家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
仆街 棄故
898樓主
棄故了
未棄 聽日有文
好慘架我 股市又輸錢 俾啊寶抖下
新讀者報到
睇到live咗
樓主而掘緊地下煤礦?

開司好快d上水post文
樓主唔好賭喇
第二十四章 煲藥

呢一路上,Miss張感覺自己已經想嘔想嘔咁樣。皆因佢俾高瘦男扛係肩上,不斷既縱高躍低,令到Miss張感到非常之不適。

過左唔知幾耐,Miss張已經被帶到離古拉鎮好遠既地方。此處係一片森林,而森林中有一個臨時搭建既小屋。

高瘦男重重咁將Miss張往屋裏草堆一扔。

Miss張雖然好痛,但係都唔敢叫出聲,暗地裏揉一揉自己屁股。

好快,矮肥男亦都已經隨後而至。一間小破屋,兩個男人,圍住一個絕世美人。

“可惡啊!兄弟,我地黎遲左一步,俾果個靚仔食左佢個處!”矮肥男咬牙切齒咁講。

“唉,算啦,我地陣間好好玩殘呢個女人,補返數。”高瘦男拍拍矮肥男膊頭講。

“你地係咩人?你地。。。唔怕被反。。。反噬咩?”Miss張聲音顫抖咁問。

由佢地既對話,Miss張產生左令自己害怕既聯想。

“嘿嘿,反噬?你信唔信你陣間會自己除晒衫褲,求我地屌你?”矮男淫笑咁講。

“我出去煲煲啲藥先,陣間我地慢慢玩。哈哈。”高瘦男拎起一煲野,然後走出小屋。

“你地想俾啲咩我飲?”Miss張驚慌咁問。

“呢一招都係最近先流傳落黎,搵你呢種淫娃做實驗就最好不過。”矮男邊講邊行近,仲踎低摸一摸Miss張大脾。

Miss張即刻縮起,成身一震。唔通所謂既反噬係會咁兒戲?只要中左春藥之類就會變得毫無作用?

見到Miss張縮到埋牆角,矮男忍唔住哈哈一笑:“你即管縮,陣間我包保屌到你噴水。”

Miss張萬念俱灰,衣家一個守係門口煲藥,一個係面前昅實自己,以自己既身手,根本就無可能走得甩。

衣矮男既說法,到自己被逼飲完啲藥之後,自己應該會被輪到不似人形。Miss張不禁越想越怕,自己雖然衣著談吐open,但並唔係啲咩淫娃。自己既第一次就係俾人輪,實在係接受唔到。

“求下你。。。唔好。。。唔好咁對我。”

“哈哈,衣家先識驚啦咩?太遲啦。”矮男色迷迷咁望住Miss張因縮起腳而露出既底褲。

“唔好逼我飲藥。。。求你。。。我既第一次唔想就咁無左。。。”

Miss張講完用手遮一遮自己走光位置,但遮完後底底若隱若現,更為誘人。

“求我都無。。。咩話?!咩第一次?”

“如果。。。唔逼我飲藥。。。我可以。。。將我第一次交俾你。。。但你要對我。。。溫柔啲。。。”Miss張講完,將手放係大腿兩側,唔再遮擋。

“第一次!?你唔係已經俾條靚仔破左處啦咩?牀上果啲血我睇得好清楚。”

“果啲血係另一個女仔。。。唔係我,我仲係處女。。。”Miss張講完咬一咬下唇。

“唔好諗住呃我,個靚仔明顯破左聖女處先會咁西利。

“因為果個女仔都係聖女黎。”

“會有啲咁既事咩?哼,唔好諗住呃我。。。”

“我呃你有咩好處,唔通我仲可以係你地手上走得甩咩?”Miss張一臉楚楚可憐。

矮男反駁唔到Miss張,只見佢一時表現在極為興奮,一時又半信半疑,短短時間內,睇黎佢諗左好多野咁。

而就呢個時候,門外高瘦男既大叫,將矮男既思緒拉返番黎。

“喂!啲藥得啦,幫我拎個碗過黎!”
樓豬情場賭場兩失意,

準備將啲怒火發泄係Miss張到,呢鋪要屌撚到佢升天為止。
對魔忍定係黑獸個種境界先
留返比男主得唔得
G持
屌係俾主角屌,唔該你
樓主唔好咁啦 至少篇文唔好失意啦 將miss張留番畀男主啦
棄了棄了
屌到佢升天
幫家姐消除多啲障礙
名模係冇波的
屌要甜故啊

唔好NTR

再見了咁多位
第二十五章 兩敗俱傷

“你等一等我,你陣間唔好亂講野住。”矮男緊張咁對Miss張講。

唔駛一陣,就換高瘦男入內,矮男在外。

“哈,搞咩,個死肥仔咁快忍唔住?”

高瘦男一入房門就見到Miss張衣衫凌亂,恤衫鈕扣被解開,露出胸罩。Miss張條黑色喱士底褲更加被除到落小腿。一睇就估到係矮肥男對Miss張施加淫手。

“佢。。。佢一知我仲係處就想。。。好彩你突然出聲嗌停左佢。。。”Miss張拉緊自己心口衣衫,委屈咁講。

“咩話!你仲係處?”

Miss用返頭先對矮肥男既說辭再講多次,高瘦男既反應大同小異,都係半信半疑咁樣。

“佢。。。佢仲叫我唔好同你講。。。如果有得揀,求你唔好俾個嘔心既肥仔掂我。。。”Miss張低下頭,邊講邊整理好自己衣衫。

唔駛一陣,矮肥男拎住一碗熱騰騰既藥走入黎。

“喂高佬。”矮肥男放低碗藥係地下。

“嗯?”

“我今日有啲攰,今次俾我入先,我拿拿林搞掂,拿拿林去休息。”

“哦?又你先?上次明明講左再有就輪到我先。”高瘦男冷冷咁講。

“都話我有啲攰,你就唔可以讓下我咩?”

“今次呢件太索,我頂唔緊,得唔得?”

矮肥男見高瘦男語氣已經有啲不善,即刻釋出善意,眼珠一轉,講:“ok,ok,你先你先。啲藥得啦,餵佢飲啦。”

高瘦男“哼”左一聲,拎起碗藥迫Miss張飲。

“唔好!”Miss伸手阻擋,左右搖頭,極力抵抗。

“過黎幫手!”

矮肥男聞言上請控制住Miss張雙手。而高瘦男左手一捏Miss張個咀,右手就將碗藥灌左落去。

藥湯被灌落喉嚨一刻,Miss張已經心如死灰,知道自己終究係逃不過被輪既命運,成個人驚到止不住咁發抖。

而,亦都係呢一刻,高矮二人竟然同一時間向對方出手!高瘦男左手劈向矮肥男面門,矮肥男右拳直擊高瘦男小腹。

事出突然,兩人都完全黎唔切格擋,雙雙被擊退幾步,兩人口中都流出鮮血。

兩人對望一眼,都已經心知肚明,明白對方點解要咁做。聖女既處,就算係兄弟都無情講。

原本已經閉目待辱既Miss張,見到此情此境,不禁發出由衷既微笑,估唔到自己垂死掙扎既話語會帶黎咁既效果。

“賤女人!咳咳。。。”

高瘦男察覺到Miss張既表情,霎時間突然醒悟到呢一切可能都係Miss張搞既鬼,佢向前幾步,打算摑Miss張幾巴泄一泄憤再算。

但矮肥男明顯就無高瘦男咁精明,見高瘦男氣沖沖咁上前,自己亦都唔示弱,踏前幾步就馬上搶先出手。

“癲左啊你!”高瘦男一邊接招一邊喝止。

矮肥男唔知係咪面部中招影響大腦,只見佢不管不顧,一招一式都係埋身拼命既打法。

“啊!仆街!我同你死過!”

係矮男瘋狗打法之下,高瘦男連連中招,去到後面,高瘦男都殺得性起,同矮肥男博命。

Miss張瑟縮係一角,靜觀佢地兩人內鬥。但唔駛幾耐,頭先飲左既藥開始散發藥力。Miss張覺得自己身體變得興烚烚,喘氣聲變大,自己變得好想,好想要。

Miss張已經唔得閒理高矮二人既內鬥,佢雙手搓一搓自己對奶,然後伸手入底褲一摸,竟然已經濕得一塌糊塗。係呢個環境之下,Miss張默默咁忘我自慰起黎。

“嗯。。。啊。。。你地。。。邊個都好,快啲。。。搵人黎插我。。。額嗯!”Miss張面泛潮紅,眼神迷離咁講。

無人回應Miss張,皆因係Miss張忘我既時候中,地上已經躺住兩人,佢地鬥到兩敗俱傷,奄奄一息咁樣。

“唔好。。。唔好死住,插我。。。插我啊。”

Miss張下面已經洪水泛濫,全身又灼熱難耐,強大既性慾衝擊住佢腦袋,此時此刻,佢已經係一個不折不扣既淫娃。

Miss張邊呻吟,邊除左自己條底褲,講:“好辛苦,好想要,邊個都好。。。啊!快啲起身插我。。。嗯啊!我唔得啦。。。啊。。。起身。。。”
原本我都唔鐘意NTR,但係樓主寫得好好,令我鐘意咗NTR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞