家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
好彩一真無期待
果然係慢但唔會斷故
Hello?
比啲耐性
曇花一現嘅奇蹟
會唔會係史上寫最耐既故
今次睇埋冬奧先出.
掙扎呀樓主
第二十八章 昏迷過後

我同Miss張癱左係地上唔知過左幾耐,忽然一聲聲柔弱既呼喚喚醒左我。

係家姐!係我同Miss張大戰左咁多回合之後,家姐終於都醒左,唔知狀況既家姐四處搵緊我。

我同Miss張就好似偷食既男女咁,匆忙咁著返晒啲衫褲。

“家姐,我同Miss張,係呢。。。到。。。”

正當我準備好一切,回應家姐既呼喚時,我成個人忽然頭昏腦脹,全身就好似想炸裂咁。我感覺我身體每一寸既肌膚都充滿住鬥氣,似乎想將我由內而外炸開咁。

最後,我見到家姐緊張咁跑過黎,同時感覺到Miss張從身後扶住我。然後就沒有然後,我昏迷左過去。

“啊。。。細佬,大力啲啊。”

“嗯啊。。。Miss我濕晒啦。。。”

我緩緩張開眼睛,望到既係天花板,我正訓係張牀上面。我耳邊一片既寧靜,提醒同家姐Miss張佢地三P只不過係一場夢。

“細佬你終於醒啦!”

我仲未清醒得晒,耳邊就傳黎家姐熟悉既聲音。我坐起身,見到家姐滿眼都係關懷。

“家姐,我訓左好耐?”

“你已經訓左差唔多兩日啦!嚇死我啊!點啊細佬你,身體有無唔舒服啊?快啲訓返低先!”家姐神情既委屈又開心。

聽完家姐咁講,我仔細留意一下自己,感覺並無任何不適,個人反而仲充滿無窮無盡既力量。

“我無事啊,係個肚好似有啲事。”

“咩事!?”家姐緊張咁問。

“咕。”的一聲肚餓叫聲,解答左家姐既問題。

家姐一聽,隔住被拍左我大脾一下,然後就風風火火咁走出去,唔駛問,一定係搵野俾我食。

我四處張望,睇黎我已經返到去Miss張既城鎮到。

家姐唔駛好耐就已經拎好晒啲美食返入黎俾我。同時,Miss張亦都前後腳咁跟入黎。

我邊食野邊打探我昏迷左後既情況,最緊要既係,Miss張應該無亂講野吧?家姐應該唔知我同Miss張搞過掛!?

事實証明我既擔憂係多餘既,Miss張咁精明,又點會講啲唔應該講既野呢。

總之,係家姐既認知裏面,我及時趕到,救左Miss張,而我可能因為剛吸收完家姐聖女既力量就連日趕路,黎唔切消化所以先會暈低。

傾談左粒幾鐘後,家姐大概因為照顧我而疲勞過度,只見佢呵欠連連。

“家姐你係牀上訓陣抖抖先。”

“好。。。我好都攰下。。。咁我返房先。”家姐揉一揉眼睛。

“咩啊,我叫你係到訓啊。。。”我指一指我岩岩訓緊既牀。

“下。。。”

“我陣間要攬住你先訓得著,你就當照顧一下病人。”我扮可憐咁講。

家姐真係,我地野都扑埋,仲咁見外。雖然Miss張仲係旁邊聽住。

“好啦。。。”家姐紅住臉點左下頭。

“我訓左成日,想去郁動下先,家姐等我返黎啊。

“等你個頭!”家姐細細聲咁講。

之後我就同Miss張雙雙踏出房門。到關上門,確認家姐望唔到後,我到呢一刻先夠膽望向Miss張。

只見Miss張正用似笑非笑既目光望返我,俾佢咁望實,我心入面不禁一蕩。
第一季已完結多時,
第二季現在開始正式連載,敬請留意。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞