[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike

化到咁撚核突勁倒米
隻色根本唔襯佢 條頸又同塊面兩截色 眼尾又冇blend開
咁就有幾萬蚊袋 真係好搵
以後邊個brand搵佢賣廣告就一定唔會買
唔想間接袋錢落佢袋度
Bye shu uemura

唔怪得條友化黎化去都係同一個妝 根本就唔識化妝 一化少少唔同嘅就現晒形 學咩人叫自己做beauty guru呀

好樣衰
究竟d pr幾時先識醒

化到一樣都算 仲要化到咁核突
我見到佢化到咁都唔會買得落手

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

唔怪得條友化黎化去都係同一個妝 根本就唔識化妝 一化少少唔同嘅就現晒形 學咩人叫自己做beauty guru呀

好樣衰
究竟d pr幾時先識醒

人地jenn jenn mon po咁耐見你地係咁話佢化黎化去同一妝,好不容易先諗到點加啲野上去,好心你地就鼓勵下人啦
唔加多啲顏色點顯得啲牙白啲呀?唔用多啲化妝品點賣多啲廣告呀?
jenn jenn冇左條大水喉射住已經好慘架啦,要靠自己r sponsor賺埋人地啲佣先有錢買咁多名牌扮上流社會釣鬼佬
你班haters唔撐佢唔緊要,仲有一大班真abc港女同小學都未讀完既青春少艾撐佢,吹咩
點解佢明明唔算肥
都可以影到咁肉感
係我錯覺定點

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

其他人化紅色都好靚,佢化到比蚊咬咁

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

一睇到都屌咗聲
唔化好過化

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

shu uemura under l'oreal group
本身就唔會買啦

佢對眼開始下墮

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

比蚊咬笑死我 好貼切

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

比蚊咬笑死我 好貼切

張相兩截色到越睇越覺得似做大戲啲妝

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

比蚊咬笑死我 好貼切

張相兩截色到越睇越覺得似做大戲啲妝

眼尾果噠色

佢一開始照copy人地啲instruction 而家del返第一句「Jen copy」

佢一開始照copy人地啲instruction 而家del返第一句「Jen copy」

得喇知你copy喇

得喇知你copy喇

得喇知你copy喇

屌好撚假
做佢份工字都唔洗打就咁copy
發現依家有好多屌阿jenn啲cm都會有一個負評
Hi jenn

以前以為係啲pr比啲 keywords / hashtags 你去寫關於佢嘅product 原來係一個字都唔洗打直接copy落ig度 咁就有幾萬蚊袋

以前以為係啲pr比啲 keywords / hashtags 你去寫關於佢嘅product 原來係一個字都唔洗打直接copy落ig度 咁就有幾萬蚊袋

nana 世上的另一個我

nana 世上的另一個我

呢個起碼有d 輪廓

系你老

系你老

大家都是蝗不用分得那樣細
等人狙擊完 開返ig comment
又可以當冇事發生過

真心鍾意佢嘅人其實都幾慘
支持緊一個 抄人idea,outfit 連出post都照copy 無一個字係佢真心想分享嘅人
還以為全職YouTuber是一種專業 原來唔係
"Jen copy" well done
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞