家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
新讀者留名
重甜 唔要NTR 唔該
No NTR
留名
幾好睇,樓主加油
姐控留名再看
多謝各位支持,今日大概九點零十點出文。

利申,無草文習慣,寫一篇出一篇,今日唔知聽日事。

btw盡量一日一篇。
第六章 火熱的第一次

對於我既舉動,家姐不但無推開我,反而主動伸手攬實我。家姐呢個唔抗拒既反應,令我僅餘既理智變得蕩然無存。

理性崩壞既我即刻忍唔住有更進一步既動作。

我雙手由家姐雙肩滑落到家姐屁股仔到,成個動作毫無障礙,家姐既肌膚簡直係滑不溜手。

與此同時,我發覺家姐身體熱得好緊要,佢全身就好似俾火燒咁熱。正當我仲係到詫異既時候,我發覺連我自己都有同樣既火熱感。

呢一刻,我終於感覺到唔尋常了。熱力好快遍佈我全身,而我體內既鬥氣竟然好似因為咁而慢慢變得充沛。

“細佬。。。家姐我,好熱。。。好熱啊。。。啊,唔得啦。。。我,啊。。。”

家姐無力咁伏係我膊頭上,一邊呻吟,一邊不斷咁錫我膊頭。家姐無處安放既雙手,一時揸下佢自己個胸,一時又撫摸下我胸口。

雖然覺得事態唔尋常,但俾家姐咁搞法,我已經唔諗得咁多,並且拋去顧忌,巨龍直挺挺咁瞄準家姐既小穴,隔住條黃色底褲仔,狠狠咁一頂又頂。

“嗯!哼!”家姐發出淫亂既叫聲。

如此大既動靜,就算出面正處於激烈既肉拼,都無可能發現唔到。

“入面有人!”女人聲驚慌咁講。

同家姐咁樣搞法,我半邊身早已露左出去。我情慾上腦,只顧住同家姐纏綿,隱藏踪形既諗法已經俾我拋諸腦後。

女人聲響起後,我首先係驚左一驚,然後忽然諗起我啲鬥氣,我用心感受一下,果然!感覺鬥氣已經回復左不少,雖然唔知點解,但我已經唔駛再驚出面呢對狗男女。

我輕輕咁撥開家姐,休返好條褲,然後大步向果對男女行過去,只見佢地衣衫不整咁。

恢復鬥氣既我無講廢話,我以迅雷不及掩耳既速度,一腳將年輕男踢飛倒地,令佢口吐鮮血。

“帶住佢躝!即刻!”老老實實,我好撚嬲,因為佢地阻住我同家姐美好既時光。

“係,係。。。”女人俾我既氣勢同表現出黎既實力嚇到,馬上連滾帶爬咁照做,扶住佢既男人一拐一拐咁急忙離開,問都唔敢問多句。

“我啲鬥氣返番黎不特止,仲好似變得強左咁既?”我心中不禁既驚且喜。

突然!我背脊傳黎柔軟既觸感,而且一條纖纖玉手仲從後摸向我胸口。呢刻,係呢個山洞裏,除左家姐,仲會係邊個呢?

我一個轉身,果然係家姐。但呢個,真係家姐?家姐幾時變得咁。。。咁。。。淫?

家姐腳步浮浮咁,雖然佢雙手搭住我膊頭,但仍然一副企唔穩咁既樣。

藉住果一對男女留低既照明工具,我終於清清楚楚望到家姐全身。

望住家姐既心口,無咩經驗既我並唔知道咁既size屬於咩cup,但我知道家姐露出黎既果條乳溝,完完全全可以放條腸入去,要乳交係絕對唔成問題。

再望埋落去,蜂腰翹腎,條長結實既美腿,家姐全身上下都無多餘既贅肉,簡直係引人犯罪。一時間,我望到失晒魂。

係我失魂既時候,家姐一邊慢慢踎低,雙手一邊由上而下摸住我身體下滑,直至去到我條孖煙通都無停手,下一秒,我條孖煙通已經被除至腳邊,巨龍赤裸裸咁顯現出黎。

而扯到痕一痕既巨龍既正前方,正正係踎係到既家姐。

“家姐。。。你。。。”

我興奮到講唔出野黎,家姐係咪想幫我含?我係咪發緊夢?

“細佬。。。我,俾我。。。好熱。。。”臉頰通紅既家姐講完後,咀巴越靠越近。

而我,直挺挺咁呆立係到,唔知點做好。

終於!巨龍傳黎濕潤而又溫暖既感覺,家姐終於含左落黎!

“啊!”我忍唔住由心咁呻吟左一聲,第一次有人幫我含,果個仲要係正到揼一聲既家姐!家姐淨係含住,仲未開始我就已經想射。

家姐係處女,拖都未開始拍過,處女既含撚技巧肯定就唔會話好高,但係,只要配合埋家姐既樣貌同身材食用,唔需要啲咩技巧,一陣就可以令人繳械。

而我就係準備繳械既果個。

居高臨下既我,望住家姐既豐唇同搖晃既雙乳,產生強烈既快感。

“啊。。。家姐。。。”

我呢一聲無意識既呼喚,令家姐邊含邊抬頭望向我。同家姐四目交投既我,興奮得馬上雙手按實家姐個頭,配合家姐既動作,一前一後咁加速。

唔駛一陣,我已經瀕臨要射既邊緣。

“啊。。。啊。。。家姐,我要射啦。。。”我向後收一收,巨龍離開家姐既咀唇。

“俾我。。。俾我丫。。。”家姐竟然無視我既好意,邊講邊繼續含落黎。

我無再閃避,因為一切都黎唔切了,我已經山洪爆發!

就係家姐含落黎既果一刻,我啲龍汁已經噴射而出。滾燙既汁液盡數射入家姐既口中。

只見家姐喉嚨郁動,佢竟然將我啲龍汁全部吞晒落肚。

姐弟做到呢一個地步,都算誇撚張,正當我尋思講啲咩好既時候,家姐忽然失去意識咁向後倒地。

我大吃一驚,即刻伸手接住,將家姐輕輕安放係地上。我諗頭先身體火熱既家姐,擔心咁摸一摸佢額頭,溫度竟然忽然變得正常!記得明明前一秒仲係好熱。

我再諗一諗,發現我自己亦都已經無左火熱既感覺,成個人仲好似變得神清氣爽咁添!

呢一切。。。到底係發生左咩事?
咁樣補mp
入埋會補仲多
好似異世界魔王
唔係 異世界魔王好似唔會補魔
今日無文?
文是有的今日,但無咁快。
但唔駛住,因為要花啲篇幅推進下劇情。
第七章 神袐大漢

我再三確認下家姐情況,感覺佢呼吸平穩,一切正常後,我先安心落黎。家姐安穩到與其話佢暈左,倒不如話佢訓著左。

玲瓏浮凸既家姐近在咫尺,望住家姐咀邊,隱約仲睇到我殘留既龍汁。雖然岩岩射完,但血氣方剛,精力旺盛既我,胯下既巨龍好快再一次甦醒。

我好想瘋狂揸家姐個波,攬住家姐係咁咀佢。但唔知點解,我下意識話我知,我唔想係家姐不知情,不自願既情況下同佢做呢啲親密既接觸。

靜心落黎既我,唔洗點諗,幾乎可以肯定,頭先既家姐並無個人意識。唔止家姐,或者我都可能一樣添,如果唔係,我同家姐點會夠膽做埋啲咁既事呢?

諗唔明既野就唔好夾硬去諗,話晒呢到係異世界,常理既判斷未必適用係呢到。

我搖一搖頭,定一定個人,然後托起家姐個頭,將家姐件旗袍同我條長褲堆起,俾家姐當枕頭咁枕住。

最後,我將我件恤衫當被咁樣,蓋落家姐到,以免佢冷親。但恤衫畢竟唔係被,遮到上半身就遮唔到下半身,家姐淺黃色既少女底底,雪白光滑既大長腿表露無遺。

話就話唔會趁家姐暈左而搞佢,但美色當前,仲要係好似家姐咁既天香國色,真係好難令人唔躁動。

人,就係咁矛盾。

係呢種煎熬之下,時間一點一滴咁過去,家姐終於都醒左。

一聲“嗯”之後,家姐漸漸孹大雙眼。

雖然之前睇家姐面色都感覺佢唔會有事,但去到家姐醒返,我先可以真真正正咁放下心頭大石。不過,問題就黎啦,唔知家姐點諗,我呢,衣家就有啲老尷。。。點搞,講咩好。。。

“細佬,果班人呢?咦!我做咩訓係地下,仲有你件衫!我俾人打暈左!?”家姐一邊問,一邊雙手遮擋胸前,四處尋找佢件旗袍,係凹位處著好佢件旗袍校服後,家姐先大方走出黎。

而我都趁機著返好我啲校服衫褲。

望見清純校服look既家姐,我內心不禁點點頭:“呢個先係真正既家姐。”

“主動埋黎含我撚既,又點會係我家姐呢。不過。。。咁既家姐。。。都。。。其實。。。咳。。。幾好。。。”

我聰明既腦袋轉一轉,好明顯,呢個就係韓劇老是常出現既失憶橋段。粗略了解完之後,得知家姐既記憶只係去到拉我入凹位匿埋果到,對於我偷錫佢,偷吉佢,同佢主動含我既畫面,佢一概無記憶。

既然係咁,頭先發生既事就任我點up。當然,我唔會鳩up,照事實咁講,只係cut走啲唔應該有既畫面,就可以了。

“咁好彩!?又會無端端有返鬥氣既你?”

“係。。。我都唔知點解,真係執返身彩。”我大約估到係關我同家姐身上突然產生既熱力事,但具體係點,我都不得而知。

“就係前面既山洞。”忽然洞外遠處傳黎一把女人聲。而呢把女人聲竟然似乎係頭先俾我趕走既果個女人。

女人聲音剛落,下一秒,一個三十頭既大漢就已經出現係山洞口。

呢名漢子身材高大,威猛異常。佢一見到我家姐,就雙眼發光,然後講:“果然係聖女!”

我見佢雙眼發光,我即刻進入戰鬥狀態。點知漢子竟然向我家姐單膝下跪,講:“請聖女稍等半刻,我先去處理出面既異教徒。”

漢子一講完就起身邁步。

好奇既我馬上跑出洞口張望,短短幾步路矩離,我都未行出洞口,一聲女人慘叫劃破長空。我加緊腳步, 堪堪走到洞口,迎頭卻差點撞落果名大漢既心口。

我避開大漢,往慘叫聲方向望去,只見一名女子俯伏係千米以外既遠處位置,睇個樣應該係已經死左。

我心入面不禁倒吸一口涼氣。個女人係呢個大漢殺既?佢由出洞,千米殺人,再返回完地,短短幾秒內完成呢一切?

單憑呢幾點同佢散發出黎既氣勢,呢個人,絕對係我係異世界見過最強既人。

佢,究竟係咩人?究竟有咩目的?

但無論點都好,我淨係知道,以我既實力,佢要做任何野都好,我根本無力阻止。。。
喊出黎 無人睇
睇咗
有人睇
加甜唔該
睇緊啦
家姐
訓醒多左咁多人。
有睇
睇!
Lm 幫你推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞