[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike

心水清!4個月前
https://lihkg.com/thread/106897/page/20

原來我有留過言
已經唔記得左

Jenn Jenn

nicole根本唔需要大水喉 自小讀國際學校 屋企有錢

Jenn Jenn

好撚醜樣

Jenn Jenn

好撚醜樣

絲打小心又比道德撚圍插你網絡欺凌珍珍
你地班女人真係煩
最鐘意就係圍爐屌另一個女人
用你人生做啲有意義啲既野啦

預左比你班閪女人負評屌 隨便

Jenn Jenn

好撚醜樣

絲打小心又比道德撚圍插你網絡欺凌珍珍

Jenn Jenn

Jenn Jenn

前一段露 後一段又要遮

Jenn Jenn

遮住左

第二張 個波型都扁哂dur哂
真係好想睇下佢老左個波係咪會墮到落肚臍
其實識佢嘅人都知佢真人矮
對波係八字墮lin
做乜q仲成日哈哈鏡自我感覺良好?
睇兩睇佢咁撚on9真係戥佢可憐
其實一開始大家因為佢抄襲而反佢我都明白,但而家離哂題變成人生攻擊,批評人著衫暴露拋個胸出黎(其實我覺得無問題,佢自己身體想點著咪點著),攞舊相笑人樣衰,咁既攻擊仲有咩意思 只不過係一班女人不斷搵無聊野為鬧而鬧既網絡欺凌

問題係佢啲態度閪呀嘛 有追開舊登post既絲打都知佢唔止衰今次plagiarism 之前簽左公司唔講賣廣告唔講 亂教viewers護膚方法搞到人地爛面 消費前男友攞埋人地當時既女朋友出黎公審 比絲打們踢爆左之後冇啲悔意係到單單打打 作為一個半公眾人物係公眾面前既品格同道德唔係唔屌得呀嘛?

佢態度西就鬧佢態度西 佢抄野就罵佢抄野 佢講大話就罵佢講大話 但唔好成個八婆咁乜都罵啦 我由1追到7 有時睇到炆炆地 乜9都罵一餐 明明唔知頭唔知路但個個好似好撚了解咁乜都識咁就係為反佢 我唔撐pkj但都撐唔落堆八婆

心聲
hangry都笑真係
同埋覺得d絲打過份敏感
咩比人cumshot 呢d人地私事又冇損害我利益 淫唔淫亂同每個人底線都唔同 佢個閪比人屌鬆閪又唔會搞到你個閪都鬆埋
你可以話佢私生活唔檢點人品唔慌好
但都要prove到係因為佢私生活唔檢點繼而影響佢日常生活同人格再繼而令佢抄襲先得架

利申 唔洗話我係南瓜本人or佢打手 unsubscribe 左佢好耐 都想佢收皮好耐 但d絲打咁樣狙擊法真係好低質

去試衫都要影出黎俾人睇 咩心態

去試衫都要影出黎俾人睇 咩心態

佢第一件個兩條吊帶真係好柒

呢個Michelle 好似想周街r啲名星or Youtuber 做friend 咁

呢個Michelle 好似想周街r啲明星or Youtuber 做friend 咁

我諗到係咩啦!!! 有吊帶嘅底褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞