家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
你仲有我地
即係失敗咗
新讀者LM
重甜唔該
人呢
星期六
第二十三章 Miss張被捉走

話說我口爆同顏射左Miss張之後,我成個人打左個冷震,又再過多一陣,我成個人又勁熱。

之後忽冷忽熱既感覺不斷交替互換,我全身肌膚腦袋好似就快要內爆裂開咁。

“啊!”我痛到踎係地下,雙手緊抓自己頭髮。

我係地下典黎典去,唔知過左幾耐,痛苦過後,四周忽然一片清靜,我就好似處於一個虛無既環境咁,身上所有不適既感覺都已經一掃而空。

突然“嗡!”的一聲,我既思緒拉返返黎現實。而我成個人都感到精力充沛。

只見Miss張同家姐都一臉關心咁望住我。

“細佬你醒啦!?”家姐緊張咁捉住我手臂問。

我點一點頭回應,然後我留意到房間既大門傳黎一陣又一陣既動靜。

我望一望Miss張,Miss張又對我點一點頭,然後對家姐講:“我地著返好啲衫先。”

睇黎敵人已經入侵到黎呢到,仲差最後既呢一道門。

正當我隨同家姐Miss張佢地一齊著好啲衣物後,下一秒,“呯”的一聲,房間既大門被撞飛,然後跌落地。

門口企住高矮二人。兩個都三十多歲既年紀,高既,瘦削道友款。矮既,肥胖得來又精神飽滿。好大既反差。

“都話左唔駛搞咁多野架啦,一野撞開仲方便快捷。”矮既摸摸自己手臂,對高瘦男講。

“你地係咩人?”Miss張對兩人講。

“嘿嘿,跟我地返去你就知道囉。”高瘦男摸摸下巴果執鬚,笑淫淫咁講。

高瘦男率先邁開腳步走入黎,我行前兩步,將家姐同Miss張擋係我身後面。

“靚仔,唔好係到做架兩!”

高瘦男講完,忽然一個箭步埋我身,然後一拳狠狠咁擊中我下腹。

“拍!”的一聲,我結結實實咁受左呢一拳。呢一拳感覺威力巨大,高瘦男一啲都無手下留情。但奇怪既係,我竟然毫髮無損,痛都唔痛下。

眼見高瘦男一臉不可思議咁棟係我面前,我自然咁雙手推去佢胸口。呢一推之下,高瘦男竟然好似炮彈咁向矮肥男直飛過去。

矮肥男紥行馬,睇準機會,將高瘦男一拉,然後順勢轉個圈,化解力道後,高瘦總算並無受到咩傷。

唔止佢地高矮二人嚇一跳,我自己都估唔到我啲力量變到咁大。呢個就係破處既威力!?

“呢個靚仔有啲古怪,就算佢岩岩匿係到得到左聖女既力量,都無理由會咁強。。。”

矮肥男講講下突然停左一停,只見佢目光停留左係牀單上面既處女血。

“原來係咁。。。估唔到你仲係處。。。唔,衣家已經唔係。”矮肥男望住Miss張講。

我望住自己雙手,我用力揸一揸緊拳頭,只感到全身充滿力量。

“咁睇黎我地兩兄弟唯有放棄今次既任務,風險實在係有啲高。”矮男對高瘦男講。

聽見佢地咁講,我即刻放鬆左落黎,估唔到咁就可以嚇走佢地。衣家我仲未適應,到我完全掌握到身上呢股力量後,咁我咪天下無敵?

忽然,個矮肥捲曲身體,成個人就好似一個波咁滾動過黎。

呢個情境實在出乎我意料之外,我下意識對準呢個肉球,然後大腳一抽。

但係呢個人肉皮球突然轉彎,繞過我去到Miss張身邊。

係Miss張一聲驚呼之下,矮肥男將Miss張凌空扔向高瘦男。高瘦男一野接住Miss張即刻掉頭就走。

捉走左Miss張後,矮肥男並無停低動作,繼續將佢果條短小既手臂伸向家姐。

見到Miss張被捉走,我已經又急又嬲,呢個矮肥男仲想搞埋家姐。我即刻向前一撲,我無技巧,但論力量,我感覺我衣家唔會輸俾任何人,只要撲低佢,一切都好辦。

但矮肥男非常靈活,佢敏捷咁避開我呢一撲後,只我已經將家姐護係身後,無再強求,立即就再次捲曲身體,然後跟隨高瘦男逃去既方向滾動而去。
唔好呀屌
Miss 只可以係男主食
g持樓主
唔好俾人食咗佢地呀
性女 性騎士
快快快
樓主等緊你
LM,岩岩開始睇
樓主係咪比矮肥捉埋去
係咪棄左
尾已爛
由紙言追到連登,諗住你終於生性,結果都係棄
係咪應該講頭已爛
樓主消失了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞