[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#7

1001 回覆
320 Like 22 Dislike

真有錢

真有錢

你地班女人真係煩
最鐘意就係圍爐屌另一個女人
用你人生做啲有意義啲既野啦

預左比你班閪女人負評屌 隨便

完全同意 屌你呢班女人圍爐屌黎屌去都係果幾句都開到7 痴撚線

你地班男人真係煩
最鐘意就係入黎追擊post 話人八婆話人酸
用你人生做啲有意義啲既野啦 入黎呢0個post做咩?

咪臭係 成日話人八婆 無聊野都追擊
依家有哂證據係第一頁show到佢身為art student抄野
咁都唔夠理由追擊咩
如果唔夠咁前排backup佬到底你地又為咩追擊
酸backup佬㩒粒制就有幾廿萬落袋 你就返工返到死每月先得個萬幾蚊
backup佬同pkj咪又一係樣用人地既心血當成自已野去賺錢 有咩唔同呀
呢到最多咪係未有新進展前講下佢個胸有幾dur (嗱 雖然我都認同有時講得太過份既)你咪當係推post 同食下花生囉
你地班女人真係煩

完全同意 屌你呢班女人圍爐屌黎屌去都係果幾句都開到7 痴撚線

你地班男人真係煩
最鐘意就係入黎追擊post 話人八婆話人酸
用你人生做啲有意義啲既野啦 入黎呢0個post做咩?

咪臭係 成日話人八婆 無聊野都追擊
依家有哂證據係第一頁show到佢身為art student抄野
咁都唔夠理由追擊咩
如果唔夠咁前排backup佬到底你地又為咩追擊
酸backup佬㩒粒制就有幾廿萬落袋 你就返工返到死每月先得個萬幾蚊
backup佬同pkj咪又一係樣用人地既心血當成自已野去賺錢 有咩唔同呀
呢到最多咪係未有新進展前講下佢個胸有幾dur (嗱 雖然我都認同有時講得太過份既)你咪當係推post 同食下花生囉

男人盲反熊仔頭ming仔就得
女人狙擊其他人就得

好有米啊 仲要乜野都mum

on9,又喺度叫春講到自己好似喺美國好耐
你地班女人真係煩

圖plz
依d ABC wannabe真係好柒
美國d賓妹都靚過佢

柒到呢
Yani姐扮bb仔
字都咬唔正 做偽ABC真係攰
連發音都唔識
Btw 你唱得好難聽啊,咪污染首歌ok?
依d ABC wannabe真係好柒
美國d賓妹都靚過佢

係啲on9mk妹冇見識先會想做abc
如果佢身邊有真abc,cbc,自己應該知果啲人咩料,咪就係亞爸亞媽賣咗層樓過去果啲囉,開中餐打份工咋,你估過去un un腳呀,on9
唔掂 推得越嚟越慢 等我嚟個十連先
10 十連
土豪扮abc

柒到呢

佢唔係就返香港咩?仲拎咁多野過去做咩?
唔知最終各位絲打目標係咩,不過爬完文覺得佢好難頂,幫手推下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞