家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
第十九章 家姐呷醋

望住Miss張呢個性感尤物,我無理由say no,屌爆佢係我一直以黎既心願。如果家姐唔係到,我一定lur飯應,但問題就係家姐係隔離。

“er。。。”我遲疑不答,偷偷望一望家姐,家姐一臉不悅咁既樣。

“唔緊要既,你Miss我仲有後備方案。如果唔係遇到你地,係遇到危機既時候,我一早有心理準備要搵啊俊,姐係你地口中既黑帶青年。”Miss張不緊不慢咁講。

“點解Miss張你唔一早部署定?培養一隊高手出黎?”

“。。。你當你Miss我係淫娃蕩婦?隨便同人做?”Miss張板起塊面。

我呢句話一出,其實都意識到自己講錯野,我用左打機既思維去諗點解決問題,完全無諗到Miss張。

“對唔住,Miss張。”我馬上正正經經咁道歉。

“哼。我都明白你點解咁諗,忽然隨便搵人做愛既人,點睇都唔係啲咩正經人。其實有得揀,老師我都唔會咁做。但呢個城鎮已經係我既根,一旦被入侵,失去依靠既我,都唔知自己有咩下場,所以我唯有咁樣作為保護自己既手段。”

“喔。。。”家姐喔左一聲,同為聖女既佢應該感同身受。

“辛苦你,Miss張。”我低頭感到慚愧。

“第一次我都想交俾自己心愛既男人,衣家益你,仲咁多野講。”Miss語氣緩返落黎,帶點嬌態。

“第一次?”我同家姐異口同聲。

Miss張講既第一次,應該唔係我地諗既第一次吧?佢係現代仲未破處?就算現代未破,係異世界,佢唔係已經失身左俾前任鎮主啦咩?

“做咩咁既樣,我知道我係學校既風評唔係太好,但老師我仲係處黎架!”

“你又話同上一任鎮主。。。”我細細聲咁講。

“哈,啊紫佢係女人黎架!”

“咩話!”我同家姐再次被嚇到。

“如果佢係男人,將我第一次交俾佢,佢既實力肯定唔止提升得咁少。。。”Miss張略帶傷感咁講。

我一時間唔識反應,即係我可以破Miss張既處!?而且頭啖湯所帶黎既好處似乎係好高咁,一次過滿足晒我兩個願望!

Miss張企起身,望一望家姐,然後對我講:“比起異世界既人,我比較相信你,畢竟我地有相同既處境,可以守望相助。好啦,唔講咁多,你同你家姐商量完再話我知啦。”

“做。。。做咩要同我商量,我無意見!”家姐硬綳綳咁講。

“但你好似好唔開心咁。”老師笑住講。

“我。。。我係怕委屈左老師你,話晒係你既第。。。”

“唔委屈既,你細佬都幾靚仔啊。”Miss張答完家姐,然後行埋黎係我耳邊講:“雖然老師仲係處,但其他都有晒經驗,一定會令你舒服。”

Miss張講完又係吹一口氣落我到。原本聽完Miss張之前所講,佢係我心目中已經變成為勢所迫,可憐既女人仔咁既形像。但佢衣家咁搞。。。

佢果然係一個淫賤女Miss!

“我。。。” 一諗起可以同Miss張覆雨翻雲,我臉都紅晒

“好!我去處理啲事先,晏小小再返黎。你地留係到再傾下先。”Miss張邊講邊行去門口,意味深長咁回頭望一望我後,就離開左。

成間屋就得返我同家姐兩個。

由Miss張既神情,佢好明顯知道我係很想要。衣家最大既阻礙,就係口裏說不,但心裏很在乎既家姐。

如果家姐只係普通既家姐,我絕對可以叫佢唔好阻住我搵食。但,我同家姐已經有左肉體既關係,雖然未去到最後一步。

而且感情上,我地亦都漸漸向男女朋友關係咁樣發展,呢樣亦係我夢寐以求既。

“啊!!!點搞啊衣家!!!”我內心吶喊。
夜晚maybe再出多一篇。
新讀者LM
同miss 定家姐搞野先?
正評 Miss
負評 家姐
樓主保留最終決定權
兩個一齊黎
負評
就算邊個先 主角都要食曬佢哋兩個嘅豬
lm 文呢
原本預計今日出多篇。雖然衣家的確係夠字出到,但停既位就比較尷尬。

為左令大家有個良好既體驗,順延至明天。
第二十章 時間緊迫

Miss張離開後,屋裏面既空氣變得冷靜。

坐係櫈上既家姐棟起腳,將頭埋入雙腿中間,粒聲都唔出。

家姐條真理褲好短好緊,棟起腳既佢,佢下面既駱駝蹄現晒形。

“家姐,做咩啊。”我拍一拍家姐膊頭。

“唔好掂我。”家姐聳一聳肩。

“做咩咁嬲家姐,我都無應承Miss張。”

“哼,Miss張咁索,你會唔想?”

“我唔想,如果唔係形勢危急,我真係睬Miss張都傻。”

以上既說話當然係揞住自己個良心講。面對住眼前楚楚可憐既家姐,我忍唔住講啲野黎氹返佢。

“真係?”

終於見返家姐塊面。

“緊係,不過Miss張就慘啲,要同果個咩啊俊。。。”

“都唔係既,或者仲有其他辦法。。。”家姐塊面忽然變得紅當當。

“係?係咩辦法?”我明知故問。

唔駛同Miss張做,Miss張又唔駛搵啊俊。咁得返我同家姐做呢一個方法。

“我唔知。”家姐差唔多連耳仔都紅埋。

我輕輕托起家姐下巴,一野咀落去。家姐咪埋眼,無反抗,自然地迎合我。

“係咪咁樣?”我輕聲一問。

家姐一臉嬌羞,默不作聲。

家姐呢個純情樣真係我見尤憐。雖然我咁做可能錯失左破Miss張既處既機會,但無計,照顧家姐既心情都好重要。再加上,有得同家姐做愛,已經係我幾生修到。

正當我想再次錫埋去既時候,忽然大門打開。我同家姐即刻正襟危坐,裝作無野發生咁樣。

而入門既,正正就係Miss張。只見Miss張慌張咁走入黎,然後緊鎖大門。

“快啲跟我入房!”

係Miss張炆住我同家姐既衫尾之下,我地三個進入左Miss張既睡房。Miss張同樣好匆忙咁將房門緊緊關上。

“發生咩事?”我忍唔住問一問。

“呢個鎮已經唔安全,有個實力高強既入侵者已經到左。“

“咩話!咁快!?”我同家姐都嚇左一跳。

“係,我都估唔到咁快,係我安排緊啲公務既時候,果個人突然殺出,啊俊為左保護我,已經俾果個人殺左。。。”

我同家姐對望一眼,有人死既消息,大大增加左我地既危機感。

Miss張深深咁吸左一大啖氣,佢件恤衫都因為咁而差啲撐開。

“好,啊月,頭先問過你,你仲未準備好同自己細佬做吧?咁就得返一個方案。”

“唔係,我地。。。”家姐欲言又止。

Miss張完全無俾時間家姐解釋,佢一邊解自己既恤衫紐,一邊對我講:“我間屋既門都經過特別既處理,就算係果個人,一時三刻都攻唔到入黎。所以,我地開始啦。”

解開晒恤衫紐既Miss張,露出佢既黑色喱士bra,然後一下子就錫落我到。

“Miss張,等等,我同家姐。。。”

“我知道,但我地無時間啦。”Miss張一下咀落黎,封住我把口,唔俾我再講。

“我地去牀上面。”Miss張攬住我,邊錫邊推。

去到牀邊位置,Miss張忽然用力一推,令我成個人訓落張牀到,而Miss張亦都順勢咁成個人壓落我身上。

此時我眼尾望一望家姐,只見家姐孹大雙眼,吃驚咁睇住我俾Miss張強上。
既然有負評,咁唯有照出第二十章
家姐望住都已經濕哂
3P嘅話男主實力係咪會提升兩倍
“係?係咩辦法?”我明知故問。

唔駛同Miss張做,Miss張又唔駛搵啊俊。咁得返我同家姐做呢一個方法。

家姐同阿俊做咪得囉
真正嘅臨陣磨槍
死埋了
阿俊咁撚屎既
家姐同miss 張做
主角做汁男
淫賤嘅處女... 難為樓豬諗得出
但係我鍾意
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞