[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
呢個post 真係好撚柒毒
佢喺個live度係咁讀jenn im做阱黏 仲話自己係fangirl

咪係囉我聽到都呆咗 人地明明姓im 佢就jennim咁讀

作為jennim首席fans點可以讀錯咖
留名等睇jennjenn inspired by 呢套衫

Jenn:我大把肓粉Support 你地班haters 收皮!

話佢好有style 既人既世界觀係咪得香港
佢啲衫擺明唔係行style 路線

盲粉既logic 係不能理解的
為支持而支持 完全冇logic可言
珍姐你未繼續係呢班人度攞存在感囉
推唔到
幫推
Jenn im
Jenn lam

Jenn Jenn J圖x2
有無人同我一樣覺得姣婆珍d笑聲好假 好似特登笑到咁

Jenn jenn唔係特登show波波架 只係中意件衫所以先咁樣咋
Jenn im
Jenn lam

仲要im釋做中文係林

Jenn jenn唔係特登show波波架 只係中意件衫所以先咁樣咋

離罩
佢每個video story都係不停笑
懶得意咁 好嘔心
我係完全唔明有咩咁好笑
住深水埗專突去中環做gym
住深水埗專去中環做gym
其實佢都幾慘 似係啲冇咩朋友嘅人
同frd出街都係自已影自己傻笑
然後啲frd個樣就好無奈咁
有無人同我一樣覺得姣婆珍d笑聲好假 好似特登笑到咁

大把

離罩

個頭加埋佢平時鐘意著果啲衫 完全唔知發生緊咩事
珍珍Instagram已經開返留言啦

離罩

個頭加埋佢平時鐘意著果啲衫 完全唔知發生緊咩事

離罩仲郁身郁勢,不斷重覆:係咪好似男仔

ICU夠屋企樓下有Gym Room都特登出中環做Gym啦

ICU夠屋企樓下有Gym Room都特登出中環做Gym啦

睇嚟Jennjenn都係想去釣下洋腸同金龜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞