睇平穩而唔覺樓價會無限gogogo

如果樓價可以恢復正常人人安居樂業最好

我上面只不過喺講緊有班講到自己好撚黃好偉大 但一路屌人買樓 又高價賣樓賺差價嘅人 唔洗咁急住對號入坐

樓市中既得利益者 賣樓食曬樓價升幅後 企喺道德高地大大聲屌人買樓 講到自己咁黃 咪夾埋一班業主 買入價賣出做低個樓市囉 當年97冧市都係有人開咗個頭劈價先㗎
講緊樓市宏觀嘢你叫我去睇鎖匙盤,我睇得幾多個?

我夠知有一定需求啦,唔通真係冇人住咩,識睇「無可能」又唔識睇成句「而家港樓嘅升幅係冇可能純粹由需求帶上」?同埋你可以否認到 炒家+地產商銷售手法+土地政策傾斜 去帶住個樓市升?
我之前有po 都喺咁講 話佢轉咗行做AA狗 由朝到晚不停開樓市po 勤力到番工咁
咁找咩數? 你智障?
佢話佢估中左喎,贏晒低置區
仲自稱2019年頭移左民
其實唔怪得佢地,未成家立室又點知要對家庭負責任
因為佢哋覺得自己係上等人,而公屋同埋我呢啲訓街嘅就係下等人,成日話公屋好多白咭佬
財經台好高汁喎
搞笑 咁我個分析中曬你鞭乜撚? 你智障?
你答下你想我找咩數啦

幅圖不嬲你贏晒全世界啦 FF
屌你條友真係fake news 到仆街,句句都鳩up改事實

上面貼咗條link 同低智仔貼我當年有無10球cash呀,你係咪有認知障礙
咁你答到鞭咩未
用緊你個招回應你呀 仲未訓醒?
又叫我找數,又唔知找乜鳩
係咪交租交到精神病? 幻想埋自己移左民
但張圖話貿易戰輸/唔認輸有排跌
就算贏都會跌返
但而家升緊wor
串緊你「鞭屍」圖cap我18年下半旬個全中預測呀
屌你老母我一定以為你on9啫 原來真係有認知障礙
邊忽fake news 係你弱智定以為人哋弱智
有哂圖仲話fake news
貿戰個期簽約幾月呀
18年6-12呀屌你,而咩家
係咪3zero啲工友呀
我想睇下你邊忽分析中曬
大大張圖你話5-10年內樓價唔好高過依家 但今年勁撚多破頭喎
總之條傻閪話自己估中就係中
搞笑 咁我個分析中曬你鞭乜撚? 你智障?
我想睇下你邊忽分析中曬
大大張圖你話5-10年內樓價唔會高過依家 但今年勁撚多破頂喎
我做低智區(當年)契爺講我貼戶口,3zero話我講睇市賭,你班垃圾除咗叫人貼嘢同老屈有無第招 link都貼埋仲係度FF,cls 共產黨咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞