[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike
點解永遠每隔幾頁就有呢啲人出現
話明討論區 大家中意講乜咪講乜 佢作為半個公眾人物 佢都預左有人讚有人踩 洗唔洗勞煩你走黎幫佢defends
不過話時話 我比較覺得人地pkjenn enjoy我地鬧佢唱佢多啲 如果唔係邊度有咁多noise又比多個位佢入 同人講自己點唔開心 之後又出多條片講自己點get through呢啲唔開心日子
chicken
真係靚咩?
可能人哋咁樣化上面就靚 but not you pumpkin jenn🎃
條belt係咪夾份買架
咁我最後發多一次言
我無追開post 唔知係未每隔幾頁就有好似我一樣「盲粉」出現 如果真係有 姐係話唔止我一個人覺得你地係人身攻擊 而不是以事論事
你地開到第七個post
一啲成效都無 仲愈黎愈多人同情pumkin jenn 話佢好慘
可以話完全係你地定位有問題
根據爆po既速度黎睇
好多人都已經對喱個po無興趣 只係你地幾條友圍圍喂
耐唔耐又彈下上黎 一禁入黎睇又係啲乜著得核突blah blah blah
如果我係盲粉 你地都係盲反
因為我除左睇到抄襲係值得被追擊 其他都睇唔到喎...
最後個句 如果我係佢fans唔會而家先出黎啦
你地繼續講落去 唔阻你地吹水 同埋建議如果係咁 就唔好再提抄襲啦 用喱個理由黎包裝你地傾八婆偈
咁就唔會有我喱啲「道德偽善撚」出黎啦
我入黎係想睇佢做錯啲乜令佢要消失 而唔係想睇到佢有幾樣衰 因爲唔洗你講我都知
如果講成效 我諗個個都係想收到佢皮 佢會認抄野道歉
而事實好明顯佢想用時間丟淡件事當冇發生過
照你咁講即係如果個post唔係理性分析討論佢抄野 根本就唔值得討論佢 因為冇實質成效?
又係咪因為pkjenn再未有發生你所謂有根有據既事 所以就唔應該追擊人?
如果個post下下淨係focus抄野 你唔悶我都悶 而家咁樣討論下推下post 有咩問題?
係呢度都要認真理性討論過分析過 唔係既話就係等於八婆小圈子 咁我只可以講句 上連登勿認真
條belt係咪夾份買架

其實件top 低到咁真係靚咩 好似無著衫⋯⋯
咁我最後發多一次言
我無追開post 唔知係未每隔幾頁就有好似我一樣「盲粉」出現 如果真係有 姐係話唔止我一個人覺得你地係人身攻擊 而不是以事論事
你地開到第七個post
一啲成效都無 仲愈黎愈多人同情pumkin jenn 話佢好慘
根據爆po既速度黎睇
耐唔耐又彈下上黎 一禁入黎睇又係啲乜著得核突blah blah blah
你地繼續講落去 唔阻你地吹水 同埋建議如果係咁 就唔好再提抄襲啦 用喱個理由黎包裝你地傾八婆偈
我入黎係想睇佢做錯啲乜令佢要消失 而唔係想睇到佢有幾樣衰 因爲唔洗你講我都知

走啦
如果講成效 我諗個個都係想收到佢皮 佢會認抄野道歉
而事實好明顯佢想用時間丟淡件事當冇發生過
照你咁講即係如果個post唔係理性分析討論佢抄野 根本就唔值得討論佢 因為冇實質成效?
又係咪因為pkjenn再未有發生你所謂有根有據既事 所以就唔應該追擊人?
如果個post下下淨係focus抄野 你唔悶我都悶 而家咁樣討論下推下post 有咩問題?
係呢度都要認真理性討論過分析過 唔係既話就係等於八婆小圈子 咁我只可以講句 上連登勿認真

講真如果係咁講
一件事還一件事咁屌
點睇唐唐選特首被爆有情婦?同地下僭建皇宮?
點解689要爆咁多呢啲花邊新聞出黎?
因為要唐唐形象受損囉
一旦係市民眼中形象受損
咁之後選情一定告急

同樣道理啦
啲pr搵人做promote都要睇形象
當年扳倒大佬b都係靠呢啲花邊新聞
令佢形象一落千丈
係爆佢落仔之前
佢偷圖/bunny bunny事件等等嘅事件咪又冇乜人關注

你覺得呢度啲所謂8婆淨係識圍爐講佢是非好冇用
Eg 笑佢著衫柒 冇化妝技巧 樣衰
但作為一個kol
而佢嘅定位應該係啦fashion/beauty界別
佢根本冇相關方面嘅知識去support佢係呢個範疇發展 。
之前食神都講過啦
「三級片啲女星都要用隆胸取悅觀衆」
大佬一個樣衰嘅beauty youtuber
真心不了

偷換返個概念
佢個形象就係著衫柒同冇化妝技巧
咁啲pr仲會唔會搵人倒米 (雖然有啲真係會)

所以唔覺一班「8婆」圍爐取暖有問題
同情pumkin jenn 話佢好慘

真心除左係佢自己ig見到有類似留言
其他地方都係屌佢仆街同都係笑9佢多
打佢個名嘅相關搜尋結果:
咁我最後發多一次言
你地開到第七個post
根據爆po既速度黎睇

Sorry 我見唔到幾頁就有你呢d盲粉或同情佢既人
推下先 吹啊
條belt係咪夾份買架

佢個fd隻左腳凹咗
我都覺大家錯重點
而家同成班小學雞人身攻擊有乜分別
你話佢抄襲 有證據 ok
話佢係雞 有無證據先?
話佢樣衰 著衫難睇 喱啲野好主觀架ja wor
唔好成班八婆咁批評人地個樣 身型啦
有質素啲好無

利申 無追開post 間唔中入下黎覺得大家講野好幼稚
係未全部未成年

話佢係雞呢啲 其實唔係淨係呢個post 呢度大部分同港女有關既post 都係話佢地係雞係公廁 咁又係咪全部要比個證明你話佢真係雞 先講得?
純粹覺得佢著衫衣著品味似雞 覺得佢痴洋腸痴到出哂面似雞 又要比證明你先講得?
話佢著衫難睇咪難睇囉 幾時呢度連批評人都唔比 咁入黎做乜

咁佢自己share自己啲ootd就有心理準備比人評論啦
又唔係偷影佢放上黎binc
讚佢著得好睇就可以
但踩佢就冇道德?

年中有大量比人偷影放上黎比人「評論」/狙擊嘅post
Eg 肥瓜/芊芊等等
入面啲批評咪仲惡毒,但冇人理
唔想合理化自己嘅行為
但連高/登不嬲仆街冇口德嘅
如果你咁都頂唔順
建議上返babycondom

紅字你都講左「好主觀」啦
咁我真心覺得佢柒
咁咪照直講囉
但講完真話又比人扣我口德50分
唔照直講又比人屌偽善道德撚

同埋最撚憎嘅係
永撚世啲絲打狙擊人
一撚定比人標籤八婆乜乜乜

講到d仔好撚清高咁
從來批評人地個樣同身型

一打唔洗找
根據我認知 連登/高登係一個有啲質素既地方
講既野唔該有根有據 追擊人亦唔該比個理由人buy你
我唔係偽善道德撚
我係講事實
事實係佢點著衫 係人地既權利 你地咁樣不斷踩人只會顯得你地無聊幼稚低b 日日係度check人地ig snapchat做乜做乜 睇到都覺得on9
而且身為女人就更加唔應該話其他女人著衫身型樣貌啦下化
而家有問題係佢抄襲 唔該focus 少少
仲有唔係人地講你就要講 人地覺得無問題就係無問題

我係絲 都覺得你地只係一班八婆
茶餘飯後就講幾句
香港女仔可唔可以爭氣少少 連同性都話同性著乜乜衫就係雞 真係無眼睇

我想知你打呢句野果陣有冇打冷震
咁撚做作嘅野你都打得出嘅?

一打唔洗找
我唔係偽善道德撚
我係講事實
事實係佢點著衫 係人地既權利 你地咁樣不斷踩人只會顯得你地無聊幼稚低b 日日係度check人地ig snapchat做乜做乜 睇到都覺得on9

茶餘飯後就講幾句
香港女仔可唔可以爭氣少少 連同性都話同性著乜乜衫就係雞 真係無眼睇

咁撚做作嘅野你都打得出嘅?[/quote]

On9鐘意講佢咪講佢 係我地嘅權利
都唔關你事 慢慢繼續打篇文出黎打飛機啦
話無眼睇又咁得閒mon post睇我地講乜

一打唔洗找
我唔係偽善道德撚
我係講事實

茶餘飯後就講幾句

咁撚做作嘅野你都打得出嘅?

On9鐘意講佢咪講佢 係我地嘅權利
都唔關你事 慢慢繼續打篇文出黎打飛機啦
話無眼睇又咁得閒mon post睇我地講乜
條belt係咪夾份買架

佢個fd隻左腳凹咗

Yani姐一時失手?
成日入黎食花生
以前都鐘意過佢 但依家太over太做作
應該係由佢分手時開始?
條belt係咪夾份買架

佢個fd隻左腳凹咗

Yani姐一時失手?

繼P到iPhone彎左之後又一力作
條belt係咪夾份買架

佢個fd隻左腳凹咗

Yani姐一時失手?

繼P到iPhone彎左之後又一力作

嗰張相真係經典

淫到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞