[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike

成日都暗串pkjen 咁

stan smith上面 假狗墊?

jenn jenn 你個波唔好周圍擺啦 因住唔見啊

摩擦力

嘩屌,間房亂撚到,淨係得個外表有q用咩,男仔入你間房都嚇走啦

摩擦力

嘩屌,間房亂撚到,淨係得個外表有q用咩,男仔入你間房都嚇走啦

男仔點會入佢房
你地班女人真係煩
最鐘意就係圍爐屌另一個女人
用你人生做啲有意義啲既野啦

預左比你班閪女人負評屌 隨便

完全同意 屌你呢班女人圍爐屌黎屌去都係果幾句都開到7 痴撚線
你地班女人真係煩

完全同意 屌你呢班女人圍爐屌黎屌去都係果幾句都開到7 痴撚線

咁你即係話jenn jenn又抄人啦

我問下有冇熟悉嘅感覺咋拿

咁你即係話jenn jenn又抄人啦

我問下有冇熟悉嘅感覺咋拿

NO SHAME!!!

I don't ride I draw rubbish

有無人有留意黑咪淘翻版Chanel 單野
買淘寶Chanel 比啊媽 自己有勁多個真野

有無人有留意黑咪淘翻版Chanel 單野
買淘寶Chanel 比啊媽 自己有勁多個真野

可以去返痴線西2個po到討論
你地班女人真係煩

完全同意 唔明有咩好屌

笑撚左 好眼力

笑撚左 好眼力

外國畢業,入面著普通裙or晚裝裙係好common,但佢個條好唔match囉
個post (1)個陣睇過一次無入黎詳細睇
睇到內文本身佢扮唔扮abc我冇乜野\wfc/
但係佢自己讀藝術仲要周圍抄
又唔撚肯認,十鳩足我而家讀緊某設計科
一個濕鳩港女groupm8咁
上網抄人啲野當自己付出左 好撚憎
真係睇見都扯火
至少要推到佢衰plagiarism
夾埋佢啲扮abc野真係同我個濕鳩groupm8無異
你地班女人真係煩

你地班女人真係煩

你地班女人真係煩

好柒喎咁!
你地班女人真係煩

你地班男人真係煩
最鐘意就係入黎追擊post 話人八婆話人酸
用你人生做啲有意義啲既野啦 入黎呢0個post做咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞