房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
叫咩兩條撚友証明自己唔係AA先
lm
住公屋最好, 躺平攬炒
我反而懷疑韓總先係 AA
個個搶樓 strong hold 邊度有盤跌出黎俾人買?

梗係要有人大力唱淡先有機會嚇到部份業主掟貨,俾人執平貨
講真我真係唔覺樓台好多唱好POST,5成都地區/置業/按揭/裝修/設計圍爐POST
你對果區/果D ITEM無興趣根本唔會入,入得去都係想買樓/有果方面既需要
3成地產新聞,都係貼返D FACT出黎,好友淡友都係咁貼架啦,同埋黎黎去去咪又係果2條友同韓林兒開關其他人咩事
2成就係淡友挑機POST,叫人唔好買樓,2047會收返層樓之類
淨返唱好既POST半成都唔知有無

佢地所謂唱好,只係淡友挑機POST入面俾人反駁之嘛,咁就明明係淡友攻擊先,業主好友都唔知有幾可開POST吹奏樓市
淡友永遠都係可以做受害者,再污蔑業主挑機
我18年中講講specific下半年走向係跌叫人想買等半年喎你班弱智仲係度ptsd 18年6月-12月樓市升咗去邊?

你班垃圾嗰陣柒到潛落地核而家仲好意思出嚟吠 又話我無錢,貼完戶口成班契仔笠曬水,你今日都未有我3年前身家一半啦乞衣

我今日買熊就等於我一世睇淡跌完升返你隻牛打撚咗靶跳出嚟話我跌前買熊唔準,個市玩完未

屌完你班柒頭潛完水一排又出嚟loop過,同啲五毛一模一樣

狗屋台真係世一賤種嚟
既得利益者 通常係 藍絲
你用垃圾就垃圾啦

唔係名牌電器令到朋友濕晒,係你屋企有冇空間擺果一座微波爐 + 蒸爐 + 焗爐 + 紅酒櫃

用小米、美的、海爾夠膽死話係高級電器

你屋企幾多呎呀,show 張管理費單出嚟睇睇
睇東方啦 窮閪藍狗
班冚家鏟同香討班柒頭一撚樣!
咪喺,佢哋留返喺嗰度打飛機咪算囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞