家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
再俾多啲靈感黎
一於成個國家輪姦家姐
最好夫目前犯
喂你冷靜D
可能細佬強上國王加聖騎士s
吸乾聖騎鬥氣
可唔可以家姐發情強上國王
第十三章 營救

我再次低頭錫落家姐咀唇到,短暫而又深情。呢一關過唔到,呢次就係我同家姐既最後一吻。

“家姐,跟實我。”

“係,靠你啦,細佬。。。”

我同家姐輕手輕腳咁走到門口,我向家姐打個眼色之後,猛地一下打開房門,原本諗住攻一個出其不意,點知係我打開房門一刻,咁岩就有個大漢準備入黎。

唔理來者何人,我既拳勁出左先再算,殺得一個得一個。

“拍!”一聲響。

我用盡全力擊出既拳頭,竟然俾人用手掌牢牢咁捉住。

而呢個人,正正就係漢克。

“仆街,驚邊樣黎邊樣。”我心入面大叫一聲。

霎時間我信心盡失,面都白埋。既然漢克都黎左,再掙扎落去都係無用。雖然我同家姐親熱完,體內鬥氣的確變得更強勁,但憑漢克輕描淡寫咁捉緊我拳頭,就知我地實力仲有一段好大既差距。

“湛星兄弟?”漢克眉頭一皺咁講。

從漢克神情感受唔到惡意,就好似早前相處日子咁。

忽然,我呢刻先注意到門口地下,一左一右,訓底左兩名衛兵。門口訓底左兩個人,係房入面既我,竟然一啲動靜都聽唔到,要做到呢一點,相信就只有漢克做到。

“我係黎救你地。”漢克留意到我疑惑表情,邊講邊鬆開手,然後走入房內。

“咩話,你話。。。你係黎救我地?”家姐行埋我身邊,企係我背後。

“無錯,聖女大人,唉,我已經知道晒,好抱歉陛下對你做出咁既事。你地放心,係我帶你地黎既,我就有責任要保護你地既安全。”漢克一臉認真咁講。

同漢克相處日子雖然唔長,佢明顯係一個唔會講大話既人,但同時佢亦都係一個將國家放係第一位既人,佢竟然會忤逆國王既意思?

“你唔怕得罪國王陛下?”

“唔得罪都要得罪,岩岩陛下已經下令要捉拿我。”漢克頓左一頓,繼續講:“全靠歷代聖女既幫助,我地國家先可以係呢個世界佔有一席位,我地絕對唔可以做出威迫聖女既事。如果咁樣做,我地同果班異教徒又有咩分別!”

原本對於漢克黎救我地一事,我仲係半信半疑,衣家聽完佢咁義正詞嚴既說話,我已經相信左佢。

“漢克大哥!多謝你!”由絕望到有返希望,我馬上稱呼漢克為大哥。

“事不宜遲,我地馬上出發。”漢克講完後,率先領頭出門。

我同家姐緊緊跟上,只見一路上,每隔幾步路地下都躺有一啲衛兵,睇怕全部都係漢克過黎時打倒既。

跟住漢克七轉八拐,我地無驚無險咁返到去漢克既大屋。唔知係國王既命令未傳達開去定點,路上竟然無遇到太大阻礙。

“我地先整裝一下。”漢克講完帶我地入屋。

就係漢克推門入內果一刻,突然,門口左右各有一拳向漢克襲來。呢兩雙來勢之快同我岩岩既,簡直係蚊脾同牛脾。

漢克黎唔切閃避,雙拳迎上,以拳對拳。四拳雙交,漢克“哼”左一聲,向後退左幾步。我同家姐即刻伸手去扶。睇黎偷襲既人,實力都非同小可。

“兩位!身為聖騎士!咳。。。咳,竟然躱係暗處偷襲!”漢克咳嗽住講,睇黎已經受傷。

“嘻,如果唔係咁做,我地實在無把握將你捉拿歸案。”

兩名男人現身,說話既係一個二十多歲既輕佻青年。係佢旁邊既,則係一言不發既四十多歲大叔。
漢克竟然係好人
慘了,個勢似漢克入隊但傷得太重雖然大家勉強走到走唔得遠,漢克又勁又負責任,家姐決定唯有獻身比漢克回魔先可以逃出生天,細佬就含淚望住家姐比漢克屌,心就一邊諗家姐點解要比人沾污,但係又可恥地勃起了。

依個時候爽緊既漢克就突然講"湛星兄弟,跟據過往記錄,聖女越興奮,身體越熱回魔既效果就越大,既然你都無野做不如一齊將效果極大化,兼且你都可以一齊增強鬥氣"

就係細佬仲爭扎緊加唔加入果陣,漢克又話"湛星兄弟,聖女今次回魔過程應該就快完,完左隔一段時間先可以再回,你係要幫手就要快!"

細佬唯有含住淚咁即刻除褲,對住家姐講句"家姐,我要進來了"然後就對準目標乜都唔理瘋狂抽插,家姐叫到劏豬咁,細佬就不斷講對唔住。

依一夜,姊弟兩人都變為大人。依一夜,漢克同細佬名符其實咁變左兄弟。
好正lm
我啋過你啊
Lm
唔錯
多謝
唔好咁搞,唔鐘意NTR
會唔會有家姐概念圖?
我都想要 有無人出手
你敢寫嘅樓主可能會到收刀片
如果篇文再長多少少就好喇
其實漢克才是真國王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞