[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike

點解jenn jenn橫咗同矮咗咁多㗎
Btw佢畢業又著e條裙,去飲又著,點解我完全唔覺條裙有咁grand,明明個個youtuber都覺得正正經經,佢著到去沙灘咁

冇低炒姐
呢個先係真身

佢都唔識尊重場合

笑左

笑左

有班盲撐pkjenn嘅on9話好多人係跟風所以憎佢 仲話佢改善 究竟佢係邊度有改善 真心想知!
Jennjenn話唔介意
但仲係唔俾人留言

搶花球

搶花球

賴我地迫到佢唔po片?佢都on撚尻。又要做youtuber搵錢又接受唔到意見接受唔到人地唔鐘意佢。

賴我地迫到佢唔po片?佢都on撚尻。又要做youtuber搵錢又接受唔到意見接受唔到人地唔鐘意佢。

講咁多都係想講自己唔care,明明幾個月前開live已經講緊

講咁多都係想講自己唔care,明明幾個月前開live已經講緊

完全唔覺得佢已經有就住黎著衫

佢係咪覺得搵嘢遮住個大奶滋就當係就住

佢係咪覺得搵嘢遮住個大奶滋就當係就住

佢笑得仲唔夠多
見佢成日瘋狂9笑

講得好
Jenn Jenn 開live

回應抄襲
Jennjenn話d衫係人地send俾佢合作 唔係佢抄
件事發生左咁耐先咁樣解釋

幾肯定係佢之後r revolve比佢sponsor諗住咁就可以屌翻你班haters轉頭... 明明佢一開始係話jenn im係佢inspiration佢fangirl買佢偶像著啲衫... 有人話佢之前係inspiration點解而家又話sponsor佢就好串咁話 did i say it was an inspiration? I don't remember saying that... 屌

下?即係sponsor?之前唔係話係inspired by jenn im咩?定我記錯
嘩jennjenn真係好叻叻啊 ,一開頭又話條片係 inspired,見到jennim著得靚所以買,開live又話係revolve sponsor,你咁講邊個會信你啊?仲話就算解釋完抄人都唔會解釋問題??屌你抄人嘢唔道歉仲覺得人地針鳩你??就算人地sponsor俾你你都唔洗抄jennim個配搭啦吓,又賴人地間鋪得個幾款衫
仲有啊fan girl讀錯人地個名Jenn im 讀成jen nim係咩事
未瞓醒咪學人出黎開live
自己之前一直係到話inspired by jennim
依家轉個撚頭話I didnt remeber that?
狗改不了吃屎的習慣
Jenn jenn你知唔知你自己講緊咩?
講嚟講去都解釋唔到
淨係話自己唔開心負能量
將所有野推哂落haters
Live左三四個字 講嚟講去3幅被
淨係同d肓粉係度團爐打飛機
到最後解釋又話sponsor
個個都俾嗰幾件衫?
個個都著到一模一樣?

我唔係憎你架
仲好中意睇你d J圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞