[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike

Carminola 真係好好問乜都答

答nicole嘅問題答得好sweet
但答jennjenn個d就好似......

真心朋友就ok啦
https://youtu.be/rFGhAJyPSpE

有條大陸妹個樣超似pkj
拍片教扮偽abc
大陸種果然輪廓差唔多 pkj 洗唔洗抄下

真心朋友就ok啦

Jenn Jenn is funny person

鬼妹仔Jenn Jenn正確係「脫節」

體諒下啲abc唔識中文

體諒下啲abc唔識中文

好似支那語
脫哂折仲點做全職youtuber 呀

返到黎都要食下洋x

平時ig啲相對腳長好多....

張張低炒

條仔唔似之前個熊貓醫生band仔鬼佬喎 咁快又有新仔 yani係得嘅

萬能的tinder

隔離po見到,竟然無人quote過嚟

返到黎都要食下洋x

平時ig啲相對腳長好多....

張張低炒

條仔唔似之前個熊貓醫生band仔鬼佬喎 咁快又有新仔 yani係得嘅

萬能的tinder

隔離po見到,竟然無人quote過嚟

一睇個背影就知係佢

體諒下啲abc唔識中文

好似支那語

脫折?甩骹定斷骨呀

體諒下啲abc唔識中文

好似支那語

脫折?甩骹定斷骨呀

出片咁又係化個一樣既妝同推片波出黎

體諒下啲abc唔識中文

好似支那語

脫折?甩骹定斷骨呀

Match wo
之前有人話 佢同Nicole一齊租屋但最後飛起佢
仲有佢grad之前去接屋企人有個毒撚樣識廣東話既男仔車佢 佢d洋腸呢?

體諒下啲abc唔識中文

好似支那語

脫折?甩骹定斷骨呀

扮完嘢未啊jenn jenn 畢左業幾年係人都知grad din係5-7月搞架啦
你只係一間深水埗嘅英中 唔係真係外國大啊 扮完外國回流未

體諒下啲abc唔識中文

好似支那語

脫折?甩骹定斷骨呀

扮完嘢未啊jenn jenn 畢左業幾年係人都知grad din係5-7月搞架啦

佢真係stay係美國嘅時間有冇兩年
扮咩啫佢
有親戚中五去英國讀埋個尾
再讀埋degree master先返香港
佢都勁地道囉
除非你係豆釘時期去外地啦
如果唔係都幾難完全失憶咁款囉
佢個ig story 食肥姐 但係話唔知咩黎
話橙色咁 好得意先買

體諒下啲abc唔識中文

好似支那語

脫折?甩骹定斷骨呀

佢真係stay係美國嘅時間有冇兩年
扮咩啫佢
有親戚中五去英國讀埋個尾
再讀埋degree master先返香港
佢都勁地道囉
除非你係豆釘時期去外地啦
如果唔係都幾難完全失憶咁款囉

我真係頂佢唔撚順
我小學後已經唔喺hk 讀 中文應該流利過佢九條街
去幾個quarters 會唔識中文
佢係扮嘢定係真智障
佢個ig story 食肥姐 但係話唔知咩黎
話橙色咁 好得意先買

人地美國公民黎香港旅行嘛
肯講中文已經好俾面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞