[有圖] 到底e條偽abc加香港youtuber有幾厚面皮?

1001 回覆
701 Like 22 Dislike
香港youtuber到底為咗錢可以幾墮落?
喂阿pumpkinjenn大佬啊,你成個channel個款似Jenn Im都算,以前叫Yani又抄人叫Jenn,你今次會唔會過份咗啲?
四個look都抄到十足十咁款,連耳環都要襯埋同一件衫,你知唔知個柒字點寫? 仲學人讀art?想笑死邊個?

越黎越扮野
本身覺得佢樣ok襯衫都幾靚

之前outfit of the week柒到喊喎

哼哼,我當你同我講緊笑啦

又係佢
Between, 佢抄人都唔係第一次啦
之前佢啲畫又係同一個佢follow開嘅畫家嘅風格超似
嘩屌 真係抄到十足十
對波dup既 記得之前佢有條片好似係share煮野食 煮煮下彈幾句英文出黎 聽撚到我皺晒眉頭 心諗做乜鳩 成日show佢啲好自豪既accent
依家啲outfit淨係將唔同大brand攬抄上身

佢抄Wendy Ortiz啊嘛,都係俾我發現,其實藝術圈大得嚟又好細,抄得人實俾人發現 以前佢未俾人踢爆仲成日po相po片等人讚佢
對波dup既 記得之前佢有條片好似係share煮野食 煮煮下彈幾句英文出黎 聽撚到我皺晒眉頭 心諗做乜鳩 成日show佢啲好自豪既accent
依家啲outfit淨係將唔同大brand攬抄上身

佢ig story長期講英文,人地叫佢拍條全英文片佢又唔拍喎
好撚嘔心啊屌呢啲女 得個殼

佢抄Wendy Ortiz啊嘛,都係俾我發現,其實藝術圈大得嚟又好細,抄得人實俾人發現 以前佢未俾人踢爆仲成日po相po片等人讚佢

絲打好波
我唔明點解佢咁造作都可以有咁多人睇佢啲片 好難頂

做乜撚野
正版翻版拼埋一下現形
佢個嘴真係同王祖藍個嘴好似樣

做乜撚野

柒撚到
覺唔覺咁枝其他人好撚造作 佢明明就好撚自豪佢對波 但又成撚日搵野遮鳩住條線 但佢有時啲相又平到仆街 鬼影變幻球
覺唔覺咁樣其實好撚造作 佢明明就好撚自豪佢對波 但又成撚日搵野遮鳩住條線 但佢有時啲相又平到仆街 鬼影變幻球

自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞