房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
我貼條香港燈柱,你貼條外國燈柱,一樣加手寫user name date
大家fair啦,ok未?
唔好撚鳩人啦 佢用埋d on9類比
敢講唔敢認 咁低質 收皮啦 垃圾到你
唔okay
你話點就點? 你叫我貼戶外我無問題,但我就要你身份證
因為狗先會聽曬人話點就點,你條白卡佬憑咩make曬call ?
唔聽你指揮就叫驚?我叫你做你唔做即係你驚?
條傻閪比人撚到埋牆,仲口硬覺得自己贏左
你條柒頭到今日仲係度 講出嚟人唔笑 樓台狗都吠啦
呢樣真, 唔好係咪cctoy, 做批鬥鬥黃個d 都係垃圾

買層樓生個仔都會俾人批鬥做藍絲 鬥黃鬥到傻左
幾撚多藉口
明明貼個外國垃圾桶都撚贏我
自稱移左民
幾撚多藉口
我一嚟就接受你挑戰要你比返一樣嘢我你就縮到而家
聽你講就真係on9啦 幾條白痴仔幾歲?唔係以為吠兩嘢我真係自爆住邊你知呀? 小學生智商咁款

最緊要係我貼完你咪又係吠,我貼過戶口喺低智區有埋link貼埋 都仲loop緊無貼過 貼完又可以話唔知幾時影嘅

你咪照loop囉白卡仔,你一日唔貼身份證住址證明你講咩都係廢嘅,個賭局幾時都喺度,唔貼你就收皮
路過....... 移咗民貼張圖都咁難?

古巨J上次好似幾分鐘內即刻post咗啦

莫非你同條窮閪 DR_MK 一樣.... 鳩噏唔使本,永遠乜都post唔出?
巴打屈機,咁都抽到MK水
你當樓市係股市?半年=有排?=長遠?
上次叫貼戶口 (貼咗) 今次貼街景 下次叫貼咩?
用下腦啦上網啲白卡佬質疑你就要乜要拎出嚟係咪要驗腦
房屋台,其實好簡單嘅咋嘛,有你咪post出嚟囉

post到出嚟,代表你做得到,咁咪繼續聽吓你講咩囉

冇圖,返屋企喫蕉啦
屌得好
身邊大把人上曬岸 日日炒樓

好多唔使做
靠租租養
四十幾歲日日無所事事
只係死好命
買咗幾層樓
雖然唔知你哋嘈乜

但係你可以post出嚟,一嘢收佢哋皮呀嘛
我都想父母死好命買幾層樓
點解連登仔講到當年咁易買樓
呢到都咁多人冇父幹
Loop撚完未
長遠講5-10年 ,原post都有講,自己去搵返
市會變,2020有QE你今日問我我都會答有QE長遠升
2018講縮表,2020停縮再印咪睇升囉

重點係我從來無叫人唔好買樓,淨係張圖都睇到我嗰時叫人忍手半年睇定再入,班痴線AA同新上會就屈到我話「樓爆」
狗屋台真係痴線佬集中地
KAON
個game唔會完
原因為香港人 太低質
炒樓入腦
政府又支持炒地炒樓

所以如果而家冇樓
唔係既得利益者
就只有移民走,永遠玩唔到呢個遊戲
玩緊個遊戲有樓嘅
就可以繼續玩
開始嘈個位就係我當年貼完戶口一嘢收佢地皮搞到佢地多年耿耿於懷係度定期煩住我喎 我當年同你個諗法一樣,上面有link有興趣睇返我有無吹水
巴打唔好咁啦 我飛咗番英國 啱啱探完朋友準備搭火車去機場番香港 幫你貼埋了

親自影 隨便google
咪係 外國景求鳩其影都得啦 一嘢比佢收皮有咩所謂
就算估到邊又點 唔通飛去打柒佢咩 咁都唔敢貼

唔好話我話 佢依家一定係想推到1001
轉個頭又話自己撚爆人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞