原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
點解fgo咁q悶仲課落去
我有幾隻寶4,5都頂唔順del左
唔知係咪真係櫻花大戰挖走左人問題
又冇活動又冇誠意
我諗而家仲玩緊fgo嘅應該都係得番死忠
咪又係比"課過金”綁死左
https://www.facebook.com/1011942692527722/posts/1749758548746129/
稻妻#play#dog [s]可以揾雷神媽咪了
好快就知雷神是咪澤城太太配
而家宵宮傳係種田
八重有機會係佐倉

到時如果係真嘅話 連登仔又多咗兩個敵人
聽聞五郎(岩弓獸耳正太)係kaji
你坐啊 雷神

mhy係細節魔鬼 所以真係有機會都未定
基本上唔係愛衣事件嘅話 都幾肯定愛衣會出現喺松岡同信長之間
聽人講mhy會基於CV設計角色
皇女特登揾中二病御用CV內田黎配
胡桃-李依-惠惠
莫娜-小原-洛琪希

究竟係搵咗cv先設計定係設計完再搵cv
種田
可以考慮抽多過一隻升命
其實幾好玩,初頭一聽到大陸驚就唔想玩
但試下之後就停唔到,好多隱藏任發掘

但怪太小種類,出多點唔同怪同元素會好點
你已與連登仔為敵
而家隻隻練到咁上下 D副C 好勁
但主C無死練一隻

狼末Eula, 天弓甘雨/公子
FOCUS邊隻先好
3隻主c都0命?
理論上練甘雨先最好
但要換到阿莫斯先勁
公子應該要玩q流
eula就如果冇升雷澤可以玩下
你focus係咩意思?刷裝定升lv? Lv80就夠打晒所有獎勵,唔使focus一隻
課金垃圾驚一定會輪替角色,你一定會不停轉玩其他角色,唔需要focus落一隻度
垃圾課金驚all in 1隻角色肯定會後悔
公子2命
甘雨0, EULA 0
刷裝姐
EULA 而家用緊 2新套 2騎士
公子 2角鬥 2宗室
甘雨 4件琴師

所以我而家都係咩人都升下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞