[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
本身都唔中意佢
而家覺得佢好慘

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦
好似啲人妒忌backup佬/ricko/大j咁囉

踢爆佢周圍抄人作品當自己創作,
抄人衣著style當自己野黎交功課係因為妒忌?
講唔通喎

你睇下你地上面有幾多係講佢抄野先啦
抄野就一定抵屌
但你地拎人ig嘅相同片入面嘅樣同衣著評頭品足話人cheap笑人柒真係好八婆
根本生得正少少嘅女仔就係中意曬下樣曬下身材咁架啦 仲要如果係鬼妹性格根本好正常
但永遠佢地嘅身邊總會有女仔酸9佢地話人cheap

佢叫生得正少少 要妒忌都唔搵佢妒忌啦又三角眼又豬膽鼻又墮lin

露哂底喇八婆
本身都唔中意佢
而家覺得佢好慘

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

係呀
好似689ugl事件咁
都係啲市民妒忌英英咋
妒忌佢高薪厚職/成日去旅行/有幸福美滿家庭

屌好燥 識唔識邏輯
人地特首黎
對市民負責
而家佢失職喎
同你無啦啦成班圍爐人身攻擊條女有乜關係
你唔中意可以唔follow
上堂老師無教你咩叫網絡欺凌?

屌好燥 識唔識邏輯
人地youtuber嚟
對網民負責
而家佢失職喎
你唔鍾意可以唔追post
本身都唔中意佢
而家覺得佢好慘

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

抄野就一定抵屌
但你地拎人ig嘅相同片入面嘅樣同衣著評頭品足話人cheap笑人柒真係好八婆
根本生得正少少嘅女仔就係中意曬下樣曬下身材咁架啦 仲要如果係鬼妹性格根本好正常

鬼妹性格 佢真係abc回流咩
自己去美國讀書 咁就就叫鬼妹仔
笑佢扮曬有錢人同taste差 就一定係酸鳩佢啦
Goodest logic

鬼妹性格=/=鬼妹仔
咁執著做乜
本身都唔中意佢
而家覺得佢好慘

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

係呀
好似689ugl事件咁
都係啲市民妒忌英英咋

屌好燥 識唔識邏輯
人地特首黎
對市民負責
而家佢失職喎

真係冇教
請指教

同埋我都係跟你邏輯去分析啫
指出pkj抄野就係妒忌
你話特首失職要交代
咁阿pkj佢侵權喎
唔洗交代咩
真係好心機 開到7個po
睇到人仆街係咪會開心d
唔抵得人有自信過你班圍爐八婆

真係酸
不過係心酸啫
你啲思想扭曲成咁
好可悲
本身都唔中意佢
而家覺得佢好慘

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

抄野就一定抵屌

佢叫生得正少少 要妒忌都唔搵佢妒忌啦又三角眼又豬膽鼻又墮lin

要妒忌都搵個靚女黎妒忌啦
其實佢自己係咪一妒忌人就開post狙擊人
所以覺得呢啲狙擊post都係base on妒火中燒程況下開
見佢瘋狂開wucfu post
唔通
本身都唔中意佢
而家覺得佢好慘

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

抄野就一定抵屌

唔通

點解話人就一定係妒忌先,明明我地真心覺得佢柒嘛

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

抄野就一定抵屌

唔通

呢排咁多人屌柒吳若雞
唔通又妒忌佢
妒忌佢有得比成龍屌?

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

抄野就一定抵屌

唔通

呢排咁多人屌柒吳若雞
唔通又妒忌佢
妒忌佢有得比成龍屌?

真係好笑,我相信在坐都有絲打大波過pkj又有錢過pkj
,至於生得靚唔靚,有興趣去整下容同化妝就解決到,但係做到pkj咁,比人評頭品足都仲要禮義廉去開工,做咩事唔摺埋或者private比自己啲friend算呢?點解咩都要比唔識嘅人睇呢?仲有就係屋企有文化嘅都唔會支持個女拋胸賺個手袋仔啦,證明佢好撚需要錢同背景偏差.........你妒忌埋我果份
都話左鬧佢抄人野係ok
但人地將自己生活照po出黎唔係比你用黎攻擊
人地點著衫點化妝關你地咩事
點解deserve你地評頭品足
咁唔叫欺凌叫咩
你自己比人拎住張相笑你dur波笑你cheap你開唔開心先
唔理你覺得佢生成點啦
我覺得你只係唔抵得人擁有佢想要嘅生活
想睇人仆街

唉不過算啦唔明就繼續圍爐喺網上攻擊人啦
有時真係抵你地做妒忌人嗰個
可以當我多管閒事
不過見到你班圍爐八婆
令我諗起以前中學又係有班八婆成日拎其他女同學ig評頭品足人身攻擊
人地生活好又踩 生得樣衰又踩
真係對呢種人好反感
所以有d激動先咁講
希望你地做返d有意義嘅野啦
可以當我多管閒事
不過見到你班圍爐八婆
令我諗起以前中學又係有班八婆成日拎其他女同學ig評頭品足人身攻擊
真係對呢種人好反感
所以有d激動先咁講

可憐人必有可恨之處
可以當我多管閒事
不過見到你班圍爐八婆
真係對呢種人好反感
所以有d激動先咁講

Ricko呀 笑波子呀 呀聲呀 大J呀個啲post你記住逐個幫佢地平反喇
班圍爐毒撚真係好衰格 妒忌人地生活比自己好
可以當我多管閒事
不過見到你班圍爐八婆
真係對呢種人好反感
所以有d激動先咁講

Ricko呀 笑波子呀 呀聲呀 大J呀個啲post你記住逐個幫佢地平反喇
班圍爐毒撚真係好衰格 妒忌人地生活比自己好

唔好唔記得仲有大佬b啊
好痴線地 post#_又比一眾絲打推爆

原post(小狐狸絲打) https://lihkg.com/thread/223323/page/1
香港youtuber到底為咗錢可以幾墮落?
喂阿pumpkinjenn大佬啊,你成個channel個款似Jenn Im都算,以前叫Yani又抄人叫Jenn,你今次會唔會過份咗啲?
四個look都抄到十足十咁款,連耳環都要襯埋同一件衫,你知唔知個柒字點寫? 仲學人讀art?想笑死邊個?

art student抄畫證據 - from舊登

1. Wendy Ortizart
PKJ: https://www.youtube.com/watch?v=f3uqV81jISY
2. https://www.instagram.com/p/8il8rVyoHW/
3.
左Wendy 右PKJ

4.
5.
PKJ加咗個Like就好柒

當時SCAD回覆係:
I am in receipt of your email.

Please be assured that SCAD takes academic integrity very seriously. This matter will be reviewed in accordance with SCAD policy.

Thank you.

Nancy B. Richards
Coordinator of Academic Services
Office of the Chief Academic Officer
Savannah College of Art and Design®

post#1-2既精華

3. 小狐狸絲打:挑! 原來份功課又係抄,仲以為佢咁有才華自己諗配搭 ,死性不改,唔覺得自己讀art咩都要抄人好失敗㗎咩 又係from heah to toes 咁抄 you don’t draw, you copy, RUBBISH

4. Shortbread絲打又出youtube video廢up
唔係真心道歉 講一大輪
又係度扮慘 收皮未 唔識講野?
鏡頭背口屌到我地好過癮喎
搏完愛未呀 剩係想你收皮!
仲要唔開comment box & dislike button

最後條片放得一個鐘 冇人睇到 pkj純粹做下show 扮say sorry

PKJ:我覺得我講左sorry 個心會好過d

屌你. 樓主同條on9 西. 浪費左我分幾鐘. 攞唔返tim.
佢真係有mon post wo...已經見唔到某d story
本身都唔中意佢
而家覺得佢好慘

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

係呀
好似689ugl事件咁
都係啲市民妒忌英英咋

屌好燥 識唔識邏輯
人地特首黎
對市民負責
而家佢失職喎

算啦ching
你睇下佢地你一句我一句咁
好佬怕爛佬 爛佬怕_ _
可以當我多管閒事
不過見到你班圍爐八婆
真係對呢種人好反感
所以有d激動先咁講

第一日上連登?下個post真係加句道德撚勿入
pkj post得相就預左人屌 佢介意既咪private番 block撚哂啲haters囉 我懷疑佢分分鐘見到我地係度屌佢仲好開心 覺得自己好多人討論添呀 真係難為上面仲有人幫佢講好說話 醒下啦
樓上果個 去胡師傅度做番三五七個月健身先啦
又唔見佢地入catgirl post幫佢講野喎
如果笑9pkjdur奶係網絡欺凌
咁catgirl個啲係咩
但係完全冇人幫佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞