家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
樓主
大奇蹟日
新讀者留名
半年後先再上黎啦
下一篇唔知又要等幾耐
期望越大,失望越大
勸大家唔好咁樂觀
樓主跌咗落屎坑,啱啱比人救翻?
富奸
咁突然既
下篇要等冬奧完
第二十七章 密林覆雨翻雲

聽完Miss張咁講,我已經忍無可忍,我俯視住係我胯下口孹孹既Miss張,強烈既征服感遍佈腦海。我二話不說,按實Miss張雙頰,向前踏上一步。

已經慾火焚身既Miss張早已急不及待,咀巴迎上,一下子就含住我條巨龍。

好暖,好爽。曾經既老師,一臉淫賤咁幫我含,我真係幾生修到,真係爽撚死我。

原本含功已經不得了既Miss張,係佢發情狀態之下,將我含到欲仙欲死,我雙手緊緊捉住Miss張頭髮,再咁落去我真係隨時會射。

“等。。。等等啊。。。就射。。。”我臉露忍耐既痛苦,抬頭向天。

“咁渣架!”

聽到我咁講後,Miss張立即停口,然後好似狗仔咁,趴係地上,用個屁股對向我。只見Miss張扭頭向後,用渴求既表情對住講:“快啲插我。。。”

仆街話我渣?!真係佛都有火。

Miss張著住條黑色緊身裙,原本條底褲早已經被佢自己拉低左,係狗仔只趴之下,Miss張白滑圓潤既屁股就裸露係我眼前,佢既妹妹,好粉好靚,就好似少女咁。

係咁既誘惑之下,我條巨龍已經扯到恆晒,我猛力將佢條底底扯走,再將Miss張個屁股抬一抬高,紥好個馬,對準,然後用力一插。

“啊!”Miss張大聲呻吟左出黎。

唔止Miss張,連我自己都叫左出聲,可以屌到自己既Miss,呢個係幾多學生發夢都做唔到既事,再加上個Miss仲要靚成咁?

“話我渣?話我渣啊拿!”我邊講邊起勢忘我咁抽插住Miss張。

抽插到咁上下,我先稍為冷靜左落黎,我先注意到Miss張都叫得頗為大聲,而且啲叫聲除左享受之餘仲混雜左d痛苦。

我呢個時候先醒起Miss張仲係處,咁樣俾我破法,應該都幾痛下。於是乎我將巨龍抽出,望住龜頭上既處女血,係我準備關心下Miss張既時候,Miss張發出唔制既姣叫聲。

“嗯∼做咩,繼續啊∼唔好停。”Miss張扭頭望向我,臉紅紅,欲求不滿咁款。

“Miss,你唔痛咩。。。?”

“少少,但我好想要,快啲。。。繼續。。。插我。。。”

我望一望係不遠處昏睡既家姐,諗起Miss張一浪接一浪既呻吟聲,隨時令到家姐醒返都未定。

於是我踎底,一把將Miss張抱係懷裏,Miss張發出一聲少女驚呼。

“放心Miss張,我一定插到你叫救命。”我係Miss張耳邊輕輕咁講。

“死仔。。。咁同Miss講野。。。”

我抱住Miss張走出小屋,向遠處既密林行過去,黎到一個空曠既環境,係一棵大樹旁邊停低。

望住係我懷抱既溫香軟玉,聞住散發出黎既女兒香,我已經意亂情迷。見到Miss張同樣用迷離既眼神望住我,我低下頭,一邊將Miss張慢慢放落地,一邊錫落Miss張豐厚既咀唇到。

Miss張企直個人後,強烈咁回應我既咀唇,我地展開激烈既舌吻,不斷互相交換唾液。

我將Miss張壓向佢身後既樹木,邊吻邊用右手抬起佢隻左腳,然後用我條巨龍不斷咁磨擦佢下面。

連番操作之下,Miss張已經淫叫不斷,口中嗯嗯作響。

“Miss張,趴好。。。我要開始插你啦。。。”

Miss張心領神會,雙手撐住大樹,高高趷起屁股,然後講:“你個咸濕仔,一定一早就想插我好耐。”

“係,我今日要插返夠本。”我坦誠面對自己,的確,有排我基本上日日都諗住Miss張黎打j。

我雙手向前探,渣幾下波之後,雙手扶住Miss張條腰,巨龍對準,然後猛力咁向前一頂,成條巨龍盡入,直至根部。

Miss張俾我頂到頭向上岳,“啊”一聲叫出黎。

Miss張既陣陣淫叫令我更加賣力同投入,我出盡吃奶既力,每一下都用力頂到最入,插到最深。肉體既碰撞,發出陣陣既啪啪聲,仲有我同Miss張既喘息聲,呻吟聲,係空曠既森林迴盪不止,充斥住淫亂既氛圍,附近既雀仔都受到驚動而飛走。

係陽光照射下,除樹木葉子既倒影,地下出現一對交纏既人影,有節奏咁晃動住。

“好爽。。。大力啲。。。”

“叫救命未?”

“再快啲,再大力啲。。。”

“啊!!!嗯哈!嗬啊!唔得啦!!!”

隨住一聲響徹整個森林既呻吟聲,兩條人影終於倒下,靜止不動。
竟然仲有
奇蹟番生
下一篇又會係幾時呢
下屆奧運我會返黎架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞