房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
點樣唔比賣呀
9up有個普啦
下 同一班黎架喎
香港買樓就係藍屍
aa 熱愛大灣區乜乜乜

去外國買樓炒貴哂
就係投資有道
好有眼光 財富增值
五毛狗你好
你唔得姐
大陸人又運到咁大舊錢落黎買樓?
咁佢原文唔係呢個意思 係咩意思
留名學嘢
果啲係既得利益者
天真, 移左民仲會理香港咩, 成件事都唔合邏輯
又一隻
咁鐘意移民咪移囉 快撚d死撚開啦
已封鎖會員 - 好難玩喎
#260 https://lih.kg/txqEmmX
你緊係唔明啦仆街
上連登屈留港撚係藍
財經台班垃圾
日日淨係水人買呢樣買個樣
正常黃嘅19年一早賣哂樓啦
我身邊深黃嗰啲寧願租都唔想送錢比政府
但呢刻你仲唔肯賣 係咪想賺到盡
係人都認得你啦 繼續r生意啦 煩
樓主慳返啖氣
香港遲早分唔到黃藍
亦肯定愈來愈多留係港所謂黃遲早都要Join呢個地產遊戲
全球印錢太勁,d人有多餘錢諗方法保值,早幾年各大政府投行都大屌嘅bitcoin
而家fund都有做埋bitcoin就係因為全世界太多錢
要搵地方保值bitcoin呢d虛到唔虛浪費電能嘅野都照殺
樓係一樣,有人為左發達,但更多係唔想自己錢眨值就算自住樓有一半用途變左保資產抗通脹

加上藍嘅做乜都得無後果,國安法只會迫到黃除左嬲之外乜都做唔到。

以前勇武嘅衝嘅預左有後果大家都明
跟住到集會都禁要拉
自己搞初選又拉
到而家做報紙寫文貼下文宣用國安法砌生豬肉話都無咁易

移民我真係唔睇好,當初我地點睇大陸人就好似鬼佬點睇我地
仲要鬼佬排外係激進過我地所謂本土派好多

結果留係到嘅黃除左嬲po下文乜都做唔到

mirror係點m記係點公務員係括都開始愈來愈少人理。甚至乎留係到嘅u cant beat them join them
搵食啫你唔養邊個養,FF大家都係賺藍養黃精神勝利法。遲早買樓都係一樣
牽涉到錢銀嘢都係咁㗎啦
根本就係香討個度走過黎
連笑人個d 模式都差唔多
個度冇人應咪過黎帶風向
睇下有冇恐懼撚上釣者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞