[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
Pkj去旅行都要曬鞋

曬極都個幾款

曬去歐洲
Pkj去旅行都要曬鞋

曬極都個幾款

曬去歐洲

又去釣洋腸
Pkj去旅行都要曬鞋

曬極都個幾款

曬去歐洲

Yani姐唔係去Vancouver咩
Pkj去旅行都要曬鞋

曬極都個幾款

曬去歐洲

Jenn Jenn 1個喼可以塞哂d衫褲鞋襪 好叻叻

Pkj去旅行都要曬鞋

曬極都個幾款

曬去歐洲

Jenn Jenn 1個喼可以塞哂d衫褲鞋襪 好叻叻

佢仲有個rimova喼
無計啦要賣廣告嘛 就快話埋自己都可以塞入去
口口聲聲話去歐遊 等人以為佢咁有錢又去 點知原來又係d品牌邀請佢去
pkj英文真係好撚差 其實佢留左係美國幾耐
Pkj去旅行都要曬鞋

曬極都個幾款

佢既人生意義就係曬命
Pkj去旅行都要曬鞋

曬極都個幾款

佢既人生意義就係曬命

係咪愈冇錢嘅人愈鍾意咁做
好似大陸啲暴發戶咁
Pkj去旅行都要曬鞋

曬極都個幾款

佢既人生意義就係曬命

係咪愈冇錢嘅人愈鍾意咁做
好似大陸啲暴發戶咁

終於富起來 咪要曬下話比人知
佢以前買唔起咪唔曬
咪好似好純咁
一去外國就十萬幾個story 乜都影一餐
喺深水埗屋企又唔見佢post野

連自己都睇唔起自己住果度

連自己都睇唔起自己住果度

呢個真
除左係屋企
佢去邊都會tag地點
附近冇野落tag都要tag Hong Kong
你話佢想保持私人所以唔tag
但係美國又會tag喎
口口聲聲話去歐遊 等人以為佢咁有錢又去 點知原來又係d品牌邀請佢去

點解連小A都有份架?佢摺摺地架喎

人地品牌ig都淨係post明星咋,無你地begger份
我有個fd好中意pkj...代表啲咩

我有個fd都好鍾意佢,無腦港女嚟
連yakiwong都當係神咁拜 我都慢慢疏遠緊佢

佢連pkj依著都想跟

佢連pkj依著都想跟

呢d垃圾早就應該疏遠

佢連pkj依著都想跟

我識有個港女又係咁
髮型衣著跟到足
又係啲土生土長嘅(偽)abc黎

化到咁撚核突勁倒米
隻色根本唔襯佢 條頸又同塊面兩截色 眼尾又冇blend開
咁就有幾萬蚊袋 真係好搵
以後邊個brand搵佢賣廣告就一定唔會買
唔想間接袋錢落佢袋度
Bye shu uemura

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

唔怪得條友化黎化去都係同一個妝 根本就唔識化妝 一化少少唔同嘅就現晒形 學咩人叫自己做beauty guru呀

化到咁撚核突勁倒米
唔想間接袋錢落佢袋度

唔怪得條友化黎化去都係同一個妝 根本就唔識化妝 一化少少唔同嘅就現晒形 學咩人叫自己做beauty guru呀

好樣衰
究竟d pr幾時先識醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞