最睇邊個youtuber唔順眼

576 回覆
29 Like 2 Dislike

alice真係佢地成班女最正常嗰個
最憎係pumpkinjenn 真係好撚造作

係囉alice好正常

Tina同Spoon互睇唔順眼架喎
D style勁撚似但明顯地spoon醜樣好多
以前都幾鐘意tina同jessica wong但而家真係好造作over左

Sue chang 南瓜 mk ding hana tam 完全唔ok
最記得sue chang化個宋慧喬仿妝真係醜到pk!!!
日韓台好多Beauty youtuber都好多香港呢班作狀撚多多聲
唯一覺得比較好都係曾樂彤

Tina真人有啲閪 有次食飯見到佢只係望左幾眼就瘋狂睥過黎 本身仲覺得佢幾靚
曾樂彤真係好有氣質

我覺得曾樂彤係Beauty blogger嘅唯一清泉黎

aggar
樂彤

agger

講真見過loktung真人 個人好nice好真
抄片又好咩都好 起碼個人真性情
唔似啲假撚
不如諗下邊個順眼 但根本就冇
我覺得丁丁幾搞笑喎
唔化妝好醜都照拍
Btw有無人知sue老公做咩
點解可以咁有錢
笑波子
一出聲就覺on9
Yaki Wong

Btw 佢以前條仔又搵埋條新女開con舖頭
又去散返之前d強國貨尾

其實佢ex都幾撚慘
個yaki wong分咗手之後乜嘢都掉哂俾佢執手尾
啲狗呀貓呀啲con同佢地以前住嘅地方好似都係佢ex理

陳展朗偷食無數次,係yakiwong一直隻眼開隻眼閉

more
不如諗下邊個順眼 但根本就冇

captv 算唔算?
最撚憎個spoon 把聲姣到仆街
ig story成日po啲pr送比佢嘅野 chok晒聲咁thank youuuuu 屌
成日抄鳩tina啲片又唔認仲要話人錯
ig story成日po啲pr送比佢嘅野 chok晒聲咁thank youuuuu 屌

我都覺 把聲成日偽abc
其實之前有係高登爬文 曾樂彤係偽清泉
由佢將啲info 放係佢自己既網站都知鬼鬼地
大j
笑波子
Kzee
Arhins
屎萊姆

有時見到佢地拍D垃圾出黎都有成十萬views都想自己諗idea,學拍片

你將會成為下一舊垃圾

比人屌下垃圾又搵到錢有咩所謂

tlt之前唔係話佢自己個網無收益架咩
不如咁講,無個順眼喎on9
大J
薑0樂
Wallace

其實佢ex都幾撚慘

more

More x2
有無人知點解佢地分手

tlt之前唔係話佢自己個網無收益架咩

唔通同你講明佢有賺咩
如果係無收益 點解唔放係YouTube
要特登開個網站 真係無野咩
有冇人睇過 肥蛙
有冇人睇過 肥蛙

我老婆嚟
大j,成班小學雞追捧
第一個係笑波子
拍啲片冇主題,鳩up一大輪都唔知其實佢想表達啲咩,啲打機片製造唔到笑位就時不時望住個鏡頭整個碌撚樣出黎夾硬笑幾聲,最唔掂就係佢把聲好煩

第二個就係Hins(係咪咁串?)
成陣MK味出哂黎 ,以為自己好靚仔,講野勁hea,好似咬字咬好少少會死人咁,聽佢講野真係好辛苦

Btw大J係邊個
http://youtu.be/idRAuhpHtss

使徒

又mk 又鐘意扮識食

瑞士雞翼?
唔係叫油雞咩
Bob叔正
Manson都幾好 得閒有野笑下
果堆beauty Youtuber得loktung同bethni比較正常
除左以上果堆
有冇ching睇過Daphne C 又係好作狀
仲有個極品叫kissy lam feifei 勁八婆
本身都有睇dimcookguy 但愈來愈品掂

睇dimpokguy先 但自從加左條8婆同賣廣告 就冇睇 痴埋其他youtubers之後 越整越衰
之後開始迷bob

加左條八婆之後無睇
亦都無再睇返

其實佢ex都幾撚慘

more

More x2
有無人知點解佢地分手

舊登有po講yaki wong嫁
好似係陳展朗講分手
大J
薑0樂
Wallace

Wallace成個女人咁
Jessica Wong 成日扮到abc咁 又學鬼妹曬黑到成個賓妹咁

佢個人唔差只不過成日扮ABC 重要對腳好粗
Pumpkinjenn 姣屎凳篤 造作到仆街

對波太大
Pumpkinjenn 姣屎凳篤 造作到仆街

對波太大

大又唔得 細又要屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞