家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
Push
文呢
家姐內衣咩色咩款
太黑, 要望多陣先知
加速中
第五章 受不了的刺激

“一眼睇晒,聖女唔係到。”一把沉實男人聲講。

估計班人帶住照明工具,洞內有光綫亮起。

“睇下地下啲木條,仲係暖暖地咁,睇黎佢地走得唔算遠。”一把陰陽怪氣既人講。

“仲等咩,我地繼續追。”最初果個沉實男人講。

“我。。。我同我女人可唔可以留係到休息下先,我地已經好攰。。。”一把年輕既男聲。

“垃圾!”沉實男人一聽就馬上發火。

“算啦!反正以佢地實力都幫唔到咩忙。”陰陽怪氣男竟然幫手講好說話。

“哼,我地走!”

“多謝。。。對唔住。。。”年輕男聲同一把女人聲同時響起。相信把女聲就係年輕男既女人。

隨後腳步聲響,四人中已然離去二人。洞內除左我同家姐,就只得年輕男同佢女人。

“快啲走啊!唔好係到休息啊!”我心入要狂呼,一方面係怕俾佢地發現,一方面係我再同家姐咁痴實,實會出事!

事關危機完全無淋熄到我條巨龍既怒火。出面短短幾句既交談間,我條巨龍已經越扯越恆,我生平都未試過咁興奮。

去到最後,扯到最盡時,我條巨龍破洞而出,係孖煙通褲頭位置,突出左個龍頭出黎!

而突出黎既龍頭,好死唔死咁頂實家姐右邊大脾根部既內側,再過多些少,就係家姐既妹妹。。。

我唔識形容,我淨係知道好爽,好緊火。龍頭同家姐既大脾根部,完全無衣物阻隔之下既親密接觸,齋係掂住,我已經興奮到前列線液滲左啲出黎。

由於我同家姐貼到實一實,面頰貼面頰既關係,我想偷睇下家姐既表情都做唔到,淨係可以睇到家姐既後背。

家姐背部光滑結實,一套淺黃色既bra同底底,令家姐青春既魅力盡現。情動之處,我差啲忍唔住要伸手去解開家姐個bra。

家姐唔係傻,由我龍頭第一下掂到佢大脾內側,我就感覺到家姐身體即刻緊綳左一下,短促咁吸左一口氣,家姐明顯察覺到係啲咩係到輕敲佢下面。

我極力控制自己唔好再諗家姐,聽出面果對男女既交談分散注意力。

“你好攰咩?你點解要呃佢地?”女人聲問。

“我忽然諗清楚,就算我同佢地追到聖女,佢地都未必會咁好,俾機會我上聖女,而且聖女身邊既果個少年,好似並唔弱,與其做呢啲高風險既差事,我不如著眼當下。。。”

“哼,做咩望做我。”女人嬌斥一聲。

“呢刻,我覺得上你仲好過上聖女。。。”

“衰人!”女人語帶嬌羞,並無罵人之意 。

其後,洞內傳黎衣衫窸窣聲,接吻聲,呻吟聲。呢一對男女,竟然係到扑野做愛。

我除左雙手無掂到家姐之外,面,腳,肚,胸,巨龍,全部都同家姐緊密咁貼實。透過各種感官,家姐身體既些微變化我都感受得到。

雖然畫面睇唔到,但傳入耳中既呻吟聲,激烈既啪啪碰撞聲,齋靠想像,比畫面更令人刺激。

要知我同家姐仲係少男少女,對呢種刺激,係完全抵抗唔到,再加上我地仲要肌膚相親到咁既地步,極容易擦槍走火。

好快,我同家姐既呼吸聲都變得沉重起黎,心口既起伏亦都變大。同家姐痴實既面頰同腹部,感覺都漸漸變得火熱。

意亂情迷既我,放低原本撐住牆壁既雙手,從後搭住家姐兩邊香肩。好滑,好有感覺。

然後我忍唔住微微轉一轉個頭,咀唇係家姐面頰上面輕輕劃過,錫左一啖。

“啊。”出面女人爆發一聲叫牀聲。

同時,我耳邊亦傳黎家姐“嗯”的一聲呻吟,極度銷魂。
家姐呢條淫娃
你條咩巨龍黎可以頂得穿條孖煙通
唔係篤到穿窿,純粹由褲頭露出黎咁解姐
嚇死,睇到你句巨龍破洞而出
會幫你推post支持

巨龍
thx bro
btw 好野唔會咁快食住
民知位停
重甜ntr唔該
收到老世
起碼比細路中出完先
唔要ntr得唔得
唔要 ntr !
收到!老世!
細路定細佬 講清楚啲好喎
又ntr又細路 咁重口味
細佬呀屌
唔撚怪之得打完好似怪怪地咁

其實都唔係咁想要NTR
收到!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞