家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
終於有文
個主角變到咁勁
要再設計個對手比佢就諗爆頭
用計陰鳩男豬功力盡失就得
好想見到佢地墮落 沉淪
第三十章 聖物

望住家姐既我不知不覺間咁訓著左,呢一覺我訓得十分之安穩香甜。

如果唔係我懷中溫香軟玉既掙扎,我諗我可以一直訓落去。

我由睡眠狀態中慢慢清醒過黎,只見家姐由面向我,變成背向我,而我就單手攬住家姐,胸口貼住家姐後背,巨龍貼住家姐屁股。

家姐溫柔既掙扎下,晨勃狀態既巨龍係擠壓之下變得更加精神。

可惜既係,正當我隻手想有進一步動作既時候,家姐已經由我懷抱中溜走。

亦都係呢個時候,Miss張派人黎搵我地。我同家姐整理一下衣衫,準備好後就跟住個隨從黎到Miss張住處。

“黎,我有啲野俾你地。”Miss張手輕揮,帶我地去到廳既位置。

只見廳中間有張枱,枱上面有個精美既盒。睇怕入面就係Miss張要俾我地既野。

“係你地臨走之前,等我送樣好野俾你地。”Miss張邊講邊行近個盒子。

“咪住,我地要去邊?”家姐用疑惑既眼光望住我。

之後我同Miss張稍費力氣咁解釋俾家姐聽,佢細佬我已經可以橫行無忌,可以隨心探索呢個世界。當然呢一切都只歸功於家姐一個,無提及Miss張既功勞。

“點?定係你地想留係到?”

家姐用佢以為別人唔察覺既眼光,望一望Miss張後,又望一望我,然後講:“咁又唔係,周圍行下都好既。。。Miss張你。。。”

“那,Miss張我就唔會做電燈膽咁唔通氣既。”

“但呢到唔會危險咩?”

家姐果然心地善良,始終都係會關心人地既安危。

“所以除左送野俾你地之餘呢,我都想啊星你幫我做一樣野,咁樣Miss我就算遇到危險都唔駛驚。”

“咩事Miss張?我一定幫你做到。”我拍晒心口咁講。

“放心啦,對衣家既你黎講應該無咩難度。首先我地先望一望盒入面既野先。”Miss張伸手打開個盒,將入面裝住既野拎出黎。

“係一個袋?”

我仲以為係啲咩貴重物品,估唔到係一個小巧既布袋。

“睇住啦喎。”

接下來Miss張將枱面既杯杯碟碟全部掃晒入個布袋到,布袋既大小明顯不足以裝晒枱面上既野,但神奇地,事實上佢就係裝到,而且表面亦都無呈現膨脹,撐爆既狀況。

最後,Miss張就好似魔術師咁,將個袋口對向我地。我地一睇,入面竟然係空空也。

“哇!係百寶袋?”家姐係旁邊脫口而出。

“咁又未至於,呢個係一個神奇既收納布袋。”Miss張將布袋交俾家姐。

我同家姐好快就接受左,異世界都穿越得,呢啲道具既存在,未至於出奇到令人不能接受。

Miss張等家姐把玩完一輪之後,繼續講:“據我所知,係呢個世界仲有其他好似呢個布袋咁神奇既道具,雖然為數不多。呢度啲人稱呼呢啲做聖物,只有聖女先能夠使用既道具。咳,所以呢個布袋你唔可以好似你家姐咁由入面拎到野出黎。”

“哦。。。竟然係咁。”無得撚下呢啲新奇事物,我有啲失落。

Miss張用佢雙纖纖玉手撥一撥佢果一頭秀髮,講:“有件聖物,我想你帶過黎俾我。”
Miss張用佢雙纖纖玉手撥一撥佢果一頭秀髮,講:“有件聖物,我想你帶過黎俾我。”

好似有d舖排 期待
感覺樓主依家先開始專心寫故
第三十一章 那來的錢

距離我地離開城鎮已經差唔多有兩日,我同家姐騎住係森林遇到既巨型蜥蜴用作趕路。

盡管呢隻蜥蜴萬分既不情願,但係我既武力之下,佢亦都只能夠屈服,成為我既坐騎。

蜥蜴既速度非常之唔錯,但就唔係太好坐。好彩與我相伴既係家姐,從後攬住家姐,共乘一騎,心情舒暢好多。

“家姐,跟住係轉左定轉右?”

家姐歪一歪頭,望住手中由Miss張抄寫既地圖,然後講:“轉右。”

“收到!”

我右拳輕輕一捶,巨型蜥蜴馬上乖巧向右轉。呢個就係我同佢既溝通方式。假如佢唔聽話,我就會用力捶多佢幾下,打到聽話為止。

我地一路向北而去,終於,一座大都市映入眼簾。終於見到Miss張所講既“夜香都市”。

為左避免過份招搖,我同家姐係距離都市尚遠既位置,由蜥蜴身上躍下。

我做左幾下“去”,“去”,既手勢,巨型蜥蜴終於了解,興高彩烈咁離開我既魔爪。

雖然話就話我可以橫行無忌,經過連日既自我訓練,越掌握自己既力量,越明白我的確係有咁既底氣。

但係,做人太出位,實無運行。再加上,我始終都仲欠缺同人既實戰經驗。所以,呢一趟尋寶之旅,能低調都盡量低調。

大都市果然係大都市,夜香都市既人流,建築物既密集程度都同Miss張果邊有住天淵之別。

出色既人就算係人群中,都會散發出獨特既光芒。呢個人,唔係我,而係家姐。

家姐由Miss張果到搜括左唔少衫褲鞋襪,呢一切都可以放入小布袋到,所以家姐唔洗再淨係得旗袍校服可以著。

家姐身穿黃色吊帶裙,外面披上白色輕薄短外套,遮蓋因吊帶而裸露既香肩,再襯上淺粉涼鞋,成個人青春得黎又帶有女人吸引力。

“細佬。。。”家姐搖一搖我地拖住既手,示意周圍既人望到佢好唔舒服。

“無計啦家姐。。。鬼叫你咁索,仲要著短裙,一陣換返條長褲囉。”

同家姐日對夜對既我都睇到流晒口水,更莫講話呢班未見過靚女既異世界生番。所以,我都原諒佢地對家姐行注目禮。

“無啊!Miss張佢唔係短裙就係短褲!”家姐無奈咁講。

“咁啊,係到shopping囉,睇下有無啲咩好野買到。”

雖然有任務在身,但人就係有惰性同貪玩,無計。

“好啊!”

Shopping果然係女人既天性,一講買野就興高彩烈。

“但錢呢?”家姐行行下忽然點出最重要既一點。

係喎,錢呢?Miss張,我,家姐,三個都無為意到呢一點。我地一路上依靠住放係布袋既乾糧黎到呢到,直到呢刻先想起原來仲需要用到錢。

我同家姐面前係一間雜物商店,其中出售緊一面境。望到鏡中倒映出黎,有三個人鬼鬼崇崇張望既畫面,我忽然知道錢可以從那裏來。

“我有偈。”我自信咁對家姐講。
賣家姐做雞
更莫講話呢班未見過靚女既異世界生番。
呢個世界係咪無女性
新讀者lm
我諗就算有都好似猩猩咁
第一章無甜已經可以收返埋唔好再寫落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞