房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
同一個價錢 喺外國至少買到大屋扮有錢人
自己冚家有樓屌人買樓 叫人揀第樣回報高既投資
樓豬知唔知你房屋台口中嘅藍絲喺運動期間
當cctoy仲靠推post抗爭,叫人著黑衫打飛機,推鬼神迷信post,捉鬼鬥黃嘅同時,呢度班巴打做咗幾多實實在在嘅嘢?
膚淺啲講錢,分分鐘呢度一位巴打捐嘅錢多撚過你哋成個CCTOY班細蚊仔啦
On9仔
淡友經典對白,最中意自稱有樓,好似有說服力D
低置post同高質家電post黃架
連登係咁,自己唔鍾意嘅野就係藍
講移唔移民咪又係被你哋屌
我話唔移 然後被人屌我全家富貴
根本自己都想執平貨/睇業主死姐 扮咩
咁你會唔會買入價賣返出去講到咁不道德
全世界最難負擔佢地就話易負擔
個post開左一陣 成群AA沖入黎圍咬 cls
對付AA狗好撚簡單,
你推下D教人拎新盤回佣既POST,一隻AA都唔會入
買咗樓唔一定係藍屍

但日日開口埋口叫黃屍/cctoy/小朋友嗰啲

唔係藍屍係乜?

唔講仲以為睇緊香討
Cctoy Mk仔最緊要咩?
要型囉!鬥鳩你黃!
要疊碼囉!一齊圍爐!
想國際制裁中國?推手足送死!
對未來冇希望?一齊幻想支爆樓爆啦!
樓joy來了
最撚搞笑係cctoy班細蚊仔成日屈財經台房屋台多藍絲
炒下股票 買樓自住嘅同時唔可以黃㗎?
係咪一定要好似cctoy嗰陣日日有出post乞飯食 無車又R家長車 搞到無家可歸先叫黃?
邊個比錢邊個比車出黎?咪又係你地口中嘅藍絲囉
仲有講罷工 唔罷就話人藍絲 cctoy緊係講得輕鬆因為你㗎連工都未返
我就點都唔會買樓,有錢都唔係攞去買一件根本唔值咁貴嘅嘢

躺平就是正義
嗰堆公屋/私樓、人工撚,唔該連登仔好好諗下自己講緊乜,唔好人哋pr講就自己講埋一份
黃屍我認同,但點解唔叫得CCTOY同小朋友?你CCTOY係黃絲代言人?要CCTOY認證先做到黃絲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞