家姐係聖女,我係聖騎士

1001 回覆
182 Like 91 Dislike
少甜,道德之士請斟酌觀看或離開。

更到無人留言為止。
快,屌家姐
想睇屌呀妹
呀妹要5-12歲
第一章 異世界大逃亡

我叫做王湛星,我家姐叫做王丹月。我同家姐只係相差一年,家姐十八歲,中六。而我就十七歲,中五學生。

我地都係普普通通既平凡人,唯一唔普通既,就係家姐既美貌同身材。

家姐瓜子臉,眼大大,樣貌清純甜美,由於學校要求關係,經常紥起黝黑既馬尾,就外貌黎講,係鄰家女友既感覺。

但就身材黎講,就絕對係名模既級數。雖然家姐無名模一米八既身高,只有接近一七零,但佢胸前卻發育得特別好,大波又清純既學生妹,每次同家姐一齊出去,都感覺到佢經常受到注目禮。

家姐就讀學校既校服,係一件深藍色既旗袍校服,身材勁爆既家姐著上旗袍校服,簡直係引人犯罪,胸前既曲綫,裸露在外既長腿,再加埋開叉大脾既誘惑。

五個字,叔叔不行了。

衣家烈日當空,原本呢個正午時份,我同家姐應該係各自既學校上緊堂先係。但事實上,我同家姐正係一片密林到穿梭,荒不擇路咁逃亡。

家姐在前我在後,我地身上仍然著住校服。

“家姐,跑快啲!就追到黎!”望住跑在前面既家姐,雖然知道著住旗袍既佢實在好難跑得快,但感覺到危機既我,仍然忍唔住催一催家姐。

“係。”家姐艱難咁短短回左一句,氣來氣喘既佢,睇黎無多餘既氣力再講其他野。

無錯,好老土咁,我同家姐穿越左去異世界,一個瘋狂既異世界。今日並唔係我地黎到異世界既第一日,而係第三日。所以,呢到既基本設定我地都已經接受左。

而最令我唔能夠接受既設定係,異世界既男人一見到我家姐就個個好似撞左邪咁,每個男性都即刻大喊:“聖女!聖女!捉住聖女!”咁衝過黎。

由呢班人既目光透露出既貪念同淫念,我就知道我唔可以俾呢班人接近家姐,我要負起保護家姐既責任,俾家姐落入呢班異世界既人手上,後果絕對係唔敢想像。而以上,就係我地逃亡左三日既原因。

上天總算對我不薄,我並唔係一無所有咁黎到,我能夠使用類似鬥氣既力量,為左方便, 姑且都係稱呢種做鬥氣。係我催動鬥氣之下,每一拳每一腳都頗具威力,普通既異世界人,我尚算對付得到。不過真係雙拳難敵四手,而且唔知對面有無高手既存在,所以只能逃走。

“聖女就係前面!大家快追!”

聲音由我地既後方傳黎,睇黎追兵已近。
經過呢三日,我已經有晒心理準備,無初初果種膽顫心驚。

果然,唔駛一陣,步伐緩慢既我地終於被追上。來者係三個壯漢,話就話係異世界,但除左衣服風格唔同之外,人,都係普通既人樣。

“細路!你到底係咩人,交出聖女,我地一齊快活,咁唔好咩!”為首一個肥大男人發話。

呢啲不堪入目既說話最近我雖然聽唔少,但一聽到仍然係忍唔住發火。

“家姐你企開少少。”我將家姐護係身後,並且暗中運氣。

“細佬小心啲。”

家姐話音剛落,我即刻一個箭步上前,肥大男兩個同伴同時跟上,揮拳攻向我。我一一避過,然後左一腳,右一拳,輕輕鬆鬆,兩個人即刻口吐鮮血倒地,昏迷不醒。

鬥氣就係咁霸道,咁利害。

“對唔。。。住。。。”肥大男眼見佢同伴咁快倒下,馬上失去戰意,並且道歉想逃走。

呢班人大多數都低估左我既實力,一見識到後,就馬上撤退既我見唔少。呢次我無手下留情,係佢對唔住個“住”字剛出口,我一個重拳打落佢胸口到。

呢一拳過後,肥大男無倒下,我地仲對望左一眼。

“仆街喇。。。”自己知自己咩事,我身上既鬥氣已經用撚完,今次大撚鑊!

呆左一呆既肥大男發覺自己無事,好快就反應過黎。“啪!”的一聲,肥大男兜巴星落我到,我中到應一應,成個訓係地,暈得一陣陣。

“啊!”家姐見我訓地,嚇到尖叫。

“細佬你無事啊嗎?”家姐焦急咁想走埋我到。

“家姐唔好埋黎!快走!”無左鬥氣既我,已經無法再保護家姐。

呢個時候,肥大男已經將佢既目標轉向家姐,一臉淫笑咁對家姐講:“上完你之後,唔知我既實力會提升到咩地步呢,嘿嘿嘿!”

家姐轉身就跑,但驚恐之下,手腳協調不及,向前一仆,成個仆左落地。

我爬起身望過去,只見家姐已經俾肥大男追上。家姐雙手撐地,面對住肥大男,雙腿不斷亂踢,口中不斷大叫住:“走開。”

肥大男睇準,一手各捉住一腳,然後用力向後一扯 ,家姐成個人被扯近肥大男身邊。

家姐被舉起既雙腿令到旗袍既裙擺向下滑落,雪白既大脾肉完全裸露,係肥大男既角度,更加可以直視家姐既底褲。

楚楚可憐既家姐,一邊伸手想按實走光既位置,一邊哭喊著:“唔好。”

而肥大男當然無理會,目不轉睛咁望住家姐雙腿中央,一臉色相,家姐彷彿已經係佢既囊中之物咁樣。
隔離po有
gogogo
支持
屌家姐
第二章 大雨濕身

肥大男緊緊捉實家姐既小腿,係家姐不斷掙扎之下,混亂中,家姐兩隻婆仔鞋雙雙掉落,引發肥大男一陣淫笑。

見到家姐不斷受辱,我抵受住頭暈既感覺,奮力爬起,向肥大男衝去。

呢個時候,肥大男已經蹲下身,並且準備將手伸向家姐雙腿之中。

心急如焚既我見矩離不遠,大喝一聲,向肥大男背部猛烈一撲。

肥大男俾家姐美色吸引住,完全無提防到我,但由於肥大男實在太壯,呢一撲並無撲倒佢。亦都好彩無撲到佢,如果唔係估計家姐柔弱既身軀會俾佢壓住。

話說平時我都會上網睇下mma之類既片,危急之中,我身體竟然自然做出左裸絞呢個動作!

我任憑肥大男既反手拍打,背撞樹木等等一切既反擊,雙手死命咁緊緊扣實,我知道呢個係唯一既希望,一旦鬆開,無晒鬥氣既我,就只有死路一條。

我同肥大男係地下不斷翻滾之際,家姐唔似一般港女咁齋睇尖叫,佢係地下執起塊石頭,睇準機會一下一下咁扑向肥大男既頭部。

係我地兩姐弟合力之下,肥大男終於失去意識,不再掙扎。

為左以防萬一,我用力咁箍實多一兩分鐘後先敢鬆手。

“呼,家姐你無事啊嗎?”我抖左一大啖氣。

“嗚。。。我。。。我無事。”

家姐一副驚魂未定既樣,真係我見猶憐。

“無事啦家姐,唔駛驚。”我行近家姐,掃一掃痴係佢身上既落葉。

“嗚。。。嗚。。。嚇死我啦。”家姐忽然邊喊邊伸手用力攬實我。

雖然我地兩姐弟日對夜對左十幾年,但從未試過咁親密。只有經歷過生死,先至會拋去平時既拘束。

家姐柔軟既雙乳壓落我到,令我心神為之一恍。回過神後,我左手攬實家姐條腰,右手攬實家姐個頭,一下一下咁輕拍,以示安慰。

經常上網見到有人咁講:“真係有家姐細妹既人,係唔會有感覺。”

可能我係比較另類既人?又或者家姐真係太正?年輕貌美既學生妹,白滑美腿係屋企周圍走,間唔中倒奶既福利,種種都好難令人唔心動。

唉!可惜係家姐,唔係我實溝硬佢!

如果可以,我唔怕同家姐咁攬到天昏地暗,但事實上,我好怕家姐俾異世界既人捉到。所以,此地不宜久留,我同家姐必須繼續向前走。

我見家姐逐漸平靜,於是輕輕推一推開,然後講:“好,家姐,我地要繼續行啦。”

“我地可以走去邊。。。”家姐迷惘咁問。

係呢個異世界,我地去得邊到?我都唔知,我都好迷惘,但為左令家姐安心,我唔可以表現出黎。

“至少走出呢片森林再睇下點。”

家姐著返對鞋後,我地再度出發。危機過後,我身體痛楚再次湧現,忍唔住“哼”左一聲。

家姐聽到,即刻關心我,用佢隨身既手巾幫我抹走身上既血跡同污跡。

係家姐呵護之下,呢一段路總算唔難捱,唔知過左幾耐,我地終於走出森林。好死唔死既係,就係我地步出森林既一刻,個天竟然落起雨上黎。

雨勢好大,唔洗一陣就打到我同家姐成身濕晒。深藍色旗袍雖然唔透,但雨水令到旗袍痴實身體,令家姐身體既曲綫更加突出。

我四處張望,見到不遠處有個洞口,似乎係個山窿。我指一指:“家姐,個到應該有地方避雨。”

我地急忙趕到,果然,係一個細小山窿。

我地一前一後咁走入去坐底,終於可以休息一下,我同家姐都雙雙鬆左一口氣。
黝黑通常形容皮膚,唔係頭髮
呢樣我唔同意喎
p故
甜故多數都有人推,不過如果沉了,你也可以叫我幫推。
多謝巴打
第三章 山洞避雨

望住出面既雨勢,我諗一時三刻都唔會停。

“細佬啊,點解會咁架,我地點先可以返番到去。”家姐一邊揸佢裙擺既雨水一邊擔憂咁講。

呢個問題,呢幾日家姐已經不斷咁問我,我都好想知道答案。

“唉,我都唔知,唯有見步行步。家姐你等我一陣。”

我講完就跑出洞外,然後係附近不斷執拾樹枝木塊入洞口,直到覺得數量足夠後,我先至停手。

“家姐,靠你啦,雖然濕晒,但應該難你唔到掛?”我指指堆埋一齊既樹枝木塊。

家姐心領神會,伸出右手食指同中指對準木堆,心中默念。片刻,木堆憑空起火,山洞立時變得和暖。

無錯,呢個就係家姐黎到異世界後得到既技能。根據家姐既描述,佢體內都有一股能量,令到佢可以駛出點火呢種技能。而呢種能量同我既鬥氣相信並唔一樣,我姑且稱呢種為魔力。

身上既污跡令我周身唔自在,我行出山洞,任由雨水打落我身上。

“哇,呢到啲雨水好清,好舒服。”我lam一lam咀邊既雨水。

我已經三日無沖涼,仲要不斷經歷過打鬥,翻滾,奔跑。如今靜下心黎享受呢啲清涼既雨水,簡直係咁多日以黎最舒服既日子。

我忍唔住除左件校服恤衫,將件衫打開,盛接雨水,清洗上面既污跡。

我心入面諗:“如果可以沖埋涼就爽啦。”

心動不如行動,我轉頭對家姐講:“家姐你等我一陣,唔好出黎。”

然後我就去到山洞一旁,家姐視角既死角處,剝晒身上既衫褲,就地沖一個靚涼。

到我入返山洞時,我身上只係著住條濕立立既孖煙通。恤衫,背心,校褲,皮帶通通用手拎住。

“哇,做咩啊你。”家姐見我呢一身打扮,嚇左一嚇。

“嘿嘿,忍唔住沖左個涼姐。”我坐低,將已經扭乾既恤衫拎近火堆晾乾。

好在平時夏天既時候,我係屋企都間唔中打大赤膊通屋走,家姐都見慣不怪,雖然平時有著短褲,今次著孖煙通,但都不至於太尷尬。

家姐望一望自己滿身污跡,左右聞一聞自己身上既氣味,然後講左一句:“頂你咩。”

“哈哈,你都去沖囉,無人阻你。”我望住家姐既舉動,忍唔住笑左出黎。

但下一秒我就移開視角,唔敢再望向家姐。原本校服旗袍已經係好貼身,係雨水浸濕之下,家姐件旗袍變得更緊更貼身,將佢既大波同蜂腰既綫條完全展現晒出黎。雖然件深藍既旗袍並唔透,但濕到咁樣,家姐既bra同底底既輪廓都隱約睇得到。家姐自己都咩事,有意無意咁用手遮擋。

呢種有別於以往姿態,臉上沾上雨滴既家姐,令我明白到麥野叫做出水芙蓉 。

望我係好想繼續望,但係家姐面前眼金金咁望住佢,表露出咸濕既一面就唔係太好喇。

“豈吔!好,我都要沖一沖身先。”家姐終於都決定好,一邊行一邊鬆開佢綁住馬尾既髮圈,並且對我講:“唔准偷睇啊。”

“痴。。。鬼會閒偷睇你。。。”我明顯地口不對心咁講。

利用家姐去沖涼呢個空檔,我將剩餘既樹枝求其整左兩個極為簡陋既晾衫架,然後將我啲衫褲放晒上其中一個,靠近火堆,由佢自己乾。而另一個架就留俾家姐陣間用。

做完呢一切家姐都仲未搞掂,一諗起陣間家姐好可能淨係著住內衣褲入黎,我成個人都坐唔定,係細小既山洞入面行來行去。

行到盡頭,忽然發覺右邊竟然有個暗角位,有一個絕佳既藏匿地方。由於位置同燈光既關係,係洞外望入去,會以為山洞已經一眼睇晒,但其實要行到盡頭先會發現得到呢個凹位。

係好奇心驅使之下,我成個人貼係呢個 凹位到,試圖睇下有無啲咩機關,可惜係無既,睇黎我諗多左。

“細。。。細佬?細佬你係邊?”係呢個時候家姐已經搞掂入返黎。

正如頭先所講,係出面係根本睇唔到呢個 凹位,係家姐眼中,我就好似密室消失左咁樣,家姐語氣中透露住驚恐。

“係到,我係到。”見家姐咁驚,我即刻突個頭出黎。

“你做咩匿埋啊,嚇死我咩!”家姐拍拍心口。

家姐安心,而我就傷心,因為家姐竟然仍然著住套校服旗袍,只不過係已經洗到乾乾淨淨咁。

“麥呢到有位可以匿埋咩?”家姐一邊紥返起條馬尾,一邊行埋過黎。

濕住身咁紥馬尾,真係不得之了,我真係望到呆左一呆,好在家姐並無注意到。

家姐望一望個凹位,再望一望我整既晾衫架,於是作出左以下既安排:家姐人留係 凹位到,將佢除出黎既旗袍交俾我放係架到晾,以上。

就係咁,雖然我同只穿內衣既家姐同處於一個細小既山洞,但大家都睇唔到大家。

初初我地都仲有傾下閒計,但去到後面,我地都開始攰,漸漸,成個山洞只有微弱既燒柴聲響。

我地亦都各自入眠。
更新了,推。
幾時動畫化
準備翻譯成日文 投稿去日本了
輕輕一推
第四章 親密接觸

唔知係咪因為著住條濕底褲,雖然真係好攰而訓著,但最後都好快醒左。

我醒返時,發現係無人看管之下,火種已經熄滅左。

山洞好靜,靜到我可以聽到家姐有條不紊既呼吸聲,感覺家姐係短時間之內都唔會醒返咁樣。

雖然火種熄滅,但異世界既月光特別亮,借住透入黎既些微光綫,我望向家姐既方向。

一條白滑長腿係黑夜之中特別顯眼。

凹位遮得到家姐既身軀,卻遮唔到佢不自覺伸出黎既長腿。

家姐裸露出黎既位置,直至大脾位,佢兩腿交叉,形成美妙絕輪綫條。淨係對腳都可以玩成晚!

我情不自禁咁慢慢向前行左幾步,直到家姐既腳邊停低,再行前兩步,我可以睇埋家姐全相。但我無咁做,反而伸出右手,手震震咁伸向家姐大脾。

“一定好滑。。。”我心想。

忽然洞外傳黎微弱既人聲!

“我見住佢地。。。咁大雨。。。實搵地。。。匿埋左!”

我雖然聽得唔係太清楚,但都估到係追兵追到上黎。驚恐之下,無控制住右手,確確實實咁摸落家姐大脾。

“細佬?!你做咩?”家姐俾我一摸之下,即刻醒左。

“殊,家姐,有人黎緊。”我輕聲咁講。

雖然家姐條腿好滑好正,但我都無心機再回味。因為無左鬥氣既我,俾出面班人搵到實死無生。我死都猶止可,家姐俾佢地捉到,我死十次都原諒唔到我自己。

隨著人聲越黎越近,家姐都意識到事態嚴重。

“點算?”家姐細聲咁講。

呢個時候家姐已經收返起佢條長腿入凹位,我同家姐隔空對話,互相都睇唔見。

“家姐你係到匿好,我出去引開佢地,等我引開晒佢地你先再走!”我只能諗到呢個辦法了。

“唔得!”家姐斬釘截鐵咁講,雖然睇唔到樣,但都感受到家姐既堅定。

我默不作聲,雖然心中感動,但再唔行動,一切就會變得太遲。我先收起所有衣物,然後將地下用作生火晾衫既柴木通通踢散。

“家姐,聽我講,我一定走得甩!我一定會返黎接你!”講完,我遞出家姐既旗袍校服,準備等家姐接過之後,我就馬上出現係班人面前,引開佢地。

我堅信自己一定無事,我亦都唔會俾自己咁快有事,如果唔係,家姐一個學生妹,點係呢個世界生存?為左家姐,我唔可以有事。

忽然係凹位處一隻纖細嫩滑既玉手伸出,捉住既並唔係我遞出既旗袍,而係捉住我隻手!

“唔得!要走一齊走!要留一齊留!”家姐右手既力度同聲音既語氣都透露出佢既堅持。

“咦,呢到有個山窿喎,入去睇下!”

今次仆街!係我同家姐糾纏既時間,追兵原來已經黎到咁近!以聲判斷,班人離山洞只有幾步既距離。

正當我不知所措既時候,家姐突然用力將我一拉。就係咁,我同只著住內衣褲既家姐,面對面咁對望。當然,我身上都只係得一條孖煙通。

“我地一齊係到匿埋!”家姐係我耳邊細細聲講,然後伸手接過我手上既衣物,輕輕咁放落自己既腳邊。

“點得啊!你睇下我!我半邊屎忽都露左出去,實俾佢地見到!”我同樣係家姐耳邊,雖激動但仍輕聲咁講。

“你企埋啲!”

痴綫,個凹位根本容納唔到兩個人,除非貼到實一實,胸貼胸!

家姐見我毫無反應,竟然雙手禁住我條腰,將我推前幾步,就係咁,我露出去既半邊屎忽總算隱藏好。而下一秒,追兵已經進入洞內,聽聲,總共有四人。

我雙手扶住兩邊牆壁,家姐雙手攬實我,由於家姐胸太大,加上痴得太近關係,我清楚感受到家姐胸前既柔軟同彈力。

我地右邊面頰貼住對方既右邊面頰,此情此境,如果唔知情,肯定會以為一對情侶係到纏綿。

已經幾日無用沐浴露,洗頭水既家姐,身上唔知點解仲係好香,好好聞。聞住家姐身上既女兒香,聽住佢係我耳邊輕噴既鼻息,再加上肌膚緊密相親,只著孖煙通既我,胯下既巨龍漸漸抬頭。

雖然我知道我地處境係好危險,只要追兵唔偷懶,行入幾步,我同家姐隨時都會被發現。但無計,人既身體是誠實的。同家姐親密接觸帶黎既刺激,遠遠大於危機感。

就係咁,我感受到我條巨龍迅速變大。

“唔好啊!”我心入面祈禱。

痴撚綫,我淨係著住條孖煙通炸,除非家姐戇鳩,唔係實會feel到我勃起,到時真係唔知講咩好。
感謝巴打們推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞