房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
好想香港有一天樓市仆街
啲炒樓輸到要跳樓
咁3zero都唔會比人打柒,點解佢唔貼?
定期煩住你? 你當自己邊個
你2018年之後潛撚哂水啦 撚有人理你咩
係見你無啦啦突個龜頭出黎話自己撚贏低置區
我先踢爆你
呢啲就有料啦
CAP晒圖, 咁樣叫自己撚緊人
精神移民大法

波台其實唔少球迷都黃 留意下唔少球隊po既標題就明
藍既黎黎去去都係個班
你條柒頭咪其中一個
當年講市睇半年 我話跌 ,當時未開盤
低智區就話我無錢先叫人唔好買,開局賭 》 我貼 〉 完 笑柒你班on9,之後半年日日跌 》我日日笑鳩你班on9 成班屈係低智區靜撚曬

咁都唔叫贏真係唔知咩贏

你而家咪煩撚住我囉,同個白卡佬係度互含
我嗰陣撚鳩夠咗幾多人呀? 點撚記得你班契弟個個乜水,三日唔埋就有幾條樓台賤種出嚟問而家升定跌 成班女人咁
今次又見證住條柒頭比人撚爆啦
留名睇佢呢個post完左潛水幾年再FF自己爆到其他人潛水
呢到閒閒地每日幾百隻aa狗冇單開喺到圍爐

實在講得好好
唔少AA狗仲係兼職五毛/自干五
其實得你班駁唔到嘅on9 係度打飛機
同張18年中市cap圖一樣唔知做乜鳩

你貼咗我走數就叫鞭,而家笠曬水死唔應局話鞭人
你搵到我講「樓爆」再出嚟吠啦死廢柴
我貼香港交通燈,你貼外國交通燈囉 大家一樣加手寫user name date

貼唔出者捐hkd$5000去勝方指定黃圈

咁都要賴皮你就去食屎啦
係係係
你撚到人哋潛哂水 但人哋低置開足咁多年po無停過
你無潛水 無錯到 但3年無出現過 仲要比人cap哂圖證明你錯到七彩
無人贏到你 但依家成班人就當你狗咁撚
六四無死到人添啦 我哋實信你㗎 你話係咪係精神勝利法無敵
叫人半年後入市 = 樓爆

死太監Er都唔敢Er係度精神勝利法
其他人都睇唔過眼,你鳩up無外國圖就返屋企吔蕉啦
咁3zero都唔會比人打柒,點解佢唔貼?
我貼香港交通燈,你貼外國交通燈囉 大家一樣加手寫user name date

咁都要賴皮你就去食屎啦

你貼香港身份證住址證明,我貼外國景加戶口圖 大家一樣加手寫user name date

咁都要賴皮你就去食屎啦
回應下啦
精神移民大師
咁我認我呢個記錯 唔係樓爆 係5-10年內唔會高過當時 OK?
快啲貼移民證明啦
On9 仔,似你班痴線佬咁24小時mon 狗屋台 日日入去笑柒佢地咩
講嘢用下腦啦 屌你都口臭
嘩好有型呀賴皮狗 又撚晒全世界
你貼香港身份證住址證明,我貼條毛圖 大家一樣加手寫user name date

咁都要賴皮你就去食屎啦
叫你貼咩就貼咩啦 縮撚完未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞