房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
所以話樓台啲賤種就係咁垃圾 幾年都無變過

永遠都唔敢正面答人,淨係識幾條on9係度互含答啲九唔搭八嘅嘢當自己贏咗
明明柒到仆街,幾年後又彈出嚟怨婦第N次復仇再被秒 》 loop
實得架
不過我都叫貼過戶口比你地睇,今次你自貼身分證住址證明同寫ID上嚟先我咪okay
搵到未呀成粒鐘都嚟

屌你老母係咪又要證明我無屌錯你班狗屋台賤種淨係識潛同錄音機,叫你比證據證明你嘅主張都唔敢嘅垃圾
得啦,明晒,又係自貼男神波子718 D FD
精神移民大法 大家都明
我又唔見你邊度有正面回應
1 身家呢?
2 移咗去邊?圖呢
唔回應你一樣係垃圾

不過我地垃圾都好 起碼3zero巴呢幾年從來無潛過水 相反你18-21年唔知縮左去邊
吓 點解我要搵 公認事實黎
反而你所謂嘅自貼左見都未見過
得啦 明曬
又係得你柒頭要求多多叫人呢樣個樣,叫你貼先就唔肯

上次貼完戶口都知你班垃圾籠嘢,我貼條J上嚟你最多咪又係潛水

上次話鞭鳩我屍講我睇錯貿戰樓市分析
貼撚咗我個中到仆街嘅quote比你睇咪又係潛
而家又攔出嚟博我屌
又一個精神移民傻閪 賴皮狗叫人貼身份證地址
識唔識睇次序?
你話我講樓爆先,你貼完咪到我囉屌你老母死太監 無撚柒用縮縮縮 又想學人威

18-21 不定時唔係日日 但keep住上連登,想問下你到底識唔識字,知唔知乜嘢叫潛

定你以為全世界都好似你班on9 咁個世界得狗屋台
你貼啦笠水呀
少部份供供係呢2-3年上咗車,但大部分都係aa 就真,喺呢度圍爐取暖,不停吹奏,之前都出吓聲,但發覺佢哋淨係識叫人買樓,越快越好,越高越追,唔係就買貴啲,一有唔同嘅聲音就奚落人、沮咒、粗言穢語甚至問候人哋屋企人,欠修養兼品格差就係呢個房屋台,目的就係揾儍仔入局
公認事實
死太監講出嚟自己笑唔笑

廢柴講到尾都原來都係FF嚟
Cctoy 班廢青,見你買樓就話你藍絲支持政府啦
中到仆街
你咁撚勁你咪世界首富
仲上乜鳩連登打飛機呀
圖貼左出黎啦,又唔認數呀? 柒左就發爛渣,租又交左7年,精神移民大法
樓主pin this
我真係笠水,你表演下貼身份證 地址出黎ok? 你唔係笠水呀?
真係笑死人
哦 我哋日日喺連登出po 覆po 你就話撚到我哋潛
你不定時上連登 就問我地知唔知咩叫潛
嘩你真係中共黎喎 啲龍門搬撚到
我就無貼到 不過有人幫我貼左啦
到你
話左佢有D燥狂症,好好撚
樓主走先
我頂住

係依度有樓 但講良知 = 住公屋㗎

你快啲貼條底褲出嚟畀班屋台大亨索下先
今次咁多人撚鳩佢 真係要cap定圖
一陣轉個頭佢又去另一個po話自己贏左 繼續精神勝利法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞