房屋台真係連登藍屍集中地

1001 回覆
1779 Like 147 Dislike
我冇cctoy既幻想能力
你從來冇提cd rom
我真係幻想唔到你係講緊cd rom
呢位係西裝領帶在身嘅aa ,成日用英文表現自己,粗口爛舌咁鬧人,重比人發現殘體字,即係星港人
呢位估計都係aa 嚟,比較有文化,都係呢度嘅熟客
我開始捉摸唔到你既logic,可能你本身就冇咩
你話你身邊朋友唔想再玩連登,玩得就一定有ac架
除非你個圈子係垃圾到連ac都冇幾多個申請到既小朋友
佢荷蘭叻架英文,同佢對咀好多次,常常粗言穢語,唔會叫佢做狗,我覺得狗係竉物也是朋友甚至當佢係家人
呢啲係自信心不足嘅反射,佢啲中文唔係好順暢,以為佢係番書仔,原來怕比人知佢係星港人
今日呢度好繁忙,係近期正評最多嘅話題,睇到廢老眼花花
有晒圖都死撐話自己估中市
但已交租7年多
有半張床褥重係留住比你,記得過嚟,係晏架街行人通道呀
見識下呢啲鬼佬文化
我想講嘅係 你口中嘅炒家今時今日唔住唔放租齋等升嘅成本好高

正常人唔會好似你講咁炒樓 " 不斷買賣樓宇作投機交易 "

一般都會包含哂自住/ 放租加升值

你講地產商同政府政策其實同買家賣家無乜關係

你鬧人不道德其實係錯重點
房屋台就係咁嘅文化,點會有高質嘅清願意上水比人咬,廢老如我只係睇唔過眼先開聲,比佢哋係咁奚落、挖苦、單打,甚至粗言穢語問候家人
又多樣已交租7年多 以前就話人做M 記 ,而家又知人住香港

貼完戶口要貼屋外,貼完屋外又要貼我職員證證明我做mnc,貼完又再貼passport證明國籍,唔騷你班痴線佬就係吹水同驚

得你幾隻低智狗自己係度打飛機係度顛倒黑白,講中都吹到唔中,開埋啲on9 post完全無人理又入嚟刷過 笑撚死人
又嚟全外語,廢老唔識,只係知道佢心虛,亦都係條件反射
一早知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞