[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
你而家咁講即係話自己靠jennim r sponsor?定係話人地jennim抄你條南瓜呀 撚樣
其實你俾人憎唔係無原因
如果你當初認咗係抄人嘅話 件事係可以好快落幕

你一而再 再而三咁唔認 迴避
甚至而家吹到係人地牌子贊助你 你咁撚樣都講得出?
咁當初你話嘅inspired by Jenn Im呢?
收皮啦大話精
萍嬸呃人錢都無你咁厚面皮呀

依條八婆真係越黎越黑人憎 越黎越假
知你有mon post 想同你講 你啲大話越吹越大 前言不對後語真係好嘔心
由其係三年前睇你 覺得依個妹妹笑得好好睇又開朗 好鐘意睇你啲片 你啲hater唔係突然出現嫁 冰封三尺非一日之寒
不如你搵一日睇番自己拍既第一條片 再睇下依家自己搞成點 只想同你講句相由心生
其實你俾人憎唔係無原因
如果你當初認咗係抄人嘅話 件事係可以好快落幕

你一而再 再而三咁唔認 迴避
甚至而家吹到係人地牌子贊助你 你咁撚樣都講得出?
咁當初你話嘅inspired by Jenn Im呢?
收皮啦大話精
萍嬸呃人錢都無你咁厚面皮呀

巴打個名
屌啲大陸閪係咁㗎啦
最叻咩呀
講大話啦
前言就不對後語
睇下中共點講中英聯合聲明
你呀臭閪林智恩
知唔知衰嫁你
說謊的人要吞一千根針嫁
係吞針呀
唔撚係
建議你餘生呢行下善積下福啦
有冇得睇番佢個live?
話revolve sponsor 佢?我想講就算revolve sponsor, 都係個influencer 自己揀款。所以spon 唔sponsor 都好,佢都係有抄。
其實可唔可以send個email去個公司到 問下人哋係咪真係有sponsor佢
其實可唔可以send個email去個公司到 問下人哋係咪真係有sponsor佢

我都極度懷疑佢講大話
依條八婆真係越黎越黑人憎 越黎越假
知你有mon post 想同你講 你啲大話越吹越大 前言不對後語真係好嘔心
由其係三年前睇你 覺得依個妹妹笑得好好睇又開朗 好鐘意睇你啲片 你啲hater唔係突然出現嫁 冰封三尺非一日之寒
不如你搵一日睇番自己拍既第一條片 再睇下依家自己搞成點 只想同你講句相由心生

Truth

邊位絲打

肯定係攝影師問題啦 影到我jennjenn咁肥咁多肉 明明我jennjenn筷子腳冇肚腩

肯定係攝影師問題啦 影到我jennjenn咁肥咁多肉 明明我jennjenn筷子腳冇肚腩

Yani豬會嬲豬㗎 快啲我p返靚佢

咁岩無jenn既

咁岩無jenn既

擺明突登cut走佢
佢喺個live度係咁讀jenn im做阱黏 仲話自己係fangirl

Jenn:我大把肓粉Support 你地班haters 收皮!
狂瘋圍爐打飛機
盲粉:你無抄人無著到一模一樣 jenn jenn係最好架!

Jenn:我大把肓粉Support 你地班haters 收皮!

話佢好有style 既人既世界觀係咪得香港
佢啲衫擺明唔係行style 路線

咁岩無jenn既

原本張相好似有佢架喎

佢勁嘔心
佢本身同某公司有聯繫
佢sell到人佢就有佣抽
咁正好我朋友都有做開果行
佢知道果班阿太想幫襯我朋友之後
就搵佢識既人去派卡片,然後又sell人去幫襯某公司
勁仆街
佢勁嘔心
佢本身同某公司有聯繫
勁仆街

佢勁嘔心
佢本身同某公司有聯繫
勁仆街

邊間?

JennJenn話俾大家知自己係知道大家放暑假喇!之前唔知謝師宴過咗未係唔小心唔記得咋!
佢喺個live度係咁讀jenn im做阱黏 仲話自己係fangirl

咪係囉我聽到都呆咗 人地明明姓im 佢就jennim咁讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞