[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
等人狙擊完 開返ig comment
又可以當冇事發生過

真心鍾意佢嘅人其實都幾慘
支持緊一個 抄人idea,outfit 連出post都照copy 無一個字係佢真心想分享嘅人
還以為全職YouTuber是一種專業 原來唔係
"Jen copy" well done

又可以當冇事發生過

支持緊一個 抄人idea,outfit 連出post都照copy 無一個字係佢真心想分享嘅人

首先班佢仍然有班無腦盲粉撐佢
一開波都有noise
將個臭閪個假面具除左一半咁濟
明知條臭閪有問題
但班盲粉仲夾硬幫個臭閪帶返個面具
繼續活係大家個「幻想世界」入面

之後班濕鳩pr亦唔覺有問題
因為係佢地眼中
「知識版權」?食得㗎?
佢地覺得條臭閪有followers 就is okay

而且佢地呢啲19 kol 有個地方比明星好
就係有影響力得黎唔太「出名」
姐係咩意思
用例子講啦
搵一個有政治取向嘅kol sell野踩屎機會低好多
所以你搵tlt出event
就算佢表明過佢有政治立場都唔會仆街
相反
搵明星就會中伏 e.g Lancôme hocc事件

結論
佢唔會收皮
因為d pr 都wfc
佢地明明有能力去抵制
但佢地冇

所以留返啲心力去咀咒呢班人
死全家又好
全家生cancer
年年白頭人送黑頭人等仲實際

好灰
This city is dying
又可以當冇事發生過

一開波都有noise
明知條臭閪有問題

因為係佢地眼中
「知識版權」?食得㗎?

姐係咩意思
用例子講啦
相反

結論
佢唔會收皮
因為d pr 都wfc
佢地明明有能力去抵制
但佢地冇

死全家又好
全家生cancer

好灰

好灰
就係有呢班人
先能夠繼續咁低質 抄野 賺錢
又可以當冇事發生過

一開波都有noise
明知條臭閪有問題

因為係佢地眼中
「知識版權」?食得㗎?

姐係咩意思
用例子講啦
相反

結論
佢唔會收皮
因為d pr 都wfc
佢地明明有能力去抵制
但佢地冇

死全家又好
全家生cancer

好灰

講得好好!
明星都識點樣對粉絲客氣啲,班KOL一句唔該就講咩haters gonna hate....
真係做kol好過明星
我有個fd好中意pkj...代表啲咩

我有個fd都好鍾意佢,無腦港女嚟
連yakiwong都當係神咁拜 我都慢慢疏遠緊佢

我都係 到底我地係咪識同一個人
無左句jenn copy
同埋佢個頭fing撚完未

啱啱睇佢啲comments...然後禁入啲妹妹仔acc,真係寫到明鐘意pkjenn
依家身邊啲朋友 見親碌ig就話pumpkinjenn好靚 又有fashion taste 又大波 點勁咁
我即刻就send呢個post比佢地睇
我有個fd好中意pkj...代表啲咩

我有個fd都好鍾意佢,無腦港女嚟
連yakiwong都當係神咁拜 我都慢慢疏遠緊佢

我都係 到底我地係咪識同一個人

我依家呢個係學晒yakiwong, 行"型格風"
買淘寶衫 依家興好長嘅皮帶 佢跟yaki買左條假嘅offwhite又其他所謂潮衫咁 仲以為自己原宿風

佢係咪angela yuen上身!?

佢係咪angela yuen上身!?

林志欣你條臭雞 唔好污染袁澧林d仙氣

有冇戴bra
屌好撚嬲
點解條臭西睇coldplay跳到好似落club咁

有冇戴bra

佢係咪露暈 見到少少深色
屌好撚嬲

同埋淨係識唱I want something just like this
屌好撚嬲

同埋淨係識唱I want something just like this

我正想講
做乜撚嘢 去演唱會去到落club咁
條安全帶壓到個bra變形 離哂罩咁 大奶滋呢

佢個波真係好墮

佢個波真係好墮

Jennjenn係咪又想食洋腸機師

佢個波真係好墮

影到咁都post出黎
http://bit.ly/2upE9co

唔知Jenn Jenn會唔會做到70歲呢

佢個波真係好墮

影到咁都post出黎

乜尻都post㗎啦
真心覺得呢個髮型好柒
好老土
個樣已經老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞