房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike

其實你知唔知3zero個on9仔張圖係鞭佢自己
柒到呢
如果真係買樓
盡量搵業主盤 / 搵唔到都要約多幾隻aa狗
逼佢地減佣

租租更加要貨比三家慢慢揀,唔好俾班aa賺得咁容易。長遠規劃移民俾其他國家嘅業主賺好過,過返啲有尊嚴嘅生活。
貼相未呀
契仔怨婦雲氣
其實乜嘢圖你都可以睇成自己贏左全世界又有咩所謂丫
交租啦柒頭
唔撚好縮呀 一陣又FF自己贏左
做乜鳩 食屎專家張圖cap我18年下半年個預測嚟,平行時空?
成日係屋台圍爐𠴱班特別敏感

係都要衝入嚟顯黃 護住個台
最中意FF自己贏左全個低置區,全部圖都係人地柒,你唔貼身份證地址係你笠水
自己繼續精神移民
18年下半年講半年都等唔起就衝入市《==
18年6-12 近年最大個dip 《 ==

比人撚到傻咗? 幾個低智仔圍圈手拖手
低智post貼個張唔係戶口 貼完你地咪又係死唔認輸
狗都不如
我都貼過N次差餉
你幾時貼 即時外國景圖加手寫user name date?
Cap我估中市張圖嚟鞭我 做乜鳩
仲要有兩個弱智仔如鑊至寳
我咪講你貼身分證住址證明我咪貼囉

我貼個景咪即係自爆我住邊,咁我叫你都自爆咪fair囉 除咗煩膠loop 啲鞭自己嘅圖之外仲識乜

張圖我估中市呀,訓醒未
真係外國景 尻知你住邊咩
尻up咪認囉,又要屈人貼身份證地址去避死撚左去啦交租佬
戶外境你又點知係咪外國呀屌你老母
你成日起我底點會唔知我搵幾錢一年呀 又選擇性唔貼啲我講移民嘢嘅po 係度loop 交租交租做乜撚
唔識其他字?
貼條燈柱好交通燈好啦
真野要證明唔會難,實有方法
睇你左避右避就知柒
咪篤爆人啦
On9仔先會聽你呢啲社會垃圾自爆住邊
都係嗰句,你貼我咪貼
自己唔撚敢做嘅嘢叫人做,收皮啦食屎專家,走數狗ccl單嘢你捐咗錢未呀?
未吖嘛,搵鬼睬你做過街老鼠咩 on9
近期少見有咁多唔同意見嘅清出現,清潔下呢個aa 加樓痴台,不過都唔係理性討論㗎,正評少見咁多,謝謝樓主可以引晒呢批人出嚟
香港人會分唔到?
汁男
仲要汁個白卡佬抵你成世做契仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞