房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
講得啱

仲唔覆
扮睇唔到?
過到壓測就上到
支持關左呢個台
笑撚死
我咪講咗唔道德但係無可口非囉 擘大隻眼睇清楚未呀?
知自己都喺呢個炒賣市場搵過錢,就唔可以講出嚟係唔道德咩戇鳩

仲有香港樓市同金融市場真係靠你班老散炒得起咩,以前做世界同支那之間貿易窗口,由出入口轉運到而家利用金融行業轉運資金又唔識呀? 靠買一兩單位就睇得自己咁撚高

而家支那壯大,擺明車馬搲爛哂塊面要香港人、要所有人屈服佢嘅管治下,咪呢樣嘢令我覺得唔再值得投資落香港度囉
有咩想屌老細老母即刻諗仲要供多20-30年
所以香港政府都一齊推高樓價
你搵你啲經紀買餸拎餸啦,你最值得自豪得呢樣
買樓自住有咩問題?
係人買完都想佢升值架啦
移民?你鍾意移咪移唔洗屌其他人唔移
你地叫人移有咩目的心照啦
會有咩目的?
係。最憎D仆街藍屍,死返大灣區啦
移完圍爐取暖囉
諗遠d 幻想多左人移民賣盤咪會整跌樓價囉
跌完咪輕鬆上車
可惜既係佢地想法太天真
屌你老母起下呢隻AA狗個底 完全唔掩飾 笑死
覺唔覺水人去移民同水人去勇武好似
https://lih.kg/2289034
真係俾我講中左, 一邊水人勇武移民, 一邊靜靜雞趁疫情出賣手足買樓
證明樓主都係醒目仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞