原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
1.1果陣直頭係一線
咁攻擊都係伏
睇黎得精通杯有前途
最勁果個精通杯得21%攻5.8%充能14%爆傷
精通杯係最難出
魈上一版最多人帶咪重雲同琴/砂糖
岩神盾擋同時有得減抗有衝突? 有一期機械人冇得削就唔掂,唔怪得若陀龍王都講得出你可以繼續口水PVP
一開始我就講,如果有隊本身練好一隊有完美循環,雷神唔會令人覺得勁啲,諗多個叉電點擺一定卡位同充能過盛,但後台前台有幾多角色連充能條都唔駛刷?
重雲係要破盾,咁jean多人帶d定眼鏡眼鏡有冇落其他補
冇人話有衝突呀,但重點係減抗使徒你有冇得削?龍蜥跳有機會削唔到你唔提?係你咁弱智話個盾硬過閪人地拎d實例你又嬲豬
慳左artifact但蝕個位如果本身有幫手充電都要靠充能詞咁雷神一定要佔多一個位唔可以替換本身隻充電,而家唔係回60 80係回2x
今期係因為有使徒先帶重雲
之前幾期係帶火神的
我知係用黎破盾
唔使破果陣多數一係雙風雙岩,一係雙風+岩神+火神
你識講冇衝突咪我冇講錯,岩神係硬過人只係你自己話咩20秒頂唔到,你失憶?硬食若陀龍王
少刷聖遺物充能慳嘅時間或者一兩個詞條換其他嘢,同一個角色位,邊個值得真係口同鼻拗
雷神暫時睇落冇咩配隊,但好似雷神風神咁,與神同行煩少好多嘢
你就PVP越扯越遠
鳩兄個世界觀同凡人唔同
當睇下奇珍異獸的幻想世界好喇
兩者冇衝突,但問題係放錯重點,而兩個重點唔係必然有衝突
盾硬過人唔係大晒,深淵數據玩松岡超過一半人帶奶
而家唔計活動要講求組隊合理性既就得深淵同肥龍,唔講佢地仲有乜講?
同一個角色位你講d 40-60能量既都仲可以,但70-80能量你要點靠單雷神充?
你諗下好似松岡咁都要130左右充能先舒服,70能量變53,松岡自己同埋jean先岩岩好,有時仲唔夠要Jena e多下,你走Jean仲要走埋果130充能,你必然唔可能單靠雷神果2x能量充飽,你必然係要落多隻雷神用多個位而唔係換走隻尿袋
你地就真係幻想成日以為雷神一隻就可以成隊充滿唔使再插尿袋
出都未出
FF夠未
咁多幸平創真帶奶
係咪想煮d咩
數據出晒喇喎
鬼唔知有機會改咩
但佢以而家d數據黎講話雷神充能可以走尿袋就好夾硬
邊d係尿袋?
首先生岩爆,得三萬幾血,如果你冇5命要爆話咁易
生生生,爛artifact同唔想90屎槍得80,會得4萬中到尾血,如果冇5命,唔可以期望佢好撚硬最好都係帶隻奶
生生生,有唔錯既artifact 90左屎槍,正常有5萬幾血,可以開始考慮唔帶奶,但有少少風險食得多傷都未必頂到
產球效率高既角色

風 Jean/眼鏡/風神
火 火神
岩 小埋阿哥
水 古華劍(幫自己充)
冰 修女/貓
得jean同venti有用
仲要係主要攞黎打人
怠惰支槍俾emt攞左, 已經好耐冇用
完全唔知你噏乜鳩
屎萊姆槍
雷神招E可以跟角周圍走 姐係可以比宵宮玩超載
雙火雙雷隊
今日先得閒玩
原來新劇情講抗爭
將自己訓練到見到抗爭就會射精既連登仔係咪要開始J原神了
有冇人覺得宵宮好難用
雷主都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞