[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
本身都唔中意佢
而家覺得佢好慘

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦
好似啲人妒忌backup佬/ricko/大j咁囉

踢爆佢周圍抄人作品當自己創作,
抄人衣著style當自己野黎交功課係因為妒忌?
講唔通喎

係呀
好似689ugl事件咁
都係啲市民妒忌英英咋
妒忌佢高薪厚職/成日去旅行/有幸福美滿家庭

屌好燥 識唔識邏輯
人地特首黎
對市民負責
而家佢失職喎
同你無啦啦成班圍爐人身攻擊條女有乜關係
你唔中意可以唔follow
上堂老師無教你咩叫網絡欺凌?

算啦ching
你睇下佢地你一句我一句咁
好佬怕爛佬 爛佬怕_ _

_ _怕護主狗公
對唔住呀 我收皮啦
pkj又窮又7又dur又波又冇friend啦
窮同海歐胸係罪黎架(好似係)
你地唔係8 婆
實事求是
btw邊撚個catgirl
可以當我多管閒事
不過見到你班圍爐八婆
令我諗起以前中學又係有班八婆成日拎其他女同學ig評頭品足人身攻擊
人地生活好又踩 生得樣衰又踩
真係對呢種人好反感
所以有d激動先咁講
希望你地做返d有意義嘅野啦

人地八婆係人地嘅事
都唔關你事
都希望你都做返啲有意義嘅野唔好理人咁多
其實幫得yani出聲既得幾類人
1)入黎刷存在感
2)做緊同yani類似既野,想順手幫自己平反
3)yani朋友/打手

我自己覺得2)既機會好大既就

4)係男人角度(道德高地)屌你地班八婆
巴打屌人就叫狙擊 絲打就叫八婆圍爐人身攻擊
雖然我無狙擊開yani
不過見到班正義道德撚真心想嘔
希望你地唔好再上連登喇 費時傷害你地弱小心靈

所以話唔好得罪女人
尤其你係女人
D妒忌心恐怖到

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

係呀
好似689ugl事件咁
都係啲市民妒忌英英咋

屌好燥 識唔識邏輯
人地特首黎
對市民負責
而家佢失職喎

算啦ching

_ _怕護主狗公

笑撚死人咩網絡欺凌 係咪話緊pkj啊 係自己fb page開po話自己ex嘅現任叫咩名 又拍段片講哂自己嘅ex點點點 佢咪又係網絡欺凌自己個騎師ex
絲打而家有咩對策
你地會點收pkj皮
絲打而家有咩對策
你地會點收pkj皮

邊夠yani姐啲打手講啫 係咪先
絲打而家有咩對策
你地會點收pkj皮

邊夠yani姐啲打手講啫 係咪先

冇呀
咁點算

一定係妒忌佢啦

講唔通喎

係呀
好似689ugl事件咁
都係啲市民妒忌英英咋

屌好燥 識唔識邏輯
人地特首黎
對市民負責
而家佢失職喎

算啦ching

_ _怕護主狗公

笑撚死人咩網絡欺凌 係咪話緊pkj啊 係自己fb page開po話自己ex嘅現任叫咩名 又拍段片講哂自己嘅ex點點點 佢咪又係網絡欺凌自己個騎師ex

見人對奶滋大d就幫口
scad香港有得讀,點解要去美國?

段片下面有人留言話佢9views但36likes

段片下面有人留言話佢9views但36likes

又係同一個妝...
點解狙擊左咁耐仲講緊
條女收左皮未
屌喇媽 睇左佢新個條片
佢真係好撚造作

畢業妝 每日妝 情人節妝 夏天妝 冬天妝 無暇上鏡妝 back to school妝
全部妝都一撚樣咁濟 仲好意思叫自己beauty youtuber拍片教人化妝
仲要條條片都有幾萬蚊sponsor
d pr係咪冇腦架

畢業妝 每日妝 情人節妝 夏天妝 冬天妝 無暇上鏡妝 back to school妝
全部妝都一撚樣咁濟 仲好意思叫自己beauty youtuber拍片教人化妝
d pr係咪冇腦架

有分別咩?!

d pr係咪冇腦架

有分別咩?!

而家連眉毛同睫毛都唔洗點畫或者化

d pr係咪冇腦架

有分別咩?!

而家連眉毛同睫毛都唔洗點畫或者化

Bookmark佢做下個post精華comment
轉件product黎賣廣告就當新妝

支那味濃

支那味濃

對腳同塊面啲色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞