家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
thx 一直幫推
淫賤miss
點解咁多人負評我

唔通雪白又一定要形容皮膚,唔可以形容件衫雪白?
黝黑通常形容皮膚,唔係頭髮
唔代表唔可以用形容皮膚

我明白,之不過成件事既感覺就好似係講緊我用黝黑形容頭髮係錯咁,黝黑明明係講顏色,既然無錯,又何必特意指出黎?

btw,我認真左,我唔係文人,只係普通打字寫故佬,我都有好多其他錯處錯字。只不過今日突然見到咁多負評,嚇左一嚇。

我撐你!
撳錯不推文 推一下
P牌仔。。。邊推到。
等你甩左P俾個正皮黎 幫我平反
評已正
撐你啊樓主
本身都以為黝黑係形容膚色 見你話唔係即刻Google咗
其他人負評之前其實可以善用Google先
新讀者留名
正 又多一個
CD rom lm等文
新讀者留名
負評for簡體拼音。
Miss會唔會同男主角扑到天光,比佢榨乾哂
第十六章 一鎮之主

“我記得你係家姐,你係細佬,岩唔岩?”Miss張對我同家姐指左指。

“係!”家姐有啲激動咁回應。

我同家姐都一樣,係異世界見到熟人不突止,呢個熟人既地位仲要好似幾高咁,霎時間,我地提起既心都鬆左落黎。

“你地岩岩過左黎無耐?”

Miss張行埋我地身邊,身上傳黎一陣好聞既香水味,令我心神更加放鬆。而果個黑帶青年亦都緊跟過黎,隨時戒備咁既款。

“係啊Miss張!太好啦,係到見到你!如果唔係,我地真係唔知點算好。”家姐既高興又委屈咁講。

“嗯,放心,有老師係到,唔駛驚。黎,先跟我返去,有咩再慢慢講。

Miss張講完後,眼光停留係我同家姐緊握既雙手到,然後講:“你地兩姐弟感情真係好。”

我同家姐即刻鬆開對方隻手,尷尬咁嘻嘻一笑。雖然我同家姐已經打破左身為姐弟之間既隔膜,但係係認識既人面前,都係唔好俾人察覺到我同家姐關係既不正常為妙。

Miss張無上返轎,同我地一齊行返去。一路上Miss張專心聽我地既經歷,時不時安慰下家姐咁。

到就進入城鎮時,Miss張先上返轎。

城鎮入面非常熱鬧,啲人見到轎子,都表現得相當尊敬。當然,除左Miss張頂轎受到注目禮之外,家姐都受唔少。

我地走入城鎮深處,黎到一座宮殿面前。

“Miss張你究竟係。。。”我忍唔住隔住轎咁問。

“陣間話你地知。”

最後,我地係宮殿左穿右插,終於黎到Miss張既寢室,轎子放下,外人被叫退。我同家姐跟住Miss張入內。

與其話呢到係寢室,倒不如話呢到係一間屋, 驟眼望落去,我簡直以為自己返左香港。呢間屋入面,有廳,有廁所,係差在無廚房,啲設計裝飾模仿香港既私樓。

“哇。”家姐哇左出聲。

“點啊,係咪好似呢,我專登搵人整架。”Miss張捕捉到我地既神情。

“Miss。。。你究竟係咩人?”我問。

“我係呢座城鎮既城主。”Miss張撥一撥佢果頭秀髮咁講。

老老實實,見到Miss張果種氣派,我同家姐多多少少都估到少少,不過聽完後都係仍然會驚訝。

點解我地同Miss張既處境會相差咁遠架。

“Miss張你真係西利,你係點做到架?”家姐問出我想問既問題。

“哈,唔係Miss西利,運氣既問題姐,只能夠講,你地既運氣真係差到極點。”Miss張搵左張櫈坐低,繼續講:“你地洗唔洗沖涼先啊。。。成身都污糟晒,沖完涼再慢慢講我啲野。”

“好丫。。。”家姐左右聞一聞自己,露出好臭既表情。

Miss張仔細咁打量家姐,講:“入面間房有衫可以換,家姐你隨便拎啦。”

“真係架!”家姐開心入去揀衫。

Miss張細細聲咁自言自語:“衣家啲後生女又會咁好身材。”

“Miss。。。你係咪唔記得我地叫咩名。”

我見一路以黎Miss張都無叫過我同家姐既名。

“哈哈,俾你發現左添。”

又難怪得Miss張,咁多學生,佢又唔係教得耐。

“我叫做王湛星,我家姐叫做王丹月。”我無好氣咁講,然後搵張櫈坐係Miss張對面。

唔坐低都由止可,一坐低,我視綫好自然咁俾
Miss張既裙底吸引住。Miss張蹺住腳,雖然睇唔到裙底,但成條美腿加大脾既肉都俾我睇晒。

Miss張同家姐果種清純學生妹好唔同,佢非常之有女人既吸人力,令人有好想同佢扑野既衝動。

呢個時候,家姐已經執好衫,打左聲招呼後就入左廁所去沖涼。

“咸濕仔,你望緊邊到?”Miss張見家姐入左廁所後,對住我講。

“下。。。無。。。我無。。。”我慌張咁講。

忽然,Miss張拉住佢張櫈移向我,直至同我僅餘一步既距離先坐返好。

“王湛星,有一樣野我想問你。”Miss張水汪汪既眼睛直望住我。

“係。。。咩事呢?”我唔敢同Miss對望。

Miss張烏前個身,輕聲咁問:“你係咪同你家姐做左?”

我當堂嚇到差啲坐唔穩。
Push
等睇miss張奪走男主個處
男主 家姐 Miss張 3P
第十七章 老師的誘惑

“咩。。。Miss你亂講啲咩?”我魂魄都差啲飛出黎。

“你唔駛呃我啦,你體內既鬥氣咁滿,邊有可能無做過?”Miss張直勾勾咁望實我。

原來老師都叫呢種氣做鬥氣。

“無。。。我同家姐真係無做過。。。”我連忙否認。

我心入面奇怪:“唔通Miss張睇到我體內既鬥氣?”

“無做到最後?咁其他實有啦掛?”

Miss張講講下蹺起右腳,然後“確”的一聲,右腳高踭鞋跌落地,裸足既Miss張竟然用佢隻右腳輕輕了我左腳。

“例如。。。用腳?”Miss張越了越上。

“又例如。。。用口?”Miss張咪直腳尖,掂住我條巨龍。

我心情十分複雜,驚得黎又興奮,俾Miss張咁掃一掃,條巨龍一早已經扯恆,到Miss張掂到我巨龍果一刻,我成個人直頭震左一震 。

“啊。。。Miss張你。。。唔好。。。”我一早就知Miss張淫,但估唔到咁撚淫。

“咩話?Miss我無綁住你喎,唔鐘意你可以隨時走開架。”Miss張講完雙手撐實張櫈,直程將腳伸到我心口,隔住校服掃我粒lin。

我口裏說不,身體很誠實,我當然郁都唔郁,任由Miss張隨意擺佈我既身體。

抬高腳既Miss張,果條黑色喱士底褲已經遮唔住。再加上Miss張不斷係我乳頭附近打轉既美腿,簡直係視覺同觸覺既雙重享受。

係我極度興奮既情況下,熟悉既熱力竟然再次襲來。

“講真話,如果想我繼續既話。”Miss張忽然停低晒所有動作。

“無。。。無做到,淨係有錫同用口幫我。。。”意亂情迷既我老實交代。

Miss張自言自語咁講:“明白。。。應該仲差少少,等我幫下你。”

係我仲諗緊Miss張呢句話既意思既時候,Miss張將佢頭髮向後一撥,忽然企起身行前,雙手吊住我條頸,然後張開腿,同我面對面,坐係我大脾上。

我除左條巨龍扯得更恆之外,個人完全唔識反應。聞住Miss張身上既女人味,肉體接觸傳黎既熱力同柔軟,我簡直覺得自己上左天堂。

“你有無J過我?”

“有。。。”

攬住我條頸既Miss張將佢咀巴放近我耳邊,對住我耳仔用氣聲,一字一字咁慢慢講:

“你。想。唔。想。同。我。做?”

講完後,Miss張輕吹一口氣落我耳仔到。我成個人即刻痙攣咁震左一下。然後Miss張再用佢把濕潤既咀唇含一含我耳仔。

我已經忍唔住了,雙手即刻揸向Miss張雙乳,準備要同佢就地正法。

柔軟而充滿彈性既波只係揸左一秒,Miss張突然離開我大脾,撥開我雙手,重新坐返係佢張櫈上面。

我一臉欲求不滿,不解咁望向Miss張。

“嗯,唔洗咁望住Miss我喎,莫講話你家姐就出黎,我自己都無諗過要同你做。”Miss張笑左一笑,既甜美又充滿色氣。

“但。。。”Miss張既美態搞到我六神無主。

“已經益左你好多啦,為左測試下你既資質,Miss張我犧牲左自己色相。”

“測試我?”

“無錯,你資質唔錯,同我手下既精英班有得比,甚至可能仲好啲添。”

Miss張見我一臉問號,繼續講:“每個人體內既鬥氣都有佢既上限,而聖女既作用就係幫人到達上限,甚至突破上限。岩岩聽你講完,你仲未嘗試過突破上限。”

我心入面疑惑,明啲又唔明啲咁。

Miss張換一換腳蹺,繼續講:“亦姐係話你衣家係處於初始上限既狀態。經過頭先之後,我已經幫你補滿左體內既鬥氣直至滿瀉,就我既觀察,以你咁既初始上限黎講,已經算係相當唔錯。”

正當我再想追問既時候,廁所門打開,著住白色小背心,黑色真理褲,頭髮濕潤既家姐已經沖完涼走出黎。

十八歲既家姐,著上Miss張既衫,完全carry到。事關佢地兩個既身材都一樣咁好。Miss張條腿就長啲啲,家姐個胸就大啲啲,一個清純少女,一個淫賤色氣。各有各好。
上啊!
要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞