[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
有無人記得之前jennjenn買機票去溫哥華定唔知邊到用Jenn Lam買機票?佢張學生證仲係寫中文譯名

Jenn jenn del q哂d story lu

呢個Michelle 好似想周街r啲名星or Youtuber 做friend 咁

Jenn Jenn同nicole個ig story 一齊出 食野個間餐廳疑似一樣

Jenn Jenn同nicole個ig story 一齊出 食野個間餐廳疑似一樣

Nicole 其實係咪覺得佢cheap呀

Nicole 其實係咪覺得佢cheap呀

人哋拍片拍比女仔睇
pkj係拍嚟搵食搵老細
唔同世界就係唔同世界
pkj扮abc扮中產家庭都係冇用
無啦啦識咗啲咁嘅mk妹係要啲時間適應吓點做朋友
其實上面有啲人話覺得個post討論埋啲唔關事既野 唔係focus佢抄襲 走去講佢著衫露胸成個雞樣 冇料扮四條 食洋腸好八婆
喂咁佢做埋哂啲野真係柒喎
又要下下post上ig story 明知自己咁多followers 係要咁樣show off 預左人講啦 唔覺我地鬧佢笑佢有咩問題

同埋真係唔知佢咩心態 佢真係覺得自己著到成身名牌等於上左上流社會咁
Yani呢

畢業喇

畢業喇

畢業喇

畢業喇

又miss左jennjenn個live
下個post寫明道德撚勿入啦 班男人日日開post公審人話人臭雞就得 依家pkj真係有做錯事 我地狙擊佢好正常啫 同埋肥瓜都係youtuber黎架喎 你地做咩去幫佢護航呀 因為肥瓜柒呀

你望真d個兩條友
一個119245 一個119017
我絕對相信佢地只係巧合係差唔多既時間開ac 絕對唔係特突註冊上黎護主

佢地成日話人離題
咁呀佢地屌689個陣唔該一件還一件咁屌佢
佢ugl還ugl
僭建還僭建
賣港奶共還賣港奶共
點解要撈埋一齊講
Michelleyiuyiu係咪jennjenn個死忠
Jenn jenn張scad student ID 隱約見到只係英文拼音
唔係jenn lam wo
Michelleyiuyiu係咪jennjenn個死忠

係新frd 人地以bae稱呼對方
Wa diu 佢ig story 風騷到呢
Nicole同carmina係咪夾埋著紅色裙排擠jenn jenn
冇睇到live
佢有冇扣番埋件袍

Snapchat 都唔差

Snapchat 都唔差

係,佢成日snapchat放個d妏好多,ig要顧形象就少d嘢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞