家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
有家姐就夠
miss做sp
三人同行
奇蹟再一次發生
樓主係咪DWAC發咗達
突然派軍糧俾我哋
支持
大奇蹟日
第二季會唔會出得慢d
樓主啲麻煩野已解決左九成九。
感覺可以一日出一篇。

係到多謝無文都一直推post既巴打們
尋晚唔小心撳左入黎, 唔錯, 寫得夠生動, 有畫面。繼續努力。
以為你失蹤咗
又復活
乜家姐同細佬扑過野咩?
唔係喺王宮間房扑過咩
第二十九章 何去何從

我避開Miss張既眼光,一齊肩並肩咁行開左幾步之後,Miss張率先講話。

“死仔,果日咁對我,衣家扮怕醜?”

“咳。。。”我咳一聲以此遮擋我既尷尬。

老老柒柒,我其實唔係怕醜,而係突然間發生左關係,令到我唔知要用咩態度面對Miss張咁解姐。

“點啊你?你身體真係無事啦ma?”

“係,我仲好明顯覺得我變得好西利咁。”

“具體有幾西利?”

我地邊行邊傾,黎到一個庭園咁既地方。我對住其中既一棵樹,用力一掌拍去。

“嘭。”樹木連根拔起,成棵撞向牆壁,發出巨響。

“夠唔夠具體?”我弱弱咁講。

我自己都有啲不可思議,呢一掌我其實都只不過係用左大概三成左右既力道。

Miss張見到後,一臉既驚訝。

之後係Miss張既陪伴之下,測試左我既彈跳力,反應力,拳腳力量,等等既身體素質。

Miss張吸左一口氣,講:“你唔單止鬥氣深不見底,身體素質都發生左翻天覆地既變化,係呢個世界睇怕都好難搵到你既敵手。”

“唔係掛,有咁誇咩?我有啲難以置信。

“一啲都唔誇,你話晒得到左兩個聖女既力量。我估你暈低既真正原因係身體一時間接受唔到呢兩股咁龐大既力量。”

“咁我咪可以打橫行都得?”我忍唔住有啲沾沾自喜。

“的確係。。。我同你家姐仲要。。。係。。。處。。。你所得到既力量更加係無法估計。我諗呢個世界,除左你之外,都無人會有咁好彩。”Miss張講完反一反白眼。

電視動畫就睇得多,估唔到主角光環呢一樣野,竟然會出現係我既身上,我差啲開心到合唔埋個咀。

“你之後有啲咩打算?”Miss張忽然認真咁問我。

“可能周圍遊歷下?之前就話驚危險,衣家總算可以安心咁探索下呢個世界!”我不假思索咁回應。

“哦。。。”Miss張平淡既應左我一句。

我心入面暗罵自己遲鈍,連忙對住Miss張講:“我同家姐,加埋Miss張你,三個人一齊,一定會好好玩。”

“我唔駛啦。”

“下,點解啊?!”我大惑不解,我仲以為Miss張等緊我邀請佢添。

“你家姐唔會想有我跟住喎。”

“點會。。。”

我未講完已經俾Miss張既說話截住:“呵呵,睇黎你唔知你家姐係好易呷醋。同埋你係咪諗多左呢,我話晒都係呢個鎮既鎮主,好地地,做咩要無啦啦陪你周圍去呢?”

“哦。。。”我見Miss張都講到咁,我都廢事再講啲咩。

當下我地再隨便咁閒聊幾句後,就各自散去。

我返到安排俾我既房間,推開門,走到入去,只見家姐呼吸均勻,訓得好甜。輕薄既被子,勾勒出家姐完美既曲線。

我輕輕咁揭開張被,訓係家姐旁邊,家姐面向住我,我地相對而睡。

原本我都係煩緊之後究竟何去何從,但望住家姐清純甜美既面孔,聞住家姐身上既少女香,感受住家姐陣陣既呼吸,我既煩惱好似已經一掃而空。

雖然我好心邪咁有少少扯左。但呢一刻,我更能感覺到既係心靈上得到既滿足,仿彿只要能夠同家姐咁樣安定咁獨處,我就已經無憾。
竟然有文
樓主依排執好多?
留名臨走前miss張會夜襲男主
故仔好睇,不過都要

身體素質

素你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞