原神[2]

1001 回覆
37 Like 919 Dislike
勁想要珊瑚宮
胡桃都好勁
萬達國際好似勁d wor

0命既話真係得甘雨勁
胡桃要1命仲要專武
正常手法下buff上8000攻嘅胡桃知唔知篤一槍幾多
0命 無專武
胡桃唔係T1咩?
咁計嘅話0命甘雨都唔算特別超模姐
睇好多Tier list
甘雨0命 都係T0
胡桃其他果D 要1命 先同grade
等雷神出必抽黎j

不過除左3C 之外其他主C都係無乜影
其實仲睇好多野 不過桃b要上1命先可以變為無限重擊呢個係死症
萬葉都單通到12tim
但萬葉永遠上唔到主c t0
我0命胡桃無咩感覺 上1命都係咁打
有鐘離都係9沖 沖8次 大
之後企係到補行秋補盾 體力又滿番 夠哂循環
松岡隊jean就係尿袋你柒夠未稻咩草人?
點解唔會爆?自己睇數據,超過一半人用松岡既人打深淵帶補jean/貓/火神,你以為有盾就一定大晒
你係咪弱智,大多數隊都係20-21秒內循環而家就係講其他人eq完已經差唔多到下個循環,仲拎雷神出黎q打8-9秒會影響循環主輸出同尿袋當然會打能量,但你話拎走尿袋呀
雷神同松岡都唔堆精通,你擴散好堅喎,雙岩一樣有共嗚有小埋阿哥朵花
最慘你鳩吹都吹得柒過人
你同自己講叫自己反省下好過啦,使咩晒好多時間,有新野睇幾分鐘就完
1命極限可以衝多3次,實戰大約多1-2次
你真係老人痴呆,自己稻草人換尿袋同時唔駛刷充能,轉頭就唔記得
咁你有冇調轉諗,一半唔帶奶係咩事?力唔夠自然打耐啲,要續航就要有奶,你講到用魈要有奶好似組莫甘娜要莫甘娜,唔用冇命咁一隊4個人,唔講我仲以為雷神佔兩個位,上佢就冇位放其他
一開始講本身完美循環嘅隊加佢唔會更勁又睇唔到,雷神叉唔足60 80又唔計其他人打緊本身有能量,講佢廿秒先叉一次又唔記得其他人EQ都要時間,喺呢幾樣嘢跳嚟跳去,你個腦攞晒記Reddit 統計數據,冇咗短期記憶?
雷神睇爆料E上雷係協同攻擊,如果主C唔係打反應屬性點會係雷神堆精通,反應CD用秒計一打就有,岩花同棍一個位移就冇咗,你最鍾意嘅若陀下下AOE跳起避都爆盾喎,岩棍又生存到幾耐?你又唔記得咗敵人好高傷?

日日上nga Reddit mon post ,熟讀資料咁熱愛原神,但可唔可有啲記憶力同閱讀能力
由頭到尾都係你話減artifact壓力同換走尿袋,人地計埋條數你睇你自己柒左係度死撐咩稻草人
仲好意思質疑人理解唔係冇奶一定唔得,係多數人情願要容錯率帶廢事失手有咩事又要再打,約3/8既人用松岡唔帶奶,5/8既人帶奶如果冇奶一定唔得就唔會出現3/8既人上田凍結隊都有人唔帶奶架帶早見架靠洛琪希用鍛造武器回,係咪代表貓要收皮
我諗係你理解唔到或扮理解唔到人講咩,松岡咪就係本物完美循環唔到既隊,你話落雷神取代jean改變充能呀麻,計埋數你睇話你知你柒撚左囉咪,我講果d野全部冇衝突點跳黎跳去?你討論一個組隊合理性當然有多方面因素,你腦容量太細細到覺得咁叫跳黎跳去?
On9仔係你學人講話叫我要睇埋佢d劇變傷害呀,松岡同雷神唔堆精通即係劇變傷害會勁撚低呀定你依d咁基礎遊戲機制都未搞清學人鳩噏?
岩造物會爆好正常呀,邊個講唔會爆?打到幾下都當賺,仲有雙岩全隊增傷,你想靠d唔堆精通既劇變傷害點補數,仲要係我教精你唔可以走jean你先識話情願放棄雙岩本身你個柒頭居然話走jean

你小學生數都未識計學咩人質疑記憶力同閱讀理解冇說服力
鳩兄:最鐘意睇人(包括自己)嘈交
Sure
反應快到
有通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞