原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
冇香港人想用東肛水處理費都就快夠搞海水化淡
睇下你班弱智倒退到去咩飲東肛水就唔反得支那d小粉紅低層次論點
大是大非面前
梗係有新鮮飯食緊要
冇香港人想用東肛水
(但仍然日日繼續飲用停唔到)
我自己有得揀
我係話如果人地冇得揀情況下又要食新鮮飯我會體諒佢咁解姐
所以話你班弱智咪同小粉紅無異論點已經返左去幾年前講到臭既野
支那仲用緊鬼佬os,咁你班小粉紅幾時跪下鬼佬
皇帝式反共
香港人真係識嘆
你同條撚屌講道理無用架,同佢鬥無賴佢自己先會識無癮收皮
啱呀,唔用到全身mic都咪撚話自己中國人
唔通學小粉紅被人割仲要歌頌黨
噏乜
係咪跳左制
自己意會下
小弟無知例子舉得差

但事實真係有人係因為廢老言論而要人去抵制,矛頭係指住廢老唔係怡和,惠康萬寧都冇美心旗下咁慘烈
咁又點睇
https://lih.kg/1592086
如果怡和係中立冇多口我都會覺得美心畀阿婆拖累,可惜事實唔係
同埋唔會所有人都會深入了解間公司所有背景,例如你個post入面都有人同情美心唔知怡和本身都係奶,當然都有你講既因為創辦人個女既身份就先入為主反既人
當手機驚玩都可以話冇乜其他選擇
係pc/console驚黎講,你係有其他更好選擇都唔去
情況就好似明明有得揀用海水化淡廠水唔用,要用東肛水一樣
之前講左好撚多喇喎
3渲2又睇得順眼既喺ps上面有點難搵Arc嗰啲係格game 雖然買左但都俾人虐好痛苦,gravity rush 幾過癮都ok,Bandai嗰啲就多數伏
你要玩到咁偏一定要依種風格咁就難搵
Fenyx類似風格,但風評一般未必好玩過垃圾原神,我自己冇玩依隻做唔到比較
Botw冇上ps
咁玩得原神都係為依種畫風架姐,唔通為打怪咩
依d風格有咩好
你話為女我都仲容易理解得到,課金抽女當玩手機驚抽紙片人都有大班人課
有d人甚至笑同佢接近風格既botw畫面差
咁你喜好係依種風格接受唔到其他風格,又爆晒botw冇野玩又接受到課金制咪去玩原神
3渲2既角色都係畫風一部分玩親game多數都係現實向畫風,玩吓卡通風調劑吓
Botw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞