家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
俾你估中晒
冷靜啲 兩位朋友
用呢個鐘增加鬥氣啦
蟈蝗咁廢㗎
家姐比國王屌
細佬日日唔洗做等家姐養
再出去溝異世界女女
Happy ending
輕鬆 謝謝大家
棄故x3
定係細佬屌完家姐 唔單止有個咁正嘅家姐 仲即刻實力大增 應該會變咗全世界最勁嘅人 然後做全世界嘅皇帝 咁樣好似開心啲
輕鬆 多謝大家
係咁我會棄故
家姐只可以比細佬食
x3
聖(女)騎士只可以係細佬
G持
想知係咪1v1故事
咩ol偽娘?細佬開後宮就棄故
中出家姐唔該
第十一章 記憶

“仆街!”

聽完家姐咁講,我簡直嬲撚到想殺左個國王。但我最嬲既都係我自己,當知道左家姐曾經想為左我地既安危,而勉強佢自己,我覺得自己好無用。

“可惡啊!最衰我啲鬥氣俾班衛兵用啲特別既手法抽乾晒!如果唔係,就算係死,我都要攬住條仆街一齊陪葬!”我揸緊拳頭,咬牙切齒咁講。

雖然我同家姐一個喊,一個嬲,但我地全程都唔敢太大聲,畢竟出面有衛兵守住。好彩間房夠大,牀又離門口遠,只要唔太大聲,其實都無太大問題。

“咩話?細佬你啲鬥氣又無晒?”家姐抹一抹佢啲淚水,疑惑咁問。

“係。。。佢地捉完我之後,有人用個奇怪既樽吸住我背脊,唔駛一陣,我就發覺我啲鬥氣已經乾渴左,啲鬥氣一用完,唔知幾耐先回復得返。。。”

“唔係丫,果晚你回復得好快。。。咳。。。咳。”家姐忽然滿臉通紅,似乎係到用咳聲掩飾佢既尷尬咁。

“果。。。果晚係有啲特殊原因先會咁。。。”我甩甩咳咳咁講。

同家姐既交談,令我諗起當日係山洞既一切,同家姐肉體既緊貼,以及家姐幫我含。。。既情境。我感覺到自己同家姐一樣,塊臉開始變紅。

但!咪住!我就話會尷尬姐,咁家姐呢?家姐明明話佢唔記得晒所有野架喎!點解家姐臉都紅晒,尷尷尬尬咁樣?

空氣突然變得安靜,企係家姐側邊既我從上而下偷偷望家姐,而家姐此時亦都用佢眼角稍一稍我。

四目交投既我地,馬上各自移開目光。

到底家姐係扮失憶定真係失憶?佢之後先記得返?記得返係記得晒定記得少少?我個心十五十六。

我地都默不作聲,忽然家姐身邊空氣既溫度似乎慢慢攀升。

“哎丫,同果日一樣。。。又黎。。。”家姐忽然用手按住兩腿中間,然後雙腳緊緊夾住。

藍色旗袍原本係家姐條長腿之下,已經顯得夠短,坐上牀,再俾家姐按實而扯高,更加短上加短。成條大脾見到晒不突止,開叉位隱隱約約仲可以見到家姐既底褲邊。

“同果日一樣?家姐你。。。其實你果日。。。扮暈?“

家姐咁講,姐係仲記得果日既感覺?

“咩啊!”家姐意識到自己太大聲,收一收後繼續講:“我真係唔知點解突然暈左架,我無扮!”

“咁家姐你仲記唔記得果日你同我。。。”我尷尬咁搓搓手。

“唔記得!我唔記得啊!”家姐未聽我講完就猛咁搖頭,然後話:“我淨係記得你係咁抽我水!咸濕仔!”

作為一個體貼既細佬,見到家姐急到耳根都通紅,當然唔會繼續追問令家姐難堪。

“唔係丫家姐。。。果日係。。。係因為掂住你,我先可以恢復鬥氣,所以先咁做。。。”我隨便作個大話黎為自己開脫。

“你呃人!。。。啊,唔得,我好似好熱咁。。。”坐係牀邊既家姐忽然搖搖欲墜。

“家姐你無事啊ma?”我馬上坐係家姐身旁,等佢可以挨住我。

家姐一挨埋黎,佢身上既熱力即刻傳達至我全身!果然同果日一樣,我啲鬥氣又開始返番黎。

“無事,突然好好多啦。。。咦,你啲鬥氣回復緊?”

“係啊家姐,你都感覺到?都話左要掂住你架啦,我無講大話。”

估唔到我亂up既野,原來係事實。
第十二章 濕吻

第二次經歷呢種情況,我同家姐唔再好似第一次咁迷惘。我地清楚感受到自己同對方身體“氣”既流動。

“得啦,知啦。”緩過一口氣既家姐,伏係我肩,輕聲咁喘息。

家姐既喘息聲,令我忍唔住咁側身將家姐成個攬住,果然,鬥氣回復得比頭先更快。

“做咩。。。”

我弱弱咁講:“咁樣回得快啲。。。”

就係咁,我同家姐各自側側地身咁攬住,家姐亦都無抗拒。兩個火熱既身軀,漸漸連一呼一吸都變熱。家姐口中呼出黎既氣,打落我頸部,令我成個人都一陣陣酥麻。

“好熱。。。”家姐邊喘氣邊講。

呢個側身擁抱既姿勢實在唔太舒服,我一野秤起家姐,令佢胯坐係我大脾上面。坐係牀邊既我,岳高頭同家姐面對面,雙手扶住家姐屁股。

“喂啊,過份左啊,細佬你。。。”家姐柔弱咁斥罵。

家姐擘大既雙腿,令到佢條旗袍扯到極高,佢條黃色條紋底褲已經露晒出黎。我雙手不斷游走家姐既後背同屁股,快感令我條巨龍迅速長大,已經撐起左一個帳蓬,漸漸,隔住家姐條底褲,掂住家姐下面。

家姐雖然口裏說不,但毫無反抗,成個人軟晒伏係我肩膊,左頰貼住我右頰,呼吸急促得黎又紊亂,係我耳邊不斷咁喘住氣。

耳邊家姐少女既喘息聲,令我更加興奮,我雙手揸向我夢寐以求既巨乳。隔住旗袍同罩都feel到好大,好彈。幾下既搓揉,已經令家姐喘叫連連。如果唔係顧慮守係出面既衛兵,我諗家姐已經大聲叫左出黎。

“家姐。。。我幫你除左對鞋佢。”

我將家姐放落牀上,然後提起佢隻腳。訓係牀上既家姐擰咩面,單手遮住自己走光處,可惜太遲,我已經見到黃色底褲中央部位顏色既異常,明顯濕左一躂。

“家姐你濕左。。。”

俾我除完鞋既家姐,著住白襪仔既長腿彎曲咁棟係牀上面。

“死啦你!你扯左添啊!”家姐塊面紅上加紅。

我輕輕分開家姐兩條腿,然後爬上牀,家姐雙腿順勢咁交叉夾住我背脊。

我成個人趴係家姐到,距離近到只要輕輕湊上去,就可以咀到家姐。我望實家姐雙眼,感覺家姐雙眼雖然迷離但清徹,唔似係山洞果次無自主意識咁。

“家姐,我咁樣對你,你會唔會嬲?”我認真,嚴肅咁望住家姐問。

家姐避開我目光,擰一擰咩面,好細聲咁講:“如果係細佬你。。。我。。。ok。。。”

“真既?家姐?”我真係由心到笑左出黎。

望住身下小鳥依人般既家姐,我已經控制唔住自己,我雙手扶正家姐個頭,兜野就咀落去。

俾我封住咀唇既家姐用唔到言語答我,家姐用佢雙豐潤而柔軟既咀唇黎回應我。

一同家姐雙唇接觸,我地就已經好有節奏咁配合住對方咀巴既開合。每一下既張合都伴隨住家姐銷魂既呻吟。

兩條脷無停過落黎,不斷係到互相交纏,然後瘋狂吸吮對方既唾液。

“等。。。等等,我成咀都係口水喇。”家姐輕輕推開我,伸手撥一撥頭髮。

“我會幫家姐你吞晒佢。”

我再次用力咀向家姐,瘋狂咁吸吮家姐咀唇既味道同氣息。激吻之際,家姐肉緊咁雙腿用力夾實我條腰,發出陣陣呻吟。成個房間,都充斥住家姐“嗯”,“啊”,呢啲令人面紅耳熱既聲音。

好幸福,家姐就係我身下,同我不斷濕吻,就算我衣家死係異世界,我都無咩遺憾。

我同家姐已經唔知錫左幾耐,身上火熱感已經漸漸消退,但係我都仲係唔捨得同家姐分開。

但係,諗起之後要面對既事,唔捨得分開都要分開。我深深咁錫埋最後一啖,離開家姐既溫柔鄉。

我落牀後,感受自己身上再次充沛既鬥氣,同上次一樣,我似乎係又變強左。

“家姐,我地唯有硬闖。只要遇唔到漢克果種級數既對手,我諗仲有機會既,萬一真係唔得,我地要死一齊死!”

“好!”家姐走落牀,雙手攬實我,堅定咁講。

我已經無求,希望家姐亦都一樣。
橋已偷 輕鬆 多謝大家
認真答你
無偽娘,有其他囡囡,但唔會長駐,我個人認為咁唔係後宮
唔該樓豬落多啲糖
我想糖尿病
整多幾對cp 之後大亂鬥
唔好意思 劇透咗大家
整多幾個角色比細佬屌
整多幾個角色屌家姐
家姐唔好咁急比細佬屌住,可以含多幾次,夾下腸,玩下69咁先
服侍下辛苦既細佬

破家姐個處之前要搵其他姐姐練習下
有幾鐘意ntr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞