家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
Push
第二十一章 別讓家姐跑了

我一邊望住家姐表情,一邊可恥咁硬晒。俾Miss張又胸壓,又濕吻,再加上俾家姐望住帶黎既刺激感,真係神仙都頂唔住。

“哇,你已經變得咁硬啦。”Miss張伸手下探,摸完我巨龍後,係我耳邊講。

“Miss張。。。等等。。。”我心入面百感交雜。

事情發展至此,雖然我係唔抗拒,但要係家姐面前同其他女人扑野,硬係有啲尷尬,唔自然咁。

“你睇下你隻手先講。”Miss一聲恥笑。

俾Miss張咁講,我先發覺原來我雙手不自覺咁,係Miss張屁股同大脾內側不斷撫摸。

“起身,我幫你除衫。”Miss坐起身唔再壓住我。

已經有少少迷失既我聽話照做,任由Miss張幫我除左件上衣。最後,Miss張踎落地,順勢一野將我底褲連同面褲一齊脫左佢。

轉眼間,我已經全身赤裸,胯下既巨龍呈一柱擎天狀。

“啊!”係我巨龍顯露既一瞬間,家姐同時掩咀驚呼。

呢一下叫聲吸引左我同Miss張將注意力放係家姐到。

“我。。。細佬你!”滿臉通紅既家姐,又急又怒咁轉身,想走離開房間。

“唔好啊!”Miss張一見,迅速咁擋係門前,攔截住家姐。

“我。。。我唔想留係到!俾我走!”

“ 啊月乖,出面好危險,果個人就追到黎。唔可以出去住。”

“你要我睇住你地兩個。。。”家姐用力咁揼一揼腳。

就係呢個時候,屋外傳黎輕微既動靜,聽聲似係有人嘗試打開大門。

大為緊張既Miss張對住我講:“啊星,過黎拉走你家姐,唔好再晒時間!”

俾Miss張影響之下,我都緊張起黎,言聽計從咁走近家姐。

“啊!走開啊!“家姐一見到我全身赤裸走向佢,即刻咪埋雙眼,雙手上下舞動。

我一個側身,閃個靚位,雙手從背後攬住家姐條腰,然後用力一拉,逐步逐步咁將家姐拉向大牀邊沿。

最後我向後一仰,帶動家姐同我一齊成個人訓落張牀到,而我箍住家姐纖腰既雙手當然仍然無放開。此時,我條裸露出黎既巨龍,正正貼住家姐既屁股仔。

係我懷中既家姐不斷扭動身體反抗,原本已經縮水既巨龍,係家姐掙扎之下,不斷接觸家姐Q彈既屁股同白滑既大脾。縮水巨龍又再次越變越大。

突然,家姐停止左掙扎,靜左一靜,嬌羞輕聲咁講:“放開我先。。。”似乎家姐已經感覺到我條巨龍正狠狠咁貼實佢屁股。

呢個時候,一直都無出聲既Miss張,忽然講:“睇黎唔駛我出手?”

“咩意思?”我差啲忽略左Miss張既存在。

Miss張跪上牀,移向家姐,右手貼住家姐肚皮,一下子滑入家姐底褲之內。

伴隨住家姐一聲“額嗯”既呻吟聲,Miss張將伸返出黎既右手舉起,只見其中兩指濕潤。

“啊月,你下面濕晒啦。。。”Miss張哄近家姐耳邊講。

“咩啊!”家姐雙手用力想推開Miss張。

Miss張嘻嘻一笑,揭起家姐小背心,再將家姐件藍色哩士低罩杯型既bra向下一拉,家姐既巨乳即刻好似跳出黎咁樣。

“喂丫!”家姐馬上用手拉返好。

“你睇下你,扯晒lin旗啦。咁啦啊月,你細佬交返俾你,好唔好?”Miss張講完,拉住我雙手,引導我揸向家姐個波。

我雙手一掂到家姐個胸,已經唔駛Miss張幫手,自動自覺咁不斷搓揉。雖然隔住衣物,但仍然清楚感受到果種少女既彈性。

“嗯啊!。。。下。。。我。。。咩啊。。。等,等等先。。。啊唔。。。”家姐一邊呻吟,一邊慌亂咁回應。
呢個位停
樓主想點
褲都除埋你呢個位停
今晚啦 今晚先好除褲
今晚實屌到閪
第二十二章 別讓樓主跑了
又話唔喺精彩位停
因為仲有更精彩
幾時出?
衣家開始寫 可能要十一二點
Push
第二十二章 解禁

呢個時候,熟悉既熱力再次傳黎。家姐所有既推塘,都顯得蒼白無力。

“又係口裏說不身體誠實,唔駛答我啦啊月。”Miss張笑住咁揸家姐個胸一下。

之後Miss張轉頭對我講:“手口並用啦,淨係識揸波。”

俾Miss張咁樣批評法,我臉紅左一下。但Miss張係岩既,作為良好學生,我馬上聽從老師既教導。

我側躺係家姐身邊,慢慢咁錫落家姐咀唇。

“做咩你!”傲嬌既家姐左閃右避。

我用手輕扶一下家姐個頭,結結實實咁咀落家姐到。

係我咀緊家姐既時間,Miss張無齋望,佢熟手咁劣高家姐件小背心,除左家姐個bra不特止,仲開始吸啜家姐既乳頭。

“嗯啊。”

原本仲緊閉住咀,唔肯同我交流既家姐,俾Miss張一吸之下,開口呻吟左一聲。隨住Miss張手口並用咁擺弄家姐胸部,家姐故作抗拒既舉動已經大大減退,佢既咀巴同舌頭,充分咁回應我。

“見到你地兩姐弟咁樣。。。搞到我都有啲興奮添。。。你地係咪要。。。亂。。。”Miss張邊講邊揸自己個波。

雖然我同家姐都已經搞到興恰恰,但一聽到Miss張講到個亂字,我地都好有默契咁停落黎。

“家姐。。。”我右腳一跨,成個人從上而下咁壓落家姐到,然後同家姐四目交投。

再咁搞落去,我地就真係會變亂倫。。。

“細佬。。。”滿臉通紅既家姐,忽然用腳夾住我後腰,然後怕羞咁擰咩面。

俾家姐一夾之下,我上下身都同家姐緊緊貼到實一實。家姐用佢既行動回答左我既顧忌,身為男人,仲要家姐做主動,咁就太講唔過去了。

通氣既Miss張無係呢個時候打擾我地。

我低頭錫左家姐條頸一啖,然後再將家姐件小背心撥高,呢個係我第一次完完整整咁見識到家姐既巨乳。

家姐既乳頭好粉,個波揸上去好軟好彈,家姐簡直係極品既處女學生妹。我條巨龍已經忍無可忍,不斷係到搵窿捐。

係家姐配合之下,我輕易咁除左家姐條真理褲同底褲。

又係粉紅色,當然係粉紅色。家姐既妹妹,未經開發,未經磨擦,又粉又嫩,仲要係一線鮑,簡直係極品。

“家姐。。。我。。。放入去?”我將龍頭輕吻住家姐妹妹既入口,果到早已經濕到一塌胡塗。

“細。。。力啲。。。”家姐仍然唔敢望我。

我成個人緊張到震晒,我吞一吞口水,將龍頭慢慢伸入去。我,終於要破處,終於屌到學生妹,終於屌到家姐!真心死而無憾。

“嗯!”家姐眉頭一皺。

“好痛?”我溫柔咁問。

“少少。”家姐雙手遮住自己塊面。

“我會溫柔啲,家姐。”

之後我就好似慢動作咁,慢慢插入,慢慢抽出,而每一次都唔敢插太入。又會間唔中錫下家姐同揸下佢個波,等佢抖下咁。

旁觀左好耐既Miss張,終於都開始再次出手。呢個時候Miss張上半身原來已經赤裸,佢淨係著住條緊身裙。

只見佢施展佢雙手揉弄家姐乳頭,搞到家姐“嗯啊”不斷大聲呻吟,下身既痛楚似乎都開始忙記。

聽住家姐啲喘氣息,呻吟聲,堅挺既巨龍,再次深入家姐既小穴,係家姐叫牀聲之下,我條巨龍探入既位置,越來越深。去到最後,我腰間用力一頂,我成條巨龍已經放左係家姐入面。

好暖,好緊,好爽。

“家姐。。。啊,好爽 。。仲痛唔痛?”

“無咁痛。。。你可以。。。”家姐仍然右手擋住自己塊面。

得到家姐批準,我開始抽插。

“家姐,我想望住你。”我一邊抽插,一邊輕輕拉開家姐擋面既手。

整開左隻手後,家姐卻咪埋雙眼。

雖然係咁,但家姐眉頭深鎖,楚楚可憐既樣都已經夠晒好j。我無再強迫家姐,慢慢加快動作。

“額。。。嗯。。。。唔!”習慣左後,家姐終於都開始享受到。

“啊。。。家姐。。。我就忍唔住啦,可唔可以望住你。。。”

家姐無再拒絕,終於肯孹大雙眼。雖然初初家姐仲係四處迴避我眼神,但去到後來,我地兩眼對兩眼,係抽插既搖晃之中,我地仍然目光相對。

“啊。。。細佬。。。嗯啊。。。”家姐眼神迷離誘人。

“啊。。。家姐,我要射啦!”雖然就射,但我既動作都唔敢太大力。

我見家姐再次皺眉後,馬上將就想射既巨龍抽出,只見巨龍同牀單都沾左家姐既處女血。我既人生,已經完滿。

正當我諗住chok多兩chok發射既時候,忽然一張濕紙巾係到抹我條巨龍,原來係Miss張。我未黎得切反應,Miss張已經將我條巨龍含住。

“我知。。。你。。。未爽。。。既。”Miss張含住撚,含糊咁講。

知我者莫若Miss張,我坐係牀上,捉Miss張個頭,望住佢因為上下含而搖晃既巨乳,我伸手揸一揸。

Miss張既口技非同小可,仲要時不時發出極為淫賤既呻吟喘息聲,再加上我本身已經就射既關係,我已經忍無可忍。

我馬上跪係牀上,雙手捉實Miss張個頭,前後郁動條腰,將Miss張個口當做閪咁,瘋狂抽插。

“啊!!!”係我一聲呻吟下,我啲龍汁深深射入Miss張喉嚨深處。

到炆出黎時,我再射多幾發,射到Miss張一面都係。

“咳。。。死仔包,咁樣對我,咳。”Miss張咳住咁講。

而呢個時候,我突然感覺到自己成身打左個冷震,對於Miss張既投訴,已經聽唔入耳。
原本諗住屌埋Miss,但已經深晚,要出文訓了
細佬馬上風
以為仲要等一排先同家姐做添
比人揸乾曬仲有力打交?
唔快啲屌家姐會變成樓豬比人屌
我相信擊退敵人之後miss會有獎勵既
細佬為咗救家姐同miss張,比XX教國捉咗,比佢哋發現原來細佬啲精都有升級功效之後日日就比班騎士王子國家
國王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞