[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
佢係我唯一有討厭既感覺既女youtuber ,可能本身就好憎呢d嗲聲嗲氣又中意扮曬受害者既女仔
ps 我係絲

真係太撚作狀

仲要係copy cat

岩,就係唔中意佢作狀

我覺得佢成日扮千金小姐
有D片係咁喺度嗌亞媽幫佢呢樣果樣
番鄉下又扮哂外國人乜都唔識好新奇
又懶係去美國去得好委屈佢咁
人地鬼妹喺youtube用某D語氣同用詞
例如話條eyebrow on fleek
之後佢D story又chok哂口音做哂香港人唔會做嘅小動作同表情去扮鬼妹表演一次
都唔知佢做乜撚野
作狀到想嘔

佢阿嫂?定朋友係後面個樣勁老尷

記住拍片

你咁講完可能佢而家日日係屋企練
hi jenn jenn

佢之前係美國又係拍vlog成日影啲roommate出黎
人地都係勁無奈同尷尬
好心啦唔係日日都好似你咁架

人地都係勁無奈同尷尬

佢件衫啲pattern 幾年前啲師奶好鐘意
而我阿媽係其中一個

人地都係勁無奈同尷尬

佢件衫啲pattern 幾年前啲師奶好鐘意
而我阿媽係其中一個

Fashion嘅嘢

美圖獸獸撳先四下放大先p 到佢平時ig 對眼出嚟
推到呢條港女收皮

佢會拉長對腳

佢會拉長對腳

都好正常 佢咁矮 要p先扮到鬼妹咁高挑嘛
Jenn jenn好慘
返到香港又多人又無樹
想曬太陽都無 又落雨啦
到而家都仲jet lag緊
碌碌下facebook見到

啲人以前成日話jenn jenn似陳法拉
我終於知道佢地似乜

我終於知道佢地似乜

個時啲人吹到佢似李亞男+湯唯+陳法拉

我終於知道佢地似乜

依家無人咁講

我終於知道佢地似乜

依家無人咁講

話佢似個啲明星其實係咪得個酒凹似
Jenn jenn好慘
返到香港又多人又無樹
想曬太陽都無 又落雨啦

Jet成個月
Jenn jenn好慘
返到香港又多人又無樹
想曬太陽都無 又落雨啦

Jet成個月

Jennjenn係美國住開低密度住宅
返到香港會唔會唔慣
遲啲會唔會搬去半山/九龍塘/西貢個類低密度豪宅住
jenn jenn grad左搵到工未
定打算全職釣金魚
定打算全職釣金
定打算全職釣金

人哋之前話過諗住做全職youtuber嘛
定打算全職釣金

人哋之前話過諗住做全職youtuber嘛

證明佢做YouTuber搵幾撚多
定打算全職釣金魚

釣金魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞