家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
樓主日日扑梗家姐唔得閒出文?
俾矮肥男同高瘦男輪緊菊花
殘奧完都未輪完
樓主投咗胎未?
聽講話樓主罪孽太深,唔比投
大家唔好屌住,樓主冇講邊屆奧運
我睇咗幾套Miss Chan 嘅AV啦
發覺追親啲故 十個有八個樓主到後來都失咗蹤
樓主。打四仔打死左呀
死撚咗喇
樓主已經證實了這項消息
第二十六章 坐收漁人

我終於都趕到,大腳一伸,將屋既大門一野踢開。眼前既景像出乎我意料之外。

我依靠住家姐既能力,孭住家姐毫無停留咁趕路,終於都趕到。心急如焚既我,腦海中都係Miss張受辱既畫面。但衣家係我眼前既,高矮二人組竟然奄奄一息咁躺係地上面,睇黎離死都不遠。

而更令我估唔到既係,Miss張竟然係到一邊瘋狂撫摸自己,一邊將個頭湊近躺係佢旁邊既高瘦男既下體。似乎隨時就想幫高瘦男口交咁樣。

係我呢下踢門既干擾之下,Miss張頓左一頓,回頭望向我,但佢既雙手,仍然係不安份咁係自己身上遊走。

雖然我仲未完全撐握發生咩事,但作為一個現代人,我非常明白補刀既重要性。我輕輕放低伏係我身上熟睡既家姐,然後係懷中摸出小刀,將奄奄一息既兩人一人一刀,對準心臟,真正咁將佢地送上路。最後我一手一件,將佢地拋出屋外。

小屋中,只剩低因初次使用能力而昏迷既家姐,紅著面喘住氣既Miss張,同埋我。

“Miss張,你無事丫ma?”我上前輕搭住Miss張既膊頭。

唔搭由止可,呢一搭,跪係地上既Miss張竟然爆發一聲銷魂既呻吟。Miss張頭向上顎,全身顫抖。只係輕輕一掂既身體接觸,似乎就已經足夠令到Miss張高潮。

望住地下既藥碗殘骸,加上Miss張異常既反應,我心入面已經明白左八九成。

“我。。。忍唔到啦。。。”Miss張雙手緊緊捉住我褲腳,然後逐少逐少向上,最後用力一拉,我成條褲俾Miss張除左落黎。

我一早俾Miss張既呻吟同高潮樣搞到扯起左,巨龍係Miss張眼前搭起左個帳蓬。

已經上晒身既Miss張當然唔會就咁罷休,好快,我條底褲都俾Miss張除埋,巨龍躍現而出。望住係一邊昏睡既家姐,我知道家姐一時三刻都醒唔返,無咁顧忌既我,有意無意咁配合Miss張既舉動。

“Miss張,你冷靜啲。”我居高臨下,雙手扶住Miss張兩邊面頰。

Miss張張開咀巴,口中不斷哈哈呼氣,咀角都開始流出唾液,如果唔係我禁住佢塊面,佢隨時都會一野含落我巨龍到。

“衰人。。。快啲俾我,Miss我。。。好辛苦。”Miss張邊講邊扭動身體,原本已經凌亂既衣衫變得更凌亂,大片胸部都裸露左出黎。

“Miss張,佢地係咪餵左你食媚藥?你。。。你等等,我搵下有無水,幫你清醒下。”無計,雖然我都好想立即中出十連發Miss張,但野,始終都要扮一下。

但,好快就俾Miss張拆穿左。

Miss張一手揸落我條巨龍到,喘住氣,係我胯下講:“你睇下你,扯成咁,仲係到扮野。唔駛搵咩水,我衣家想你插我。。。插我啊。。。你插唔插啊?”

Miss張既呢一番淫語,令我獸性大發,既然係咁,我亦都無謂裝模作樣,今次我一定插到Miss張佢升天為止!
樓主終於睇完奧運
連登最有機會動畫化的故,終於回歸
what the fuck
作者上水
終於返黎
耐到個故事講乜都唔記得
竟然 我錯la樓豬
樓主生性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞