[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike

Jennjenn又mon post喇
做咩唔反駁人地話你抄嘢 同埋你同洋腸亂搞
我都好想聽你回應

早幾個post已經比人篤爆有tinder啦
係咪就嚟要走所以扮哂而家先知

Post 完會飽翻

Hangry????

其實係想打匈牙利但打錯

記得佢唔係第一次串錯hungry

佢冇串錯呀 hangry係slang嚟

雖然我都明你地想捉佢錯字
但係唔好咁啦 hangry呢個字成日用

我都好想聽你回應

應該有人send左俾佢然後扮晒嘢唔係自己開嘅
睇返佢post張圖 個cap圖係android機嚟
但pkj好似係用iphone

d 鬼妹都冇佢哋咁open

仲要係喺個小鎮著到咁

佢件衫可以唔著都得

物以類聚,人以群分就係咁解

但係caminola好似係同nicole fd d
同埋佢好似同Jenn Jenn 影相先會著到咁 其他相無著到咁誇張

你覺得nicole純品你就太天真

利申:有好朋友痴左埋佢度 個人由好純好正經 變左連tinder都玩嘅人 (nicole叫佢download嘅)

另外, pkj第一次過美國之前 原本應承左 nicole同其他兩個女仔share一間屋 一齊租 點知pkj臨時先話去第度住 撬起左nicole班人 人格嘅野

百份百真 忍吾到手留個言

吾你老母

Post 完會飽翻

Hangry????

其實係想打匈牙利但打錯

記得佢唔係第一次串錯hungry

佢冇串錯呀 hangry係slang嚟

雖然我都明你地想捉佢錯字
但係唔好咁啦 hangry呢個字成日用

呢樣真 唔好比jennjenn搵位笑返轉頭啦

我都好想聽你回應

血盤大⋯⋯

我都好想聽你回應

屌 咁係佢fd搵到佢 佢緊係可以扮野啦 邊撚個會咁得閒專登幫你開個tinder account呀? 仲要扮撚晒野想玩sarcasm sweet你老尾 你收皮就唔慌唔sweet啦
其實一開始大家因為佢抄襲而反佢我都明白,但而家離哂題變成人生攻擊,批評人著衫暴露拋個胸出黎(其實我覺得無問題,佢自己身體想點著咪點著),攞舊相笑人樣衰,咁既攻擊仲有咩意思 只不過係一班女人不斷搵無聊野為鬧而鬧既網絡欺凌
其實一開始大家因為佢抄襲而反佢我都明白,但而家離哂題變成人生攻擊,批評人著衫暴露拋個胸出黎(其實我覺得無問題,佢自己身體想點著咪點著),攞舊相笑人樣衰,咁既攻擊仲有咩意思 只不過係一班女人不斷搵無聊野為鬧而鬧既網絡欺凌

問題係佢啲態度閪呀嘛 有追開舊登post既絲打都知佢唔止衰今次plagiarism 之前簽左公司唔講賣廣告唔講 亂教viewers護膚方法搞到人地爛面 消費前男友攞埋人地當時既女朋友出黎公審 比絲打們踢爆左之後冇啲悔意係到單單打打 作為一個半公眾人物係公眾面前既品格同道德唔係唔屌得呀嘛?

問題係佢啲態度閪呀嘛 有追開舊登post既絲打都知佢唔止衰今次plagiarism 之前簽左公司唔講賣廣告唔講 亂教viewers護膚方法搞到人地爛面 消費前男友攞埋人地當時既女朋友出黎公審 比絲打們踢爆左之後冇啲悔意係到單單打打 作為一個半公眾人物係公眾面前既品格同道德唔係唔屌得呀嘛?

呢啲濕鳩係靠youtube搵飯食,我先唔理咩jenn im,我哋買果啲化妝護膚品其實放咗資源去sponsor呢班廢人,咁youtube賣廣告主要係扮素人分享,宜家件事一啲都唔素人,係收咗錢就話好用,你睇下佢用開貴野無啦啦賣cyber color啲平野就知係假,佢越多like同followers就越多機會賣呢啲假嘅產品分享,佢點呃like法就講咗好多個post,有時啲年紀細嘅女仔冇乜分析力就中伏,咁做係有啲半賣半呃,因為youtube唔受管制, 而呢種宣傳模式亦唔係咩好風氣, 會令到真係拍分享片嘅人嘅片沉底,你個recommend list唔會睇到佢地, 變相我哋係被賣廣告

咁想佢仆街啲人各有各嘅原因,但係你都要係一條大仆街先有咁多不同嘅原因去比不同嘅人鄙視囉~

佢態度西就鬧佢態度西 佢抄野就罵佢抄野 佢講大話就罵佢講大話 但唔好成個八婆咁乜都罵啦 我由1追到7 有時睇到炆炆地 乜9都罵一餐 明明唔知頭唔知路但個個好似好撚了解咁乜都識咁就係為反佢 我唔撐pkj但都撐唔落堆八婆

佢態度西就鬧佢態度西 佢抄野就罵佢抄野 佢講大話就罵佢講大話 但唔好成個八婆咁乜都罵啦 我由1追到7 有時睇到炆炆地 乜9都罵一餐 明明唔知頭唔知路但個個好似好撚了解咁乜都識咁就係為反佢 我唔撐pkj但都撐唔落堆八婆

咁係咪要鬧一樣開一個post
就係佢咁撚仆街先有整合黎屌佢 咁又叫八婆
笑死 7個post鬧1條友

咁講法
咁雨革個陣啲人笑9私煙做雞
笑佢美圖獸同笑佢肥西係咪又係8婆?
個陣咪又係大兜亂咁屌佢
啲記者仲起埋人地個仔出黎笑
又搵埋佢啲恩客出黎添

咁講法
個陣咪又係大兜亂咁屌佢
又搵埋佢啲恩客出黎添

有d咁既事實你屌佢既話都還好 但有d擺明係d八婆乜都唔識 當正自己專家咁屌人 e.g.外國畢畢業大部份既畢業袍多數都好似披住咁會露到入面條裙 但有八婆笑9人 仲話畢過業既人都知著畢業袍係唔會睇到入面著咩 好撚柒呀夠命 講八婆野都唔好講到咁井底啦 你最多話佢襯條裙唔好睇姐

咁講法
個陣咪又係大兜亂咁屌佢
又搵埋佢啲恩客出黎添

有d咁既事實你屌佢既話都還好 但有d擺明係d八婆乜都唔識 當正自己專家咁屌人 e.g.外國畢畢業大部份既畢業袍多數都好似披住咁會露到入面條裙 但有八婆笑9人 仲話畢過業既人都知著畢業袍係唔會睇到入面著咩 好撚柒呀夠命 講八婆野都唔好講到咁井底啦 你最多話佢襯條裙唔好睇姐

或者咁講
啲人唔係話佢露條裙出黎
係話佢隻海鷗囉
可能我港女格比較保守同落伍啦
乜原來現今畢業典禮興大鵬展翅夾到雙波上喉嚨
對唔住囉咁
我年紀大追唔上潮流
所以睇唔透
難怪依家會有人係瞻仰遺容嘅時候都會post 上ig story

仲要係喺個小鎮著到咁

佢件衫可以唔著都得

同埋佢好似同Jenn Jenn 影相先會著到咁 其他相無著到咁誇張

你覺得nicole純品你就太天真

利申:有好朋友痴左埋佢度 個人由好純好正經 變左連tinder都玩嘅人 (nicole叫佢download嘅)

另外, pkj第一次過美國之前 原本應承左 nicole同其他兩個女仔share一間屋 一齊租 點知pkj臨時先話去第度住 撬起左nicole班人 人格嘅野

百份百真 忍吾到手留個言

我都忍唔到手 所以 吾你老母
帶住海鷗去畢業真係幾畢下
望住上面兩位口德撚以為自己上緊facebook
第一日上連/高登咩

真係好open

仲要係喺個小鎮著到咁

佢件衫可以唔著都得

其實八婆真係有樣睇
唔識點形容 但一望個樣硬係覺得un口un臉個啲就一定係八婆
同埋carmina個樣好似老夫子入面啲八婆
第一日上連/高登咩

我道德-1000
明明都係被狙擊
肥瓜思古井同我要食甜蝦完全冇人幫咁濟
慘絕人寰
第一日上連/高登咩

我道德-1000
明明都係被狙擊
肥瓜思古井同我要食甜蝦完全冇人幫咁濟
慘絕人寰

幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞