[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike

左同右笑容都尷尬

佢套衫發生左咩事
個bra離哂罩啦,無咁大唔洗買咁大個架

原來件袍係拉鍊唔係扣 (?)
佢到底有冇拉埋拉鍊既一刻 係要打大個心口出黎

左同右笑容都尷尬

人地個個件袍都拉返拉鏈得佢打開,佢其他相都睇到好多人都著得正正常常,btw jenn jenn淨係tag鬼仔同學唔tag隔離個個
下面個幅圖個bra離撚哂罩

佢套衫發生左咩事

睇返人地兩家人都好有氣質得佢地有陣蝗味

佢套衫發生左咩事

佢套衫真係好洙
層次感呢家野我唔識

左同右笑容都尷尬

人地個個件袍都拉返拉鏈得佢打開,佢其他相都睇到好多人都著得正正常常,btw jenn jenn淨係tag鬼仔同學唔tag隔離個個
下面個幅圖個bra離撚哂罩

你話扣易甩就算姐,原來係拉拉鏈,意圖好明顯啦

佢套衫發生左咩事

咁佢亞媽堅係蝗嘛

佢套衫發生左咩事

咁佢亞媽堅係蝗嘛

Nicole同Carmina d兄弟姐妹都好似樣

好撚核突 畢業袍都著唔好成個心口露曬出嚟
完全唔尊重場合 完全唔尊重自己
畢業帽又戴得唔正 好撚cheap

佢套衫發生左咩事

過兩日見唔到啲家長佢實換件bra top喺件body入面~~~
估唔到佢會玩語言學習app

咩app嚟

佢套衫發生左咩事

過兩日見唔到啲家長佢實換件bra top喺件body入面~~~

講緊佢條吊帶底褲
話時話,PKJ自己一家三口去玩掉底阿嫂自己係香港湊B,好慘,佢阿哥係咪妹控嚟

佢套衫發生左咩事

講緊佢條吊帶底褲

做乜

佢套衫發生左咩事

講緊佢條吊帶底褲

頂襯得好柒

其實正常人見到自己喺張相入面透bra 點都會唔好意思up上ig 佢仲要係多人關注嘅公眾人物youtuber (可能係我保守?)

其實正常人見到自己喺張相入面透bra 點都會唔好意思up上ig 佢仲要係多人關注嘅公眾人物youtuber (可能係我保守?)

中文博大精深
Jenn Jenn夏天能穿多少就穿多少
着件T-shirt已經好比面人地屋企人

咩app嚟

Hellotalk

Yani姐真係打大赤肋咁款
同隔離啲人對比好強烈
可唔可以收番埋佢一陣
同埋點解佢成日都擘大個口咁笑 好奇怪

睇得出Nicole 真係唔想同珍珍影相
個頭側到
佢地係咪得哩一張三人合照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞